Myydään Mercury Cougar 1973

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Jyx, 22.8.2010.

  1. Jyx

    Jyx 1st gear

    Myydään Mercury Cougar vm. 1973, rek. no NAC-54. Punainen auto ja musta vinyylikatto, sisusta musta.

    Kori oikein hyvässä kunnossa ikäisekseen, toki hiukan käytön jälkiä näkyy mutta kelpo harrasteauto sinällään. Sisusta, konehuone ja takakontti siistit.

    Moottorina on 351 Cleveland-2V stroukattuna 393:ksi, vähän nokkaa ja hollikkaa ja peltisarjaa jne. Tehoa ja vääntöä sopivasti tälläisen vehkeen liikuttamiseen harrasteautona. Dynolaput nähtävillä kiinnostuneille paikan päällä.

    C6 automaatti + 9" perä. Alusta on vakio pl. iskarit, jotka punaiset Konit.

    Vanteet ja renkaat uusittu keväällä ja niillä ajettu todella vähän. Autossa nyt 15" mustat Cragarit, ja päällä Cooperin gummit. Auto voidaan myös varustaa edellisellä rengastuksella eli 14" kromi-Mangelseilla ja huonoilla kumeilla.

    Tästä kelpo harrastepeli! Kuvia sähköpostilla saatavilla ja autoa pääsee näkemään sovitusti esim. Espoo /Riihimäki -akselilla, riippuen kummalla paikkakunnalla auto sattuu olemaan.

    Hp. 10998,-

    Yht. otot Teppo / p. 0400-476 897
     
  2. Jyx

    Jyx 1st gear

    Muokkasin hintaa alaspäin.

    Tällä autollahan on muuten voitettu Freak Racekin joskus, joten Friikkihistoriaakin löytyy...
     
  3. virtaismike

    virtaismike 1st gear

    ...ostaisin kyllä takaisin mutta elämä on. Hienot muistot ratin takaa on ilmaisia.

    t: Virtanen
     
  4. Jyx

    Jyx 1st gear

    Auto nyt Riksussa ja vielä "ajossa", joten nyt halukkaat kaupoille! Hinta ei ole kiveen hakattu, tällä kertaa...rohkea voi uskaltaa jopa tinkiä!
     

Kerro tästä muillekin!