Näin modifioidaan Autoa !

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Anonymous, 31.5.2004.

Ketjun tila:
Ketju suljettu.
  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    http://www.a1netti.com/mikko.kalaoja/pr ... uvat03.htm

    Huomatkaa erityisesti ->

    "Kaiken kruunasi vasemman valon heijastimen tippuminen, jonka kiinnitys lisäsi työmäärää ja ärräpäitä 90 %! Todellista Jenkkilaatua! Olisi pitänyt ostaa vaan ne E-hyväksytyt Astran lexus- takavalot." HOH HOH HOO Mikä Torspo:)
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ja takana 4 pakoputken päätä! Joka pytyltä lähtee varmaan oma putki ulos :smile:
     
  3. Lintta cruiser

    Lintta cruiser Gearhead

    "Rälläkällä ruosteet pois, liimalla ja lasikuidulla alumiinipelliä päälle..."

    :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    juu ite ihmettelin kanssa tuota ruosteiden korjausta! :eek: voi olla että ei mee ku vuosi niin tuo vehje rupeaa jo kukkimaan aika pahasti.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ja mies on Dynamiitti.com:ssa "Technical Advisor" :smile:
     
  6. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Just... Mitäs hondamies tänään?
     
  7. Fuse

    Fuse 1st gear

    On se kumma, kun pitää toisten laitoksia alkaa haukkumaan.. Näkyy niitä ihan joka merkeissä vaikka mitä paskoja ja minusta tuo ei ole mitenkään huonosti rakennettu. En minäkään ala haukkumaan jotain rottarodeja rakentavia että voi vitun apinat hankkikaa jotain parempaa tekemistä isot miehet.. Autojen laitteluhan se tässä pääasia on, aina plussaa kun nelipyöräisistä vain kyse. Vaikken mikään Japanilaisten autojen fani olekkaan, en nyt mene silti toisten laitoksia haukkumaan, elleivät he itse hauku ensin. Mitä ruostumiseen tulee, kyllähän tuon pitäisi kestää. Noilla talvisin kun ei harvemmin ajeta ja jokainen autoaan kunnioittava henkilö tietysti pesee sitä usein..
     
  8. pepechevy

    pepechevy 1st gear

    "Apukuskin ovessa oli oravan kokoiset ruostereiät (kiiitos alkuperäisten "ovilevikkeiden"). Aluksi rälläköin kylmästi kaikki ruosteet pois ja oven sisäpuolelle liimasin alumiinilevyn. Sen päälle lasikuitua ja kittaus."

    hehehe! meinasin kuolla nauruun!!!
     
  9. helppoheikki

    helppoheikki Gearhead

    Tuossa kun luin tämän topicin läpi ennen kuin kävin kurkkaamassa tuon linkin, niin ajattelin että "tää on taas näitä räkä poskella tehtyjä viikonlopputunauksia...". Mutta istu ja pala! Jätkähän on tosissaan, oikein ammattimaalarin vetämä pinta ja kalliit valot jne. jne. Huh-huh... Itse en pystyisi ajamaan moisella häkättimella kun tietäisi kuinka päin p:tä se on rakennettu. Kittiä käytän kyllä itsekin mutta hitsatun pellin päällä - siinäkin vain tasoittamaan hiontajälkiä ja saumakynnyksiä, en muotojen tekoon...
     
  10. JouniK

    JouniK Gearhead

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Jounik 2004-06-04 09:47 ]</font>
     
  11. nomercy2

    nomercy2 1st gear

    Siis kyllä pitää sanoa et ei voi ku ihmetellä joidenkin tarmokkuutta! Ton tekemiseen on kyl hurahtanut tunti jos toinenkin..MUTTA anteeks vaan et sanon näin suoraan mut toi on kyl helvetin kamalan näköinen kuuppa..mut toisaalta jos itse tekeleestään tykkää ni homma on kai sit ihan ok ! Itse en ajais metriäkään tolla ! Sori vaan ! :wink:
     
  12. Fuse

    Fuse 1st gear

    Eikai sitä kukaan rakenna autojaan toisille.. :grin: Itsellehän ne rakennetaan. Mitään vehkeen kompensoijia sentään ole.. Ainakaan ei pitäisi olla. En minäkään tuollaisista niin välitä, mutta en nyt paskaksikaan mene haukkumaan jos ei jonkun automallin ulkonäkö miellytä. Niin ja kitillähän nuo muodot noissa lasikuituhommissa haetaan.. Lasikuitua on millään koritinalla vähän hankala alkaa värkkäämään ja tuollaisen puskurin tai levikkeiden teko pellistä ei välttämättä kovin monelta taas luonnistu...

    Edit: Mitä tuohon alumiinin liimaukseen tulee, niin kyllähän nykyään nuo autot koriliimalla tuolla tehtaillakin aika pitkälle kasaillaan. Halvempaa ja helpompaa kuin alumiinin hitsaus. Ja ihan hyvin tuntuvat pysyvän kasassa. :wink:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fuse 2004-05-31 20:54 ]</font>
     
  13. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    " Kyllä Kangasalan Prisman parkkipaikalla riitti ihmettilijöitä! :smile:"
    Tero Tunari ilmeisesti luulee että ihmiset katsovat hänen autoansa. Vaikka yleensä ihmiset katsovat että mikä vittu toi luulee olevansa.
     
  14. SpedeX

    SpedeX 3rd gear

    Täytyy sanoa että en ole paremman näköistä CRX:ää nähnyt missään koskaan, mutta nuo muutamat korjauskohdat ihmetyttää minuakin.
     
  15. Blower Camino

    Blower Camino Gearhead

    Haukkukaa vasta sitten kun on itseltä näyttöä mihin pystyy.
    On tuo paljon paremman näkönen mitä mattamustat dartit ja valiantit.

    autoharrastus on harrastusta. Pisteet kotia.
    Samassa kusessa tässä kaikki valmistusmaasta riippumatta
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    Ja tehoa on ulkonäön mukaisesti useita satoja...
     
  17. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Ihan hieno peli, itse en ole niin merkkifanaattinen vaan arvostan kaikkia rakenneltuja autoja jotka ovat sen näköisiä että on viitsitty nähdä vaivaa ja saattaa projekti loppuun ..liian usein näkee "puolivalmiita" projekteja jotka myydään kiinnostuksen lopahtamisen takia pois :sad:

    On muuten myynnissä k.o. auto nettiautossa .

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: -TAPSA- 2004-05-31 22:15 ]</font>
     
  18. Vemppu

    Vemppu 1st gear

    Pisteet viitseliäisyydesta ja tekemisen innosta :wink: Rumempiakin olen nähnyt...

    Mutta POP-NIITEILLÄ peltejä kiinni? Onko suomesta sähkö loppunut? Rahaa ja työtä on kuitenkin tuossa härvelissä kiinni ihan oikeesti niin miksi sitten "riskeerata" vermeen hyvänä pysyminen "tollon-töillä"??

    Vai onko tuossa se tilanne että visiota on mutta ei tieto/taitoa tehdä kestävästi?

    Mutta toivottasti ei kuki jo seuraavien voikukkien kanssa kilpaa. Menis kova työ ihan hukkaan.


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Vemppu 2004-05-31 21:53 ]</font>
     
  19. herrakani

    herrakani 1st gear

    Itte en alkais ainakaan omilla kitti-kanaverkko-popniitti-virityksilläni netissä leveilemään. :smile:

    No, ehkä tuo on "tuninghengen mukaisesti" rakennettu sitten. Väittäisinpä melkein, että samalla vaivalla kun taittelee kittiä, alumiinimuotteja ja lasikuitumämmiä, olis tehny pellistä samanlaisen.
     
  20. Jasse

    Jasse 1st gear

    Empäs mä ainakaan tota autoo nettiautossa huomannu !?
     
Ketjun tila:
Ketju suljettu.

Kerro tästä muillekin!