Neon 02 valojen säätö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja kinde, 18.1.2012.

  1. kinde

    kinde Gearhead

    Siis mä menin vaihtamaan polttimot. Ajovalojen korkeuden säätö putos ihan muutaman metrin päähän. Sähkömoottori toimii ja nostaa ja laskee mutta perussäätö muuttui jostain syystä ja äkkiseltään en nyt löytänyt kuin sivusäädön.

    Mikä nyt neuvoksi????.

    Suht huonosti näkee kun näyttää kolmen metrin päähän. :mad:
     
  2. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Polttimot oikeinpäin? :D Ei vaan ,yleensä käy niin monessa merkissä että se korkeudensäätömoottorin varsi irtoo pidikkeestään mikä säätelee korkeutta.Toimii juuri noin että säätelee mutta valot päin honkia. Testaa että otat takakannen umpiosta irti ,heiluttele niin huomaat että sisäosa liikkuu kohtuu holtittomasti. Ongi korkeudensäätömoottorin varsi paikalleen. Ja kannattaa olla hellävarainen,saat rikki nopeasti paikat väkivallalla. :rotfl: Moottorit irtoaa yleensä pyöräyttämällä,aja varsi pisimpään asentoon (sisältä säätimestä) jne.. Ja sen jälkeen "onkimaan".
     
  3. kinde

    kinde Gearhead

    YES.

    Sainpahan valot kuntoon.

    Toisella puolella oli polttimo irti ja toisen puolen säätö oli irronnut.
    Suurin homma oli saada oikean puolen valaisin irti kun kiinnitysruuvi oli poikki. Sitten sahasin vielä ne turhat nipukat pois niin seuraavalla on helpompi vaihtaa polttimot.

    Niillä jopa nyt näkee kun sain ne vielä säädettyä oikeaan tasoon.
    On se ihmeellistä. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!