Myydään/vaihdetaan polkumopo mosse..

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja bbu-26, 5.8.2010.

 1. bbu-26

  bbu-26 3rd gear

  Jos jotain rupeaa kiihottamaan tällänen taideteos ja kiinnostus ruveta nostattaa kuntoa on suuri,niin rupee vaikka tällä polkemaan töihin.Naista et tällä saa mutta sormella osotetaa kyllä.Ja tarjouksia saa antaa.
  Jos uutta haluat niin tämä ei ole sinua varten.Tämähän on kolhunen ja 1 pöläri puuttuu,sekä...No katsokaa kuvaa.
  [​IMG]
   
 2. jus57

  jus57 Gearhead

  Moi.Kyllähän noin hienoon aina yksi pöläri löytyy,ei ihan virheetön tais olla yks pieni painauma mut sattuu tyyliin.Mitähän siitä sais?

  0400-658507/viestit. Jussi
   
 3. bbu-26

  bbu-26 3rd gear

  Nyt tämäkin ritsa kaupan,osta vaikka bemaris viereen parkkiin,olis naapurit kateellisia :rotfl:
   
 4. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Vanha sumuvalo muistelee ja koska tuo ei ole aivan lähimuistia nin kun rupeen pääsäni kelaa niin muistan täysin. Fisulla Korsossa oli tuollain polku-mosse ja se duunas (tuunas?) sen vimpanpäälle. Titty se oli mattamusta missöä oli liekit. Siinä oli CD soitin, mitä sen kadulla olevissa potkuautoissa ei ollut kellään.
  Kah,Fisu näki jossain pörsissä myynti-ilmoituksia orggis mosseista mitkä ryssien kaatumisen jälkeen mutta vielä mummonmarkoissa noi maksoi vitusti.
  Fisu entisöi mossen. Eli otti poppivehkeet ja muut extrat pois ja maalas sen org paskanvihreeks. Laittoi pörssiin. Eka soittaja haki sen ja summa oli 4 numeroinen.
  Tuo Vänttisen Lassen ex kustomoitu ei mosse vaan kerskamalli Neva vois olla kaupan? Siksi ku mun poika on jo niin iso ettei siihen mahdu.
   
 5. jus57

  jus57 Gearhead

  Tuo Vänttisen Lassen ex kustomoitu ei mosse vaan kerskamalli Neva vois olla kaupan.
  Mitäs tämmösestä kerskamallista halutaan?
   

Kerro tästä muillekin!