NETTIAUTO.COM - Ilmoituksesi tila on nyt: Mitätöity

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rammi, 4.4.2010.

 1. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

  tuo sama rainerin asshole on aiheuttanu mullekki parin auton ilmotuksen poiston vaikkei ole ilmotuksissa ollu mitään vikaa
   
 2. MudMax

  MudMax Gearhead

 3. yks toine mikko

  yks toine mikko Double Gearhead

  rainer taitaa olla miun uusi idoli...

  niin vaatimaton mies, ja silti tekee tärkeää työtä. -"ilmoitin huvikseni..."

  joo, ei ole kaikki pöllöt tapulissa. :eek:
   
 4. ata

  ata Gearhead

  Siis ihme tyyppi tuo Rainer, ihan vain vittuillakseen ilmoittelee toisten ilmoituksita jotain puutteita ja nettiauto vielä näyttää mokomaa häirikköä kuuntelevan ja poistaa kaikki ilmot jotka raikku huviksensa ilmoittaa... :mad:

  Siis onhan tuolla paljon feikkejäkin ym. mutta tuolla tyypillä vaikuttaisi olevan joku fiksaatio poistattaa asiallisiakin ilmoituksia, joissa on esim. rekisterit kuvassa poissa näkyvistä.
   
 5. pontiac safari

  pontiac safari 1st gear

  ei tuollaiset kirjoitusvirheet ole muusta kun kaatokännistä tai vaikeista mielenterveysongelmista johtuvia. naurettavaa että ylläpito lähtee tuon perässä poistelemaan
   
 6. yks toine mikko

  yks toine mikko Double Gearhead

  tai sit on käyty kouluja vähän turhaan.. varovasti vois ajatella, et rainer olis mustalaisen nimi.. ja jos niin on, ja jos hevosurheilun sijaan autokauppa tuo hälle leivän pöytään, ni käteväähän se on vähentää kilpailua tuolla tavoin.
   
 7. Razorass

  Razorass 1st gear

  Mitä ihmettä ne isot äijät taas itkee??

  Nettiauto on yksityinen palvelu joka saa määrittää säänöt joiden mukaan ilmoitukset jätetään, jos ei niitä noudata ja ilmoitus poistetaan niin kenen syy? Ei niin suunnattomia ole ne vaatimukset että jos ei niihin ei pysty vastaamaan niin kannattanee jättää myyntiilmoitus ja myynti tekemättä.

  Kaikkia ilmoituksia ei varmasti kukaan ehdi tarkistamaan, turha narista kun "sen ja sen ilmoitusta ei poistettu mutta minun poistettiin", jokainen vastaa omistaan ja kun noudattaa sääntöjä ei varmasti ole ongelmia.

  Mä poistelisin virheelliset ilmoitukset sen enempää perustelematta, loistavaa palvelua jos ylipäätään viitsivät kaikille tolloille vastailla miksi ilmoitus on poistettu.

  nim. monta myytyä, monta ostettua, 1 mitätöity.
   
 8. Bubbles

  Bubbles 3rd gear

  Rainer on vauhdissa motopuolellakin

  http://m.nettimoto.com/viewVehicle.php? ... ref=&back=

  Kannattaiskohan jonkun jo pikkuhiljaa ilmoitella Raineristakin Nettiauton ylläpidolle :lol:
   
 9. yks toine mikko

  yks toine mikko Double Gearhead

  paha tosta on itkeä...

  jos virittää mopon kulkemaan hämmästyttäviä vauhteja, ni sit pitää vaan elää sen kanssa et joku paska-aivo saattaa ilmottaa siitä poliisille.

  en jaksa etsiä, mut onko raineri myyny mitään nettiautossa?
   
 10. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Kyllä muakin välillä vituttaa noi ketkä laittaa hinnaksi esim. 1000.
  Tekstissä sitten mainitsee ettei lähde sitten tonnilla. :mad:
  Ilmoitusta tehdessä hintasarakkeen vieressä kun lukee "sitova enimmäishinta". Eli periaatteessa sillähän se olisi myytävä.

  Ja noi kuvattomat ilmoitukset. Jos mainitaan vaikka että "kuvia tulee huomenna." Eikö sen ilmoituksenkin voisi sitten laittaa vasta huomenna? :-?

  Itsekin saatan kyllä kilvet peittää... :poff:
   
 11. yks toine mikko

  yks toine mikko Double Gearhead

  miuta ei huvittanu ottaa kuvia nissanista ku sitä olin myymässä. tekstissä kyl kuvailin siekailematta sen todellisen (paskan) kunnon.

  ekaan ilmoitukseen laitoin kuvan kai oravasta. poistettiin. tokaan laitoin itse paintilla piirtämäni kuvan henkilöautosta. poistettiin. kolmanteen löysin netin syövereistä saman mallisen auton törmäystestikuvan. poistettiin...

  piti vaan hakata päätä seinään. lopulta nöyrryin, otin yhden paskan kuvan kaukaa sivusta.. ja sillä se auto sit myytiin.

  en tiedä mitä tollasesta "nettipoliisista" pitäs ajatella.. melkein se menee enemmän huumorin puolelle, mut ymmärrän että vituttaa jos omalle kohdalle sattuu..
   
 12. Jza

  Jza Double Gearhead

  Tuskin, mutta nimen perusteella jossain nettikonissa voisi olla bisneksiä. :lol:
   
 13. Bubbles

  Bubbles 3rd gear

  Totuus paljastuu?
  http://www.savonsanomat.fi/uutiset/savo ... een/463996
  Rainer toisessa kuvassa ylhäältä viehättävässä naisseurassa?
   
 14. Rocket engineer

  Rocket engineer 1st gear


  Autossa voi olla myös toisen auton kilvet Nettiauton myyntikuvassa. Moinen on koettu, kun kävin erästä Buickia katsomassa. Autoa ajettiin toisen auton kilvillä ja papruilla.. :poff:

  Maailma on ihmeellinen paikka. Ostopäätös jäi tekemättä, kun myyjä oli umpikännissä, hänen kaverinsa soitti kesken kaupanteon myyjän kännyyn autosta, jota poliisi ajoi parhaillaan takaa ja kyseli vinkkejä, mitä tehdä. Sekä myytävän auton oikeat paperit olivat kuulemma tyttökaverin isäpuolella..

  Kiitos ja poistuminen.. Tuli turhaa ajoa vain 150 km oikealta reissureitiltä.

  Eli ei se kilpien näkyminen takaa yhtään mitään..
   
 15. yks toine mikko

  yks toine mikko Double Gearhead

  muhahahaa...

  Jo ulkonäkönsä puolesta romanilapsia saatetaan kiusata. On tärkeää, että lapset mieltäisivät romaniuden positiiviseksi asiaksi, mietii romanien perheleirille osallistunut Inga Angersaari.

  sälli näytti just parhaalta.. kiva pikkumies.
   
 16. JPA

  JPA 3rd gear

  itsellä oli kerran kaupat yhden nettiauto kauppiaan kanssa. homma meni niin että kun sähköposti yhteys oli myyjään saatu, niin poisti heti ilmoituksen, joten en päässyt enää katsomaan sitä, no sit meni tovi vaihtoa suunnitellessa kunnes päätin kysyä auton rek.numero jotta voin tarkistaa tiedot akelta. Siihen loppu myyjän viestien lähetys kuin seinään eikä tullut rek numeroa :D
   
 17. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Näistä ihan samaa mieltä, listaan voi lisätä vielä "ei kuvan auto", kun kuvassa on joku näyttelyesine ja itse myy ruosteista projektia ja se, että vasta myyntitekstin viimeisellä rivillä on maininta "taxfree". Siihen asti kun on tohkeissaan lukenut ja numeroa puhelimeen näpytellessä ajatellut että nyt se löytyi, niin kyllä lähtee täältäkin ylläpidolle viestiä.

  Kerran oli autoliikkeessä myynnissä uudehko Subaru, hinta 10 e. Pistin viestä että otan auton, ei tarvi edes tingata - mihin voin maksaa käsirahan? Tuli vastaus, että oho, ilmoituksessa oli virhe :rotfl:

  Tosiaankin, jos oma ilmoitus ei täytä noita edellä postattuja sääntöjä, niin joutaakin poistaa. Toki pienehköstä puutteesta voisi nyt ensin vaikka varoittaa, että kohta lähtee jos et korjaa.

  Nimim. 6 myyty eikä yhtään ilmoitusta poistettu.

  Jupinoista huolimatta kuitenkin mielestäni paras myyntipaikka autoillle. Ei kuitenkaan välttämättä paras ostopaikka, vaikea tehdä "löytöjä"...
   
 18. always bb

  always bb Gearhead

  olen samalla kannalla, joku yksityisyyden suoja ihmisillä pitää olla
  mutta onhan se hyvä rikastuttaa akea tai TRAFIA.

  Minua ei ainakaan häiritse jos ei näy kilpiä, on aina riittänyt kun rekisteri-otteessa on sama nimi kun myyjän ajokortissa
   
 19. MagusGufus

  MagusGufus 1st gear

  Tuo ilmoituskyylä-addikti-Raineri on vissiin ilmeisesti aivan lähiaikoina muuttanut käyttäjäetunimekseen "Raikku" (voi, miten söpöä ja tuttavallista)? Lieneekö kauppasivuston ylläpito ehkä poistanut po. hiipparilta käyttöoikeudet Rainer-nimellä?

  Joku ilmoituksensa vesittämiseen leipääntynyt saattaa olla pyytänyt moderaattoria torpedoimaan Rainerin asiattoman säätämisen ja nyt tämä siis puuhastelee päivitetyllä nimellä. Kunhan vaan availee tarpeeksi monta sähköpostiosoitetta ja ostaa aina uuden prepaid-liittymän, niin voi rauhassa jatkaa myynti-ilmoitusten terrorisointiharrastustaan.

  Kunhan Rainer-Raikku alkaa itse edes koettaa myymään jotain, niin joku saattanee aikast pikaisesti ilmoittaa hänen kohteensa asiattomaksi. Ellei muuten, niin vaikkapa "ihan huvikseen".

  Perseestä.
   
 20. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  No, Raikku tai Raineri tuskin on se oikea syypää vaikka ei kaikki lepakot tapulissa oliskaan. Jos ilmoitus on sääntöjen mukainen ja se poistetaan raikun viestin jälkeen, niin eikö silloin ole vikaa palvelun tarjoajassa jos ei edes tarkista onko "ilmianto" aiheellinen. Ja jos taas ilmoituksessa sääntöjä on rikottu, niin syyllinen löytynee wc:n peilistä?

  Ja jos säännöt ei miellytä, niin siitäkin voi laittaa palautetta palvelun tarjoajalle tai ilmoitella sitten jossain muualla.
   

Kerro tästä muillekin!