Nastola Cruising 2020

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kede -57, 1.7.2020.

 1. kede -57

  kede -57 3rd gear

  Muokattu: 1.7.2020
  Jamboolio, Malossi ja esmi tykkäävät tästä.
 2. Revival74

  Revival74 1st gear

  Nastola Cruisingiin kanssa tulossa jos jollakin porukalla tai cruisailijalla paikkaa yhdelle autossa niin yhteyttä vaan.. Whatsapp 046 625 71 62
   
 3. kede -57

  kede -57 3rd gear

 4. kede -57

  kede -57 3rd gear

  Elokuun ensimmäisestä päivästä on tulossa melkoinen megaharrastelauantai, eli tarjontaa riittää monella paikkakunnalla! Hienoa:odcool:.
  Illaksi onkin hienoa cruisata muista päivällä olevista tapahtumista Nastola cruisingiin.
  Itse taidan piipahtaa Vesivehmaalla kiihdyttelyissä, josta aikataulu on täysin sopiva ja ottaa cruising-ajelu kohti Kauppakaaren parkkista....be there!!!
   
  three hundred ja Malossi tykkäävät tästä.
 5. kede -57

  kede -57 3rd gear

  jknR tykkää tästä.
 6. sbc350

  sbc350 Gearhead

  [​IMG]
   
  kede -57, Seevu, jarkko359 ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 7. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Olipahan vaan paljon porukkaa ja autoja paikalla!! Harmi vaan että pussikaljateinit on keksinyt tulla paikalle myös volvonpaskoineen... Ei mitään näkemistä kun joku 740 kitkuttaa ykkösvaihteella 5 minuuttia paikallaan :odroll:
   
  cdv70, kede -57, -chgr ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. Erkki Bers

  Erkki Bers 1st gear

  Joka sukupolvella omat kotkotuksensa...
  Reippaat kolmekymmentä vuotta sitten vanhat starat paheksui sankoin joukoin silloista nuorisomenoa, eli kuminpolttoa jollain halvalla paskalla jäähallin parkkiksella, sielä hesas, siis.

  Hyvä että muutama sentään jalkautuu alan tapahtumiin virtuaalimaailman sijaan.

  Se siittä. oli paljon hienoja autoja ja nai.. Eiku henkilöitä paikalla, ja paljon, kiitoksii järjestävälle taholle.
   
 9. Sdkillah

  Sdkillah 1st gear

  minua harmitti enemmän ne kaikki chevyt ja fordit kun niissä ei ole mitään nähtävää. Itse mopar omistajana volvolla paikalle saapuneena silkasta osallistumisen ilosta enkä edes juonut.. pitää varmaan jättää menemättä cruisinkeihin ja tapahtumiin. Ihme ahdasmielisyyttä.
   
 10. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  No jos olit yks niistä jotka pomppi jonkun laatikkovolvon konepellillä ja ”burnasit” 185:ta hakkapeliittaa niin olisit jääny himaan vaan :rotfl: Kai mä sit oon ahdasmielinen kun ei pahemmin kiinnosta tommonen touhu, moisella autonsärkemisellä ei oo mitään tekemistä minkään autoharrastuksen kanssa...
   
  cdv70, pptalo, kaierkki ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. Sdkillah

  Sdkillah 1st gear

  Eeei ku mie mökötin autos.
   
 12. MustangSally

  MustangSally Gearhead

 13. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Elä mökötä, kivempaa kun jalkautuu kattelemaan vaikka siellä foordeja ja chevyjäkin oli. Enkä minäkään laatikkovolvoista mieltäni pahoittanut, kunhan nyt vaan totesin mitä touhusta mieleen tuli :odwink:
   
  Desoto57 tykkää tästä.
 14. Fileeraus

  Fileeraus 3rd gear

  Muokattu: 2.8.2020
  kede -57, jknR, Tunaman ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. Erkki Bers

  Erkki Bers 1st gear

  Purkaamon takarivistä parsituilla volvoilla tai merssuilla saapuneet kuminpolttajat ei välttämättä ole niitä pappabetalar-tyyppejä, mitä suurin osa nykyruisailijoista tuntuu olevan.

  Vähän niinku vastaiskua näille fiineille sarkkereiden ja sallenkereiden omistaville koppaville geelipäisille
  Kermaperseille.

  Saa köyhätkin harrastaa, vissiin?
   
  Vermilion tykkää tästä.
 16. litres

  litres 2nd gear

  Olihan parkaisu:eek:
   
  cdv70 ja pptalo tykkäävät tästä.
 17. Sdkillah

  Sdkillah 1st gear

  kuhan vaan nillitin. Ollu tässä vuosien varrella chevyistä citroeniin autoja. Samaa mieltä touhusta ja kyllä sielä hienojakin vehkeitä oli. Yllättävän paljonkin. Tuntui että enempi tais olla porukkaakin ku viimevuonna. Hyvä meininki kaikkiaan.
   
 18. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Ollaanpas äijät rehellisiä, on Erkillä pointtia jutussaan.
  Suurin osa meistä vanhemmista ukoista on aloittanut harrastuksen sillä släntti Valiantilla tai Dartilla 70 - luvun lopuilla / 80-luvun alussa. Olihan toki silloinkin jollain isolohkoa ja HT- koria.
  En mä sitä Volvoa nyt kummoisena autona pidä, mutta jos nuoret sällit laittaa Volvoja ja niillä kumia kuluttaa niin siitä vaan. V..tun paljon parempaa hommaa kuitenkin kuin pussikaljan kiskominen Salen rappusilla ja häiriköinti. Saattaahan joku Volvo hemmo "valaistua" ja hommata vinkkelimoottorinkin.;)
   
  jknR tykkää tästä.
 19. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Se on jo sit kovaa touhua se! :rotfl:
   
 20. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Joo, tottakai, samahan se mitä merkkiä harrastaa kunhan harrastaa, mutta siinä on vissi ero onko tarkoitus rakennella ja parannella sitä autoa vs. elämänsä ehtoopuolella olevan laitteen runteleminen yhdessä sen Salen nurkilta kyytiin poimitun pussikaljaporukan kanssa... Nää Nastolan volvotyypit nimittäin oli mun silmään enempi sitä jälkimmäistä.
   
  cdv70 ja Volvo_5.7 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!