Nastola cruising 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kede -57, 13.7.2010.

  1. kede -57

    kede -57 3rd gear

    :D Hipheijaa, ehtii vielä näin Power Big meetin jälkihumussa muistuttelemaan oman paikkakunnan Cruisailu illasta. Eli helle jatkuu ja komeat autot saapuu jälleen tulevana perjantaina Nastolan cruisingiin sankoin joukoin. Tapahtuma sivulla tarkemmin ilmoiteltu meetingistä ,joten nokat kohti Nastolaa ja komeimmat kaarat pokkaavat pokaalit kotiin. Show&go meininkiä ja porukkaa riittänee, joten pidemmittä puheitta, be there 8)
     
  2. Jape II

    Jape II 1st gear

    16.7.2010 Nastola Cruising

    Nastola, Robin Hood-tavaratalo

    Jo perinteeksi muodostunut pokaali-cruising, jossa komeimpia palkitaan useassa eri luokassa ja pisimmältä harrasteajoneuvollaan matkannut myös. Menoa on piisannut ja komeita, näyttelytason ja autolehtien sivuilta tuttuja autoja paikalla reilusti. Viime vuonna 123 autokuntaa, joten katseltavaa riittää. Tule mukaan perjantai-illan cruising fiilikseen Nastolaan. Paikkana Robin Hood, joka on ABC-aseman vieressä, tien toisella puolella. Helppo tulla. Alkaen klo 20.00.
     
  3. sbc350

    sbc350 Gearhead

    siellä nähdään
     
  4. kede -57

    kede -57 3rd gear

    :odroll: Juu nii ja viime vuonna, -09, oli paikalla 135 autokävijää. Eli tuo 123kpl oli vahingossa -08 vuoden saldo. Luonnollisesti tässäkin tapahtumassa kunnioitetaan/muistetaan mustalla nauhalla traagista tapahtumaa ja sen valitetavia seurauksia. Mutta pyritään olemaan tutun iloisin mielin ja nautitaan harrasteautoilun hyvistä puolista hyvässä yhteishengessä. 8)
     
  5. kede -57

    kede -57 3rd gear

    :wink: Pokaaleita kiillotellaan....joten autojen vahailu kandee aloittaa myös hyvissä ajoin. :wink: Etelästä päin Big Wheelsiin menijät vois poiketa täällä, ni olis hyvä mieli jatkaa Savon suurimpaan viikonlopuksi :D
     
  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Nostetaan tätäkin...on siis perjantaina.

    Toivotaan että ukkosmyrskyt kiertää tapahtuman, perjantaiksi on luvassa niitä...mutta ei anneta sen haitata, aikaisempina vuosina ollut todella hieno tapahtuma ja tuoltahan on hyvä jatkaa vaikka Pieksämäelle 8)
     
  7. niilo

    niilo 3rd gear

    Pitää vissiin kaivaa Dusteri talvisäilöstä ja tulla käymään.
     
  8. sbc350

    sbc350 Gearhead

    vararenkaat asennettu vanteille jos sattuu esim puhkeamaan
     
  9. kede -57

    kede -57 3rd gear

    8) Saattaapi oll, että sbc350 kommentin ymmärtänen oikein, monesti ollut sitä vaaraa, että rengas on puhjennut "vahingossa". Tai ainakin ne alla olevat tuppaavat muuttumaan "liukkaan oloisiksi". No mut joo hieman palkittavista luokista, eli niitä on: Best Car, Best Original, Best Rod, Best Performance Car, Best Show, Best Radical Car, Long Distance. Eikä ihan tusinatuoppeja oo vaan korkeutta on sopivasti, jossain vähän reippaammin. :wink: Kuparin värisen -57 Chevyn luota löytänee Long Distance-kansion, johon pitkänmatkalaiset voisi tulla raapustelemaan tietoja, niin katsotaan kenelle pokaali matkaa mukaan.
     
  10. sbc350

    sbc350 Gearhead

  11. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    ettei vaan olis ollut mustaa jäätä..... 8)
     
  12. juti

    juti 2nd gear

    Voiman puutetta. :poff: :poff:
     
  13. sbc350

    sbc350 Gearhead

    no jutihan voi tulla esittelemään sitä voimaa sit kanssa :wink: 8)
     
  14. GMC Sprint 76

    GMC Sprint 76 1st gear

    nastola cruising

    Juti pistähän Impalan keula Pennalasta kohti Nastolaa.... :rotfl: :D 8)
     
  15. Erppa

    Erppa Gearhead

    Re: nastola cruising

    Oiskohan se hursti vahailtava huomista varten...Tullaan kuitenkin!

    Tulihan se kutsukin niin hienosti kotia toimitettuna :p
     
  16. GMC Sprint 76

    GMC Sprint 76 1st gear

  17. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Joo tuo sama vekotin on kyseessä. En aina ehdi siinä olee auton luona, kun kuvailen kanssa ja lasken autot myös, niin riittää tuota puuhaa, mutta mukavaa sellaista. Se tietää vaan sitä, että jos mulla on hieman hoppu "organisoijana", niin väkeä on paljon=toivottavasti näin. :odroll: Ja hyvältähän tuo näyttää, että porukka olisi jälleen kerran kiinostunut tuleen paikalle. Toivotaan, että pihalla oleva kioskin myyjä on saanut työvoimaa illaksi, hän lupasi jos saa siihen jonkun, niin pitelee auki illan. Olisihan tuo heille varmasti aikamoinen myynti-ilta, uskaltanen ennustaa. Mut nyt ei tuu haittaamaan jos valot sammuu illalla, kun tuota luonnon valoa piisaa vielä aika kivasti myöhäisemmille tunneille, niin ei kukaan "säikähdä" valotta oloa.
     
  18. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

  19. kede -57

    kede -57 3rd gear

    No tiätty sää oli tilattu kohdilleen, kuten aina. :lol: Näinku rehvastelee, niin varamsti heittää tulta ja tappuraa taivaalta illaksi, no tuskinpa. Keli nyt ainakin liiankin hyvä, eli ei jaksais millää omaa kiesiä pestä tuossa nihkeydessä, mut on tuo mentävä hiki ottamaan pintaan.
     
  20. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Muutama räpsy alku-illasta.
     

Kerro tästä muillekin!