Myynnissä wanhat kilpurit:

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'FNRA Nostalgia Racing', aloittaja PPRCuda, 3.2.2008.

  1. SC 285

    SC 285 1st gear

    No kieltäydyitsä....???
     
  2. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Jep.
     
  3. SC 285

    SC 285 1st gear

    Huh...
     
  4. panhead

    panhead 1st gear

    Hyvä päätös :)
     
  5. Landaulette

    Landaulette 3rd gear

    Juuri näin!
     
  6. BBC

    BBC Guest

    FED

    Niin. Kun rakentelu kiinnostaa kisavehkeissä enemmän nykyään kuin itse kisaaminen ja taalakin on edukas niin aattelin että myirään pois ja katellaan syksyllä jos jenkkilästä löytyisi valmis alkkisFED sopivasti.

    En oo koskaan ollut innokas keräämään rompetta varastoon, mutta kun välillä yrittää moperi karata käsistä ja kun voi hyvin elää ilman hotrodeja tai dragstereitakin niin kyllä ne täytyy myydä silloon kun saa hinnan kohdalleen eli yli kipukynnyksen. Nyt tärkein saada pihat valmiiksi, rodi valmiiksi ja sitten kesä saa tullakin eikä yhtään rahaa ja aikaa viepää projektia kesken oottamassa. Kisavehkeissä puolestaan huono se että jos semmonen on racereadynä kotona niin kuluja tietää pirusti kun on pakko mennä ajamaan muutaman kerran kesässä.

    Kyllähän se on turha kaupata niitä tänne, mutta onneksi nuo puukenkähotroddarit asustaa nuin lähellä niin ne hakoo aina jos jotain vähänkään mielenkiintoista. jokin aika sitten oli tullut sähköpostia ruottista joltain Ronnie Be,....öm:ltä että "jag vill köpa din 5w coupe". Ei oo tohtinu kysyä jotta onko tosissaan kun se ostaa tuonkin vessan ruottiin.

    Aulis
     
  7. -31

    -31 Gearhead

    Sekö Ronni Kävelykeppi ,vaimikäsenytoli?

    Lupasitkonää rullanokan mukaan.......
     
  8. BBC

    BBC Guest

    ronnie

    Heh, sama ukko. Sitä käytiin vahtaamassa jo 80luvulla stockholm openissa kun Rullakeppi, eslövin veljekset (nilson), mats appelgren ja kumppanit keuli tukholman ympäristössä keskellä yötä.

    Rullakepillä on muuten eniten stockholm openin voittoja ja ei oo ikinä ollut tarran tarraa kyljessä kun ajoi outlaw, promod,... Mikke Fors teki sille sen pirun hienon roadsterin mutta tais mennä kaupan Ruottinmaalle.
    No, jos haluaa kesällä vielä ostaa niin viekööt, maailmasta ei romut lopu ja enstalveksi pitää saada joku iso projekti että saa aloittaa heti syksyllä.

    www.paalupaikka.com sivuille oon pannut viikottain vähän nostalgia racekuvia ja hot rod kuvia, jos ny jotaki kiinnostaa. Vähän legenda kisaukoistakin kuvaa John Engle, Jim Gordon ja lisää on tulossa, muttei kaikkia kerralla.

    AH
     
  9. Fireball

    Fireball Gearhead

  10. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Gasser-Vette Ruotsista
    John Mistchucks kända -62 corvette gasser hemtagen av Peter Nordström -78 från Florida. renoverad till org race utf. finns med 290 sbc och upp.full historik. mer info på tel.

    [​IMG]
     
  11. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Jestas kun on hieno!
     
  12. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

  13. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Vahva huhu kertoo, että Suomeen on ostettu tänään USA:sta 1960 -luvun alkkis FED.
     
  14. MadMike

    MadMike Gearhead

    Re: ronnie

    Kyllähän Ronniella ON Tarroja kilpureissaan ratapuolella rutkasti..on nääs Audeilla ja Porscheilla juurikin "parhaita" kilpakumppaneja tiimin hoitamille Audeille Lambolle ja Viperille...
    Saas nähä tuleekos vaihdeltua kuulumiset saksanmaalla piakkoin...ja vähän maaliakin... :poff:
     
  15. MadMike

    MadMike Gearhead

    Heh onpas tuo 61 ex-fuelie (?) nätti nykyään uudet värit päällä...
     
  16. BBC

    BBC Guest

    Jr Fuel

    Jees, mitäs tuota tietoa panttaamaan kun tuloo kaikkien tietoon kuitenkin.
    Löyty Utahista Dan Tutlen ´67 tekemä ja 2006 NHRA update muutoksin katsastettu Jr Fueler. Aika orkkis kunnossa ja kohtuu hintainen oli.

    Enskesänä Ruotsin nostalgia kisoihin, jos yrittäs (5kisaa), mutta nyt rodin päivitys ja kärrykin pitäisi sen perään tehdä. Ei mitään hiphop tuulikaappia vaan avokärry ja ilman lokasuojia tietenkin,..

    Aulis
    Sjk
     
  17. supo

    supo Double Gearhead

    Hyvä AULIS!!!!
     
  18. BBC

    BBC Guest

    FED

    No jaa,... jos ois akka niin ei sanos samaa että "hyvä aulis", mutta oon huomannu jotta tässä iässä riittää naisten kans pelaaminen lauantai iltaan ja on pirun palijo halavempaakin ku panoo rahaa rodeihin ja nostalgia häkkyröihin ja kulkemiseen,.. jos, huom. jos saan sen hyvin laulamaan niin Veidec meen kiusaamaan hip hop tekno hiteck supersomp kuskeja. On se kisa ennenkin voitettu kaasuttelemalla ja yli 30vuotta vanhalla vessalla.

    AH
     
  19. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Hieno teko jälleen! :D
     
  20. Fastback

    Fastback Gearhead

    Re: FED

    No tuota, jos olis akka ollut, niin nyt vois löytyä keittiön pöydältä kirje joka alkaisi sanoin "hyvä Aulis...".

    Aivan mahtavaa!
     

Kerro tästä muillekin!