Nastolan cruising -11

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja kede -57, 22.6.2011.

  1. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Monet ovat jo kyselleet, että järjestetäänkö tänä vuonna Nastolassa cruisailuita ja milloin. Ei huolta, tapahtuma järjestetään samalla paikalla(Robin Hood) ja tänään tuonne tapahtumakalenteriin on ilmoiteltu tapahtuma, kirjautunee tovin päästä. :odroll: Cruising pidellään perjantaina 5.8.-11 kello 20 reikäreikä alkaen. Luvassa jälleen iso kasa pokaaleita jaettavaksi monissa eri kategorioissa, joten tulkaa sankoin joukoin paikalle näyttäytymään hienoilla harrasteautoilla. Viime vuonna kävijöitä oli todella reippaasti (123kpl), ja pyrkimyshän on joka vuosi parantaa lukemia. Vielä kun saamme sen perinteisen auringonpaisteen paikalle, niin kyllähän sitä paikalle tohtii tulla kauempaakin, ja tästä luvassa jälleen long distance-pokaali. Be there 8)
     
  2. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Hienoa, tämä olikin odotettu uutinen...tulossa ollaan ! 8)
     
  3. sbc350

    sbc350 Gearhead

    eiköhän sitä taas renkaat lavalle nakata ja paikalle saavuta :rotfl:
     
  4. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Meinasitko kirjoittaa "...sitä renkaat lavalle nakata ja paikalla savuteta" :rotfl:
     
  5. G20

    G20 Gearhead

    Eiköhän se oo tänä vuonna poikettava kun SPORT TRUCK kehunu tapahtumaa jo useamman vuoden. 8)
     
  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Mitäköhän sitä on taas tullut hölistyä...no joo ihan loistava tapahtuma ja vain kerran vuodessa, suosittelen 8)

    Toivotaan taas hyvää säätä kuten yleensä on ollut...kai se kahvikioski on taas auki ?
    Varmaan teki melkoisen myynnin viime vuonna...ei tainnut se tyttö kioskilla uskoa alkuillasta asiaa :lol:
     
  7. sbc350

    sbc350 Gearhead


    luit oikein rivien välistä :rotfl:
     
  8. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Jees kyllä sitä kiparia kosiskellaan myöhään olemaan tuolloin auki ja myös valoa parkkikselle myöhäisemmän ajankohdan takia neuvotellaan, mutta sen lopputulemasta ei vielä uskalla luvata mitään. Hassua ettei vieläkään näy tapahtumakalenterissa ilmoitustani ko cruisingista :-? mahtaako miten nopeasti yleensä muilla onnistua saamaan ilmot läpi? Heikille terkkuja hurjan työmäärään sekaan, että ehtisi tuon tyrkkää esiin, sillä tää "puskaradio" on parasta infokanavaa saada harrastajia liikkeelle tapahtumiin. Nyt pokaaleita hakemaan, ja pyritään jälleen niihin satsaamaan jotta korkeutta ja näyttävyyttä piisaisi :eek:
     
  9. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Hmmmm.....palkittavia luokkia lisätty yhdellä kipaleella (nyt yht. 8kpl),,,,mikähän tuo lienee? :wink: Sehän on selvää, että järjestäjän homma senkun vaikeutuu, koska palkittavien valinnat ovat aina olleet äärettömän vaikeita. Hassua, että itselle tuottaa päänvaivaa vaan lisää :eek:
     
  10. Apuva

    Apuva 3rd gear

    tää on hyvä uutinen nyt kun on vielä kaksi jenkki autoa ni toiselle voi nakata camaron vararenkaat mukaan ^^
     
  11. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Cruising mesta kehittyy pikkuhiljaa, sillä eilen kyseiseen Robbarin rakennukseen aukesi uusi Nesteen huoltis. Tai siis nykynormien mukaan kaiketi liikenneasemasta puhutaan, mutta eteläpäädyn uusi paikka on auki ihan mukavasti, 06.00 --> 24.00, joten kahvila ym kauppapalvelut on auki aika osuvasti cruisaajille.
     
  12. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Huhujen mukaan tulossa paikan päälle mikäli FoMoCo kestää :eek:
     
  13. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Himpuran pimpura kun ei päivity vaan tapahtumakalenteriin nyt cruisingilmoitukseni (pari jo tehty??), mut menee kaiketi täältäkin keskustelun kautta infoa perille. Nyt vihdoin saatu omakin menopeli tulille ja aletaan kiillottelee :oops: viime syksyn pölyt pois ja leimaa hakemaan ja vähän testailee onko niitä koneja kadonnut seisonnan aikana......?
     
  14. justus79

    justus79 1st gear

    paha ku ei pääse osallistumaan tänäkään vuonna. :( viime vuonna piti tulla mut laturi oli eri mieltä. :mad: pistäkäähän kuvia et mistä jäin paitsi
     
  15. kede -57

    kede -57 3rd gear

    :D Saas nähdä kuka rohkenee Kalajoelta tai Porista asti paikalle cruisailuun, käyty nimittäin siellä asti viemässä mainoksia harrasteautoihin.....heh, hulluuksia on monenlaisia :D
     
  16. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Nostetaan tätäkin ettei unohdu...on näet Suomessa jotain muutakin tapahtumia kun se "Stadin liikenne ruuhka" sen lokkiverkon alla... :lol:
     
  17. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Eiköhän tänne tulla. Jäi viime viikonlopulta ruusinkit väliin.
     
  18. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Kattos perhanaa, oman cruisingin viikko alkoi ja happening tipahti jopa tapahtumat osion kalenteriin. On atk nopeeta, heh :wink: Tästä cruisingista on hyvä aloittaa tuleva pick-nick viikonloppu, joten kunnollinen harraste henkinen weekend tiedossa. Mikäs sen mukavampaa, jos nuo kelit vielä pysynevät tällaisina, niin eiköhän laiteta uusi kävijäennätys Nastolaan. (-09 oli 135kpl=record).
     
  19. morgan69

    morgan69 Gearhead

    jospa sitä ehtis pyörähtään tästä naapuri pitäjästä kylän rumimmilla Gemssulla.
     
  20. kede -57

    kede -57 3rd gear

    Jihaa ylihuomenna on jo perjantai ja kyllä tuntuisi olevan reippaasti kalustoa ja mielenkiintoista sellaista tulossa paikalle.....varmasti eräskin villikoni samaanaikaan on parkissa, kun tiedossa on jo mahdottomia mörkötehoja omaavia autoja olevan tulossa cruisailemaan. Alkaa jo ysillä teholuvut, niin huh äijien mosia :eek: Vielä pidetään suuresti peukkuja ylhäällä, jotta tuo mahtavan kesäinen keli jatkuu, sehän takaa suurilta osin onnistuneen cruisingin.
     

Kerro tästä muillekin!