Nestejarrut 38 fordiin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja dart, 17.3.2007.

 1. dart

  dart Gearhead

  Onko hyviä ajatuksia/kokemuksia miten tulisi toteuttaa mekaanisten jarrujen muutos nesteellä toimiviksi? saako jostain jotain muutossarjoja yms? vm39 jarruosat taitaa sopia melko helposti? kaiken lisäksi koko homma pitäisi toteuttaa siten että käytössä on edelleen isolla jaolla olevat rummut, koska auto on tarkoitus museokatsastaa nestejarruilla.
   
 2. maurizio

  maurizio 1st gear

  Käytä -39 jarruja tai laita nestesylinterit omiin jarrukilpiin.Museokatsastaja tykkää ehkä jälkimmäisestä vaihtoehdosta enempi.
   
 3. Tuumer

  Tuumer Gearhead

  En nyt provoile vaan ihan mielenkiinnosta kysyn; jos autossasi on toimivat mekaaniset jarrut, niin miksi vaihtaa niitä nestetoimisiin?

  En mekaanisilla jarruilla varustettua autoa ole tieliikenteessä käyttänyt, mutta luulisi että niilläkin toimeen tulisi jos vain ovat kunnossa ja säädetyt.
  Museoauton ajomäärät on niin kuitenkin yleensä melko vähäisiä.

  http://www.jpvintagerods.com/ (news & specials)
  Tuolta löytyy uusia 39 Lincolnin jarrukilpiä.
   
 4. dart

  dart Gearhead

  Joo autossa on kyllä toimivat vaijeri jarrut ja niiden kanssa on aikomus tulla toimeen ainakin ensi kesä. Itse en ole vielä ajanut autolla metriäkään (seissyt vuodesta 78) mutta koska tarkoitus on ajaa mahdollisimman paljon niin kyllä nestejarrut olisi ihan kiva lisä.
   
 5. dart

  dart Gearhead

  löytyykö joltain hyvää kuvaa 39:n pääsylinterin kiinnityksestä ja jarrupolkimesta?
   
 6. studio57

  studio57 Gearhead

  ite olen ajellu molemmilla ja kyllä mekaaniset toimii melkein yhtä hienosti jos ne on säädöissään... turvallisemmat toki nuo nesteiset on
   

Kerro tästä muillekin!