Nastola Cruising 2020

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kede -57, 1.7.2020.

  1. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Jep Nastolassa en tällä kertaa ollut, mutta tosihan se on että auton runteleminen lopulliseen paaliin känniporukan kanssa ei ole mitään autoharrastamista.
    Mutta muistan myös joskus nähneeni muutamaa lankkukylkeä vastaavalla tavalla ruhjotun...;)

    Eräs kaverini sanoi oivasti, että osa hankkii auton jotta voi piilottaa alkoholisminsa autoharrastukseen.
     
    Desoto57 tykkää tästä.
  2. kaierkki

    kaierkki Gearhead

    Börje-traktor lähti käyntiin, mutta moppe ei... Ole mies ja pidä lupauksesi, pysy poissa...
     
  3. Sdkillah

    Sdkillah 1st gear

    Toivottomat 50€ autonraato tapaukset jotka on herätetty liikkuviksi viimisen kerran sopii mainiosti tähän pomppimiseen, Hyvä vaan että on siirrytty pilaamaan niitä eikä esim leppäkylkiä ryyppäämiseen ja runtelemiseen. Itse joskus vuosia sitten yhden pitkäkaton ostin joka tuntui toivottomalra projektilta mutta pidin sen hengissä peltikattomaalilla ja paikkailin leimalle jo sataan kertaan paikattuja popniitti räkäsaumapaikkoja ja kun tämän kyseisen pitkäkaton myin niin koki kuukauden jälkeen loppunsa vain sen takia että Yli miljoonan ajetusta 305 koneesta loppui elinvoima niin joku päätti sen paalata. Minusta on hienoa että vaikka ei porukan harraste autot pääsekkään paikalle niin itse päästään nauttimaan kesästä. Volvonuoriso polttakoon kumia jos haluaa ja kokee sen hauskana sori nyt jos joku siitä mielensä pahoitti. Ja ihan kuollesta herätetyllä volvolla oltiin juu liikenteessä. Koko auton pohja uusittu ja moottorilla ajettu 700tkm. Sysleri ei lähteny joo käyntiin kun on neljäs kone purettuna, auto pukeilla hitsattavana, maalattavana, sisustan uudelleenverhoilua vaille. Ja btw itse en juo tippaakaan. Että sellaista harrastamista.
     
  4. esmi

    esmi Gearhead

    Hyvin oli porukkaa, ei taaskaan kaikkea nähnyt kun vähän väliä tuli tuttuja vastaan, olipa meidän kyydissä nainen joka ei ollut koskaan ollut missään cruisingissa, kysyi minulta että saako lähteä mukaan, uskoisin että lähtee vielä toistekin, ainakin siihen malliin kehui meininkiä ja miten hyvin se otettiin vastaan vaikka ei tiennyt muuta jenkkiautoista kuin sen että mun sivistys on ollut jo 70 luvun lopusta tullut V8-magazinesta!, eli pitkään tunnettu ja lopulta uskalsi kysyä pääseekö mukaan, mutta ei varmaan viimeinen kerta sen verran kehuja antoi.
     
  5. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Väinö Peltosella on joka vuosi aina hienosti tehty video tubeen
     
    esmi, jarkko359 ja kede -57 tykkäävät tästä.
  6. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Vilih tykkää tästä.
  7. Erkki Bers

    Erkki Bers 1st gear

    Nobelin rauhanpalkintoa voisi ehdottaa tämmöisille tapahtumille, miettikääs joku muu harrastetapahtuma, johon tulisi tuhansia ihmisiä, tarjolla yks vessa ja nakkarille sadan metrin jono. Ja paikallaolijoista suurimmalla osalla punaniskainen käsitys siitä minkä merkkinen auto on ainoa oikea.
    Futis, vihreiden liittokokous vai suviseurat?
    Veikkaan että iltiksestä vois lukea pahoinpitelyistä, raiskauksista sun muista pommi-attentaateista.

    Silti valtiovallan edustajien mielestä ollaan pohjasakkaa, mitä voi verottaa niin että tuntuu.

    Eikä näy tapahtumien kummina Saulia, Tarjaa eikä muitakaan kilpeään kiilloittelevaa ääntenkalastelijaa.

    Muistaakseni eduskunnan lehtereillä nuokkuu jokunen autoharraste-henkinen hyypiökin, Jokisen Kalle ja Sheikki tulee ensteks mieleen.

    Oishan se hianoo ku edustushenkilö piirtäis viivaa edustus-cad..-audillaan ja heittelis namuja lapsille, ja linnankutsuja ruisinkin järjestäjille. Ja viidelle parhaiten pukeutuneelle sikaniskalle.
     
    sbc350, jknR ja Tunaman tykkäävät tästä.
  8. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Videota linjoilla (ykkös-osa), kakkos jakso tulloo lähipäivinä

     
    Tunaman tykkää tästä.
  9. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Varmaankin onnistuis mutta kun tuo sudittelu on lainvastaista, ei päättäjät tollaseen hölmöilyyn lähde. Joku Cruising ilman älytöntä zuddausta em varatulla paikalla vois vielä tuoda jonkun urpon mukaan, yleisellä tiellä ei todellakaan.
     
  10. Revival74

    Revival74 1st gear

    https://aviation.kuvat.fi/kuvat/Autotapahtumat/Cruising+Nights+2020/Nastola+Cruising+1.8.2020/

    Nastola Cruising kuvat katsottavissa linkin kautta. Tosi mukavaa oli Nastolassa.

    Nastolassa oli todella paljon väkeä, olisi ollut mukava jutellea kaikkien kanssa ja tutustua harrastajien kanssa enemmän. Tapasin ja juttelin muutamien kanssa jotka ovat myös täällä Overdrive foorumissa jäsenenä, Hämeenlinnasta oli isä ja poika joiden kanssa tuli juteltua Hämeenlinnan cruisingeista, isä sanoi olevansa foorumin jäsen.

    Jos joku foorumin jäsenistä tunnistaa kuvasta itsesnä , laita yksityisviesti olisi kiva tutustua cruisaajiin ja harrastajiin enemmän.
     
  11. Jamboolio

    Jamboolio Gearhead

    Lisää videopätkää Nastolan cruisailuista (osa 2)

     
  12. 1320

    1320 Gearhead

    Olipas paljon porukkaa Nastolassa tänäkin vuonna! Ja paljon näkyi sellaistakin kalustoa mitä en muista aikaisemmin nähneeni. Burnissuorallakin riitti tapahtumia runsaasti, ei tullut "raittiin ilman myrkytystä" tänäkään viikonloppuna.:poff:

    Muutama enemmän tai vähemmän onnistunut kuva: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2020/Cruisings/Nastola+Cruising+1.8.2020/

    Burnisvideo:



    Se täytyy kyllä sanoa, et olen samaa mieltä Bowtien kanssa, ne paalivalmiit Volvot ja se yksi läpimätä Mersu nokilekalla olis kyllä saaneet jäädä kotiin. Noissa suorituksissa ei ollut kyllä mitään nähtävää, motti huutaa mut nypityn Hakkapeliitan pyörimät kierrokset pystyy laskemaan katsomosta käsin ja tosiaan saa jauhaa paikallaan ikuisuuden ennenkun rengas räjähtää.:wc: Kannatan ehdottomasti renkaanpolttoa, mut nuo ennemminkin raastoi rengasta asfalttia vasten...:rotfl:
     
    Desoto57 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!