natikat 2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja lake ender, 20.2.2007.

 1. lake ender

  lake ender Gearhead

  Tarjooko Porin poppoo juomat sit koko viikonlopun baarissa, kun ei omia eväitä kerta tartte? :eek:
  Niin ja toinen kysymys....kukas teistä pitää sitä Teboilia, kun siellä nimenomaan pitää tankata, tuli sitte mistä suunnasta vaan :rotfl:
   
 2. Hezuz

  Hezuz 3rd gear

  Jep perjantaina lähetään about puolenpäivän aikaan ja perillä ollaan sitte joskus... 8) 32+32+aerosedan
   
 3. quuppa

  quuppa 3rd gear

  kkkkkk
   
 4. Red Rod

  Red Rod 1st gear

  Ei täällä niin nirsoja ollenkaan olla, ettei kierrosta pistetä!!!

  Ajo ohje Vaasan suunnasta

  Aja tie nro 8 Poria kohti, Ahlaisten rieteyksestä vielä muutama km tulee kyltit oikealle Meri-Pori Mäntyluoto Yyteri. Muuten siinä risteyksessä on ST1 huoltsikka siellä voi muuten tankata niin ei tartte tankata Teboililla...... :rotfl:
  Sitten kun tankki on täynnä jatka matkaa suoraan kunnes T-risteys, siitä vasemmalle. Viimmeiseltä sillalata kun laskeudut 2 tielle käänny oikealle Poria kohti, muutama km kyltti oikealle Yyteri ja kolmas liittymä oikealla olet perillä!
   
 5. delivery

  delivery Gearhead

  Jokainen saa tankata missä haluaa,mutta se kyseinen teboil on lähinnä leirintäaluetta.Ja se on myös lähin paikka missä pääsee autopyykille jos on tarvetta,leirintäalueella kun autonpesu ei onnistu.
  Niin siitä tankkauksesta vielä , kannattaa tankata silloi pe iltan valmiiksi aamua ajatellen. Rod runnilla on ensimmäinen tankkaus mahdollisuus vasta n.60km kohdalla.
  PS.on siellä 2tien kautta tullessa ST1 ennen sitä Teboilia ja jos haluaa nuukuuksissaan bonuksia kerätä,niin Tikkulassa on ABC asema :D
   
 6. lake ender

  lake ender Gearhead

  Hyvä tiettää, että run on tänävuonna noinkin pitkä reissu. Siispä tankkaamme ja puunaamme pelit ennen biitsiä.
  Kelit pitäs ainakin olla kohdillaan, eli nyt kaikki nekin liikkeelle, ketkä ei yöksi ole jäämässä, mutta vanha rauta kiinnostaa.
   
 7. nash

  nash 3rd gear

  Hauskaa natikka viikonloppua kaikille. Laitelkaahan sitten kuvia tänne näytille
   
 8. UGH!

  UGH! 1st gear

  Samoin!!
  Oikein hauskaa!! :D
   
 9. nash

  nash 3rd gear

  etkös mee poriin?
   
 10. UGH!

  UGH! 1st gear

  jaa mää vai??
  en :odroll:
  ....töissä :mad:
   
 11. nash

  nash 3rd gear

  Sä taidat olla aina töissä
   
 12. UGH!

  UGH! 1st gear

  en nyt ihan aina mutta todella useasti aivan väärään aikaan........ :cry:
   
 13. nash

  nash 3rd gear

  No mut ehkä ens vuonna karjaalle :wink:
   
 14. chevy 34

  chevy 34 Gearhead

  Rahan ahneuksissaan se menee töihin :poff: :rotfl: :rotfl: Ja tais kaukainen tyttöystävä verottaa omansa pois :odroll: :lol:
   
 15. delivery

  delivery Gearhead

  Poria lähestyessänne kannattaa kuunnella radio Poria.89.4 siellä johonkin aikaan päivästä Red Rod puhelee omiaan... :D
   
 16. lake ender

  lake ender Gearhead

  Harmi kun ei ole mankkaa autossa....ja vaikka oliskin, niin ei kuulis :rotfl:
   
 17. UGH!

  UGH! 1st gear

  ..taitaa kuitenkin olla murheista se kaikkein pienin :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 18. lake ender

  lake ender Gearhead

  Ei mulla murheita ole...ei toivottavasti tuukkaan.
  Aurinko paistaa ja tunnin sisällä matkaan 8) Ennen iltahämäriä ollaan toivottavasti perillä.
   
 19. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  Rodeja nähtävissä Etelärannassa! Upea aurinkoinen keli! Sinne heti kun vain pääsee! Onhan niistä jo 20v pitänyt ja Ruotsissakin saakka käyty Natseissä ihastelemassa.

  Lehdessä lukee näin:
  "Street rod autoja on näytillä ja esiteltävänä tänään Porin Etelärannassa. Autot saapuvat ihailtavaksi noin kello 13 ja ovat paikka kello 16 asti. Etelärannassa katsojat valitsevat äänestämällä hienoimman auton."

  Hieno juttu! Sovitellaan ja rukataan hieman menoja niin kerkeää juuri hyvin kolmen aikoihin sentään katsomaan mitä hienoa kalustoa sitä on ajettu paikalle. Inspiraatioita & innoitusta hakemaan!

  Noin 15.15 ajan vihdoinkin rantaa kohden, kyllähän sitä suurimman osan kerkeää katsomaan, kuvaamaan ja kuolaamaan 45 minuutin aikana.. tuskin niitä nyt satoja on paikalla..

  ja mitä näenkään.

  Rodien joukkopaon.. noin 10 lähtee pois jo silloin. parkkipaikkaa etsiessäni menee hetki. Kansaa on tullut ihastelemaan autoja niin paljon että vapaita paikkoja ei rannan lähellä ole. 15.25 paikalla on enää noin 5 rodia. Mitä sitä enää autoa parkeeraamaan. (montakohan lähti jo ennen kuin kerkesin paikalle)

  Turha reissu ja pettymyksen määrää ei viitsi mitata..

  Kyllä siis ottaa PÄÄHÄN! siis suorastaan V*tuttaa!!!

  Tuntia ennen lehdessä ilmoitettua lopettamis aikaa autot katoavat paikalta. Kyllä tosiaan siis kannatti varta vasten ajaa kaupunkiin ja sovitella muita menojaan lauantaina sen takia että pääsee paikalle katsomaan lähes tyhjää parkkipaikkaa jossa Rodeja kuulemma oli ollut aikaisemmin. prkl!
   
 20. Ahis

  Ahis Gearhead

  Yyterissähän niitä näkee, kurvaa sinne. Ite olin yhdeltä haukkana paikalla ja kyllä oli komeaa kalustoa, kiitoksia järjestäjille! Kamera oli kotona, tietty. Tuun vielä illalla kuokkiin yyteriin kunhan kokemäellä on eka kävästy...
   

Kerro tästä muillekin!