Myydään tai vaihdetaan rodin osaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja spychobilly, 28.1.2008.

 1. Toki mulla on uusia varastossa, mutta kun ja vaikka on halvempia kuin Suomessa liikkeissä (vammala jne) niin silti porukka narisee ja katoaa maan alle. Pitäsköhän ne olla 50% liikkeiden hinnasta tai ainakin sitä odotetaan? Hitto kun sais ilmaiseksi jenkeistä niin vois jaellakin jollain nimellisellä hinnalla tai jos tois kaverien autojen takakontissa ja yrittäis kusettaa valtiolta verot ja tullit, niin oishan se säästöä sekin.

  Alle omien ei viitsi myydä, kun sosiaalitoiminta ei ole kannattavaa yhteiskunnallisesti eikä näin yksityisenä, mutta jos kiinnostaa niin 16" settejä on mustana ja valkosivuisena.
  vain sähköposti, ei tule luettua yv juttuja. auliz@kotinet.com

  Aulis
   
 2. AnttiH

  AnttiH 1st gear

  Ostetaan 3-v manuaali fordin lättäpään perään. Vuodet 37-39

  0442204130
   
 3. RPx

  RPx 1st gear

  Ostetaan rodi hintaluokassa 25-40 keuroa. Jos raaskit luopua omasta sisäisestä, niin laita yv.
   

Kerro tästä muillekin!