Natikat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Street Rod Association ry', aloittaja nash, 24.4.2008.

  1. nash

    nash 3rd gear

    Muistakaa kun teette niitä natikka ilmoittautumisia varmistaa, että ootte maksanu jäsen maksun 2008. Muuten hinta on 45€/hlö. Maksakaa ensin jäsenmaksu ja ilmoittautukaa vasta sitten natikoihin, säästää multa turhaa työtä.
     
  2. lake ender

    lake ender Gearhead

    Kannattaa pistää kämppä varaukseen. Kakkostalo on jo täynnä, päärakennuksessa oli vielä tilaa!
    Toukokuun ajanhan oli edullisempi hinta vielä voimassa...
     
  3. nash

    nash 3rd gear

    Nyt on viimeiset hetket tehdä natikkavaraukset halvemmalla hinnalla
     
  4. nash

    nash 3rd gear

    Opistolta tuli tieto, että huoneita onkin vielä 20 vapaana, joten nyt kaikki kiireesti varailemaan niitä ettei tarvii teltassa nukkua.
     
  5. Hezuz

    Hezuz 3rd gear

    Hiukkasen kosteeta keliä luvassa mutta eisemitn, aamulla kympiltä lähetään ja toivottavasti n.500km jälkeen ollaan perillä. 8)
     
  6. aerosedan

    aerosedan Gearhead

    Aerosedan tuo aina perille. Päästään lähtemään iltakuudelta, Rain X on kova sana. Toimi Ford toimi !
     
  7. lake ender

    lake ender Gearhead

    Ei sen koko ajan pitäs sataa... Kerrankin on suht lyhyt matka, ajoissa ollaan paikalla vastaanottamassa muita.
     
  8. hagle

    hagle Gearhead

    Hyvä kurvata paikalle, kun on monsuuni kotteron sisäpuolellakin:)
     
  9. chevy 34

    chevy 34 Gearhead

    Lähdemme liikkeelle klo.15 kieppeillä... Chevy tosin jää vieläkin talliin :odroll: Nokiallakin sataa vettä :-?
     
  10. lake ender

    lake ender Gearhead

    Jos tota tutkaa on uskominen, niin sade on just loppumassa rannikolla:
    http://www.fmi.fi/saa/sadejapi.html

    Hätäsimmille tiedoksi, että paidat saatte vasta sitten, kun tuun paikalle. Toivokaa, että ne pysyy pikapin lavalla, tai muuten saa keräillä kehä III:selta jokainen omansa.
     
  11. supo

    supo Double Gearhead

    Toivottavasti kelit suosii yhtä kesän parasta tapahtumaa,valitettavasti ei pääse paikalle kun on tullut tuhlattua rahat tuohon suoranpätkän ajoon.Lähdetään vielä tänä kesänä Poriin missä minun Piämekaanikko ajaa ja Elokuun viimeinen viikonloppu Alastarolla Finaalit,Tervetuloa katsomaan ja rupattelemaan.Terv:pro Et 1337,Kari LaitinenPs.Sauttetaan joskus palauttaa -37 Pontiac normi liikenteeseen,toistaiseksi on tarkoitus vielä saada lisää vauhtia vanhukseen!!
     
  12. lake ender

    lake ender Gearhead

    Elämä alkaa pikkuhiljaa voittamaan täällä Karjaalla. Vielä pystien ja prenikoitten jaot ja sitte nokka kohti kotia ja odottelemaan seuraavaa vuotta. Pahottelut teidän kaikkien puolesta ketkä ette päässeet paikalle, senverran hienot kinkerit ovat olleet. Kuvia laitellaan joskus kunhan ne on ensin käyneet sensuroinnissa.
    Karjaa vaikenee...
     
  13. lake ender

    lake ender Gearhead

  14. aerosedan

    aerosedan Gearhead

    Kiitokset vielä kerran ! Hieno mesta ja homma toimi komiasti. Kotia päästiin ja innolla odottelemaan huomista työpäivää !
     
  15. Riviera 1995

    Riviera 1995 3rd gear

    Natikat 2008

    Iso käsi järjestäjille! Tosi mukavaa oli ja homma toimi. Lauantai ajelut oli tosi hyvin järkätty sekä kunnon opasteet... Jotkut ajoivat opasteiden mukaan kuulema vielä myöhään illallakin ;) Kotiin päästiin vaikka pieniä bensan saanti ongelmia olikin, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Kiitos vielä kerran! Masi & Tiina sekä -35 Coupé
     
  16. Red Rod

    Red Rod 1st gear

    Kiitokset järjestäjille mahtavasta viikonlopusta, paikka oli kerrassan upee ja ilmatkin loppujen lopuksi oli meidän puolella.

    Fiskarssi ja muu ympäristö oli näkemisen arvoinen, kun ei olle ennen tullu käytyä.

    Näillä fiiliksillä jaksaa taas pitkälle pinenevään syksyyn

    T: Pasi & Co
     
  17. nash

    nash 3rd gear

    Kiitoksia kaikille paikalle saapuneille koko järkkäri porukan puolesta. Iltabileet oli hyvät ja ruokaa oli kovasti kehuttu. Onnittelut kaikille palkinnon voittaneille. Oma auto hajosi kotimatkalla heti lähdön jälkeen ja loppumatka tuli ajettua jarrut päällä :cry: Juuri ennen reissua olin tehnyt jarrupääsylinteri remontin. Turska menee nyt levolle ja ensiviikolla teen uuden remontin. Kiitokset kaikille kuvien lähettäneille! Akin sanoja lainatakseni: Keep on roddin!!!!!!!!!!!

    Nash, Turska ja Sari (se joka juoksi koko viikonlopun ja jalat on todella kipeet) :rotfl: :rotfl:
     
  18. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

  19. MH

    MH 3rd gear

    Hyvät oli bileet, eipä paljon paremmin olisi voinut viikonloppua viettää. Ja Lopuksi tulleet pari palkintoa yllättivät kyllä täysin.

    Kiitos vielä kerran t:Mikko, Satu ja Alisa.
     
  20. boomboom

    boomboom Gearhead

    Kiitoksia satelee myös täältä kumikylästä, hieno oli paikka ja homma toimi loistavasti. Mukava oli huomata että uusia autoja oli myöskin osallistujien joikkossa. Ja erityis kiitokset la myöhäisillan, etten sanois jopa su aamun The Yllätysbändille, loistavaa musisointia, eikä lämppärikään ollut huono!!

    Vexi ja Leena, valitettavasti käyttöautolla paikan päällä
     

Kerro tästä muillekin!