NETTIAUTO.COM - Ilmoituksesi tila on nyt: Mitätöity

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rammi, 4.4.2010.

 1. yks toine mikko

  yks toine mikko Double Gearhead

  miksi piti myydä kaverin autoja?

  käsittääkseni sekin on vastoin sääntöjä.. turha itkeä.
   
 2. CCM1

  CCM1 1st gear

  kaverin puolest laitoin ilmon ku se ei ehtiny/jaksanu..
  luki kyll sen numero ja kaikki..
  eipähän apinoilla siel paska autoss ole fiksumpaa sitt ku itkee taas..
  rahastusta seon ei muuta

  tänään mitätöity jo 2kertaa :lol: katotaan montako huomenna

  alko vituttaa senverran että laitoin vittuiluks tänään heti tekstiä!
  ja jokaiseen ilmoon laitan nyt lisätietoihin että : nettihomopaska auton valvojat haistakoot paska vitun ceepeet..

  tai muuta vittuilua,onpahan idioteillä hauska sitten poistella taas kun saavat siitä' sitten tyydytystä!

  ja netcar sekä torille laitan sitt kunnolliset ilmotukset..

  nettiauto boicottii!
   
 3. yks toine mikko

  yks toine mikko Double Gearhead

  ^et vaikuta kovin älykkäältä, mut ei se mitään. :odroll:

  onnea kaupoille.
   
 4. CCM1

  CCM1 1st gear

  äly hävis kun tuohtui niin pahasti :D
   
 5. sampop

  sampop 1st gear

  Re: ei nettiautolle !!

  No siinä on ainakin semmonen, että samat ongelmat siirtyvät sitten sinne jonnekin muualle. Kun palvelu kasvaa isommaksi, sitä pitää alkaa hoitamaan ammattimaisemmin ja samaan aikaan lieveilmiöt lisääntyvät. Että sama suo kohta siellä kuin vetelä nyt nettiautossakin.
   
 6. Town Car

  Town Car 1st gear

  Hetken jo luulin, että mun 10-vuotias serkkuni on kirjottanu ton, mut ei onneks ollutkaan.. Se olikin joku aikuinen äijä. :wc:
   
 7. freaks

  freaks Gearhead

  ainakin omassa tapauksessa oli joku kyylä tehnyt ilmoituksen ylläpidolle epäasiallisesta ilmoituksesta kun kilvet oli peitetty(ollut itsellä kai samanlainen auto myynnissä kalliimmalla)...mutta ennemmin kuvat ilman kilpeä kuin kilven kanssa kun kuitenkin kaikki osotetiedot ja muut saa nkyään selville niin tiedä mihin tarkoituksiin käytetään.

  4 autoa myös tuli myytyä aikanaan vuoden sisään ja tunnukset poistettiin kun olen kuulemma liiketoiminnan harjoittaja, millään en saanu tunnuksia enää käyttöön vaikka ihan rehellisenä yksityisenä myyjänä olinkin liikenteessä(oma harrasteauto+varaosa auto sekä muijan käyttis vaihdettiin yhteen autoon joka kesti reilut puoli vuotta kunes piti laittaa myyntiin)

  Nettiauton nörttien sana siis on laki ei siinä mikään auta kun ovat päättäneet tunnukset poistaa, siksi käytänkin nykyään toisia myyntikanavia kuin tuota, eikä tarvi kaikenmaailman kyselijöille olla vastailemassa koko ajan.
   
 8. CandyBee

  CandyBee Gearhead

  Mä koitin tänään kirjautua sisään tonne nettiautoon, mutta ilmoitettiin että mitätöity ei voi kirjautua sisään.
  Mitään infoa ei ole sähköpostitse tullut mulle vaan oli vaan kaik poistettu veks.
  Olihan mulla yks ilmotus siellä, huimasta alle tonnin käyttökikottimesta - laitoin palautetta että miksi ja innolla oottelen vastausta.

  Yks laittoi ilmoon kysymyksen että tarjottu XXX summa ja vastattiin että senkun tulet hakemaan, kysyjällä ei puh.nro käytössä ja koskaan ei mitään vastannut :poff: ja käsittääkseni ton jälkeen noi tiedot on tuolta veks pyyhitty, nimi ei ollu kyllä lähellekään raikkua
   
 9. debner

  debner Gearhead

  Syitä ilmoitusten poistoon

  Ihmettelin toisaalla tällaisen esimerkin valossa:

  Mikähän vedätys tuolla Nettiautossa on jollakin ulkomaan porukalla ollut ainakin viimeisen puolivuotta käynnissä?
  Sinne tuli viikottain ilmoituksia ainakin Bemareista jonka ajokilometrit oli aina tätä tyyliä: 56778 vaikka vuosimalli olisi 1995, kuvissa aivan erityisen hieno ja hyvillä varusteilla oleva auto jonka hintapyyntö ”puolet” vastaavan ikäisten paljon ajettujen tax free hinnoista. Sijaintina aina Helsinki.
  Myyjänä jokaisessa eri ulkomaalainen henkilön nimi. Puhelinumero aina joku 8- alkuinen ilmeisesti ulkomaan numero. Ilmoituksissa ei koskaan sanaakaan lisäinfoa. Eikä mainintaa tax freestä mutta kuvista näkee että kuvat ulkomailla otettu, kilvet poistettu. Rek numeroksi ilmoitettu aina suomalainen rekisterinumero.
  Ilmoitukset haisi niin pitkälle etten koskaan viitsinyt kysellä.

  Kerran ilmoitin niistä ja Ilmeisesti Nettiauto siivosi niitä koska tyyli muuttui niin että kilometrilukemat kasvoi isommiksi ja hinnat myös vähän korkeammiksi. Muuten sama tyyli. Nyt näyttää että noikin ilmoitukset siivotaan pois koska nyt ei taida olla vastaavia.

  Vai muuttiko ne taktiikkaa?
  Nimittäin viimeviikolla oli Suomalaisen henkilön ilmoitus: BMW 120 D 2005 6400€ ja kuvissa auto suomen kilvissä. Ei selityksiä autosta. Kilometrimäärä joku reilu 100tkm. Katsoin että ykkönen unohtunut hinnan edestä niin en lähtenyt soittelemaan.
  Jaa mutta jos se onkin lottovoittaja joka haluaa äkkiä tallin tyhjäksi joten lähetimpä kuitenkin sähköpostin jossa lyhyesti totesin että jos auto ehjä niin ostan pois tinkimättä tuolla 6400€ hintapyynnöllä

  -Meni vajaa viikko ja tuli sähköposti jossa itseään esittelemätön henkilö kertoo olevansa syntyjään englantilainen eikä osaa suomea. Kertoi asuneensa kaksi vuotta suomessa ja nyt erottuaan suomalaisesta miehestään palannut englantiin ja siellä ei suomikilpinen LHD auto mene kaupaksi ja tarvitsee nopeasti rahaa uuden auton ostoon. Siksi myy auton halvalla ja 6400€ hintaan kuuluu auton rahti ja kulut suomeen. Auto on suomiauto ja suomen kilvissä. Ja kinusi tietoja joilla lähettää:
  To start this transaction i need this details from your part:
  Name:
  Address:
  Zip code:
  City:
  Country:
  Phone Number:
  Waiting your email,
  My number : 0044 7831904909
  The company works like a COD Service .I am registered at this Company a long time ago and I am very satisfied with their services. The car will be at you in max 3-4 days after the delivery was started and they will make for us all arrangement for shipping,payment,etc.
  This way they can make the contract from here on your name and when the car gets there they can validate the contract and you just sign and the car is yours.

  Ilmoitus oli hävinnyt nettiautosta, syyksi kertoi että tuli niin paljon kyselyitä että piti poistaa.
  Kolmannen kerran kun kysyin rekisterinumeroa niin vasta sitten lähetti auton rekisterinumeron,
  sen perusteella auton omistaa Vornanen, Sami Petri Vilhelm Turusta. (autokin tuotu 2008 Saksasta)
  Kerroin että auton omistajaksi ilmoitetaan tällainen henkilö.
  Siihen vastasi että, kyllä, ne on hänen tiedot ja hänellä on kaikki tarvittavat paperit.
  .
  Laitoin viestin että te olette siis Mr. Vornanen, Sami Petri Vilhelm?
  Entä kuka on tämä Mr. Juha Kokkarnien jonka sähköpostiosoitteesta nämä meilisi tulevat? Voitko lähettää kuvan rekisteriotteesta?

  Tähän loppui sähköpostit kuin seinään.

  Mitä näillä ajetaan takaa? Autot lastattu huumeita täyteen jolloin auton hintamenetys olisi vain pikkuraha bisneskuluissa vai mistä kyse?
  -----------------
  > Idiooteilta yritetään ukottaa rahaa, kuten aina.
  ----------------
  Jepjep, mutta kuinka? En päässyt niin pitkälle että olisi selvinnyt missä vaiheessa lähtevät vedättämään rahaa ja millä keinoilla. Etumaksuilla tietysti kuten "perintökirjeissäkin" jos pelkästä rahan vedätyksestä kyse?
  No ehkä silläkin tienaa jos monelta saa satasia tai yksittäisiä tonneja.
  Sähköpostitilejä taas voi perustaa kohdemaan roskista kaivetuilla henkilötiedoilla vaikka tuhansittain.
  Tai jonkun keskustelupalsta- tyyppiseltä palvelulta hakkeroiduilla tietokannoilla joissa kymmeniä tuhansia henkilötietoja sähkopostin perustamiseen?
  -------------------

  Tähän netissä ihemettelyyni Nettiautoa lähellä oleva taho tiesi kertoa:

  ”Huijarit koittavat saada autoista muutaman tonnin etumaksua, jonka lupaavat palauttaa, jos auto ei ole sellainen, kuin on sovittu. Joskus jopa ehtivät sopia auton näytön jonnekin, jossa luonnollisesti ketään ei ole autoa edes esittelemässä. Parikin tonnia kerran kuussa ja taas on hetkeksi leipä tienattu.

  Noita ilmoituksia poistellaan päivittäin yleensä Audi, M-B, BMW, VW. Nettiautolla on erilaisia työkaluja kaivella noita pois, mutta osa pääsee silti läpi, kun käyttävät nykyään random Suomalaisten nimiä jne... Jossain vaiheessa tarkistettiin kaikki ulkomaan IP:stä tulevat ilmoitukset, mutta nykyään kaappailevat Suomalaisten kotikoneita ja laittavat ilmoitukset sitäkautta Suomalaisella IP:llä. Tää on melkoista kissa-hiiri leikkiä...

  Niin ja onpa joiltain hyväuskoisilta pyydetty koko auton hintaakin ja ovat onnistuneet vakuuttamaan ostaja maksamaan. Sitten, kun autoa ei ole kuulunut on vedottu kuljetus ongelmiin ja taas on pyydetty lisää rahaa. Ja kappas taas hyväuskoinen mennyt maksamaan. Sitten, kun autoa ei ole edelleenkään kuulunut ja "myyjä" ei vastaa enään viesteihin on älytty mennä poliisin juttusille.”
  -----------------------
   
 10. Jimmy Dart

  Jimmy Dart 1st gear

  En ollut siis ainut...

  Hävisi muuten omakin ilmoitus nettiauto.com palstalta , kun aikaisemminkin mainittu "Raikku " teki huvikseen ilmoituksen ylläpidolle asiattomasta ilmoituksesta. Mut eipä tarvinnut itse vaivautua poistamaan ilmoitusta.... :rotfl:
  Elämäntehtävänä taitaa olla nettiautossa häiriköinti? :mad:
   
 11. taunusstyle

  taunusstyle Gearhead

  itsehän uusin poistetut ilmotukset hakemalla ilmotus id:llä googlen välimuistista vanhan ilmotuksen tiedot hieman muuttamalla niitä.pääsee erittäin helpolla ilmotuksen teosta ku kopioi tiedot :wink: vaarana tietenkin saattaa olla käyttäjä tietojen poisto jos hokasevat
   
 12. MikkoV

  MikkoV Gearhead

 13. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Loistava :poff:
   
 14. dodgeram90

  dodgeram90 1st gear

  vittu mikä taukki toi raikku

  siis rollix@luukku.com

  se urpo pilaa hyvät myynti palstat, no kosto elää ja pitkää:)
   
 15. cb125twin

  cb125twin Double Gearhead

  http://www.nettiauto.com/jeep/comanche/3339054

  toi viimeinen viesti on hyvä... :odroll:
  ei sen puoleen kiinnostais tuollainen varsinkin tuo ennestään tuttu varaosa-auto
   
 16. A.McBill

  A.McBill Gearhead

  Tuo äijä taitaa olla hieman :eek:

  http://www.google.com/search?q=Riekku+V ... i&filter=0
   
 17. Belvedereman

  Belvedereman 1st gear

 18. CCM1

  CCM1 1st gear

  voi voi se päivä ku tollasen kusipää raikun sais tohon pihalle niin turpakeikka tulis 8) vois kyll ottaa sakot siitä pahoinpitelyst ihan mielellää

  vedin nyt turpaan huvikseni ku sulla oli päässä vikaa voi vaikka sanoa sitte..
   
 19. anttif100

  anttif100 Gearhead

  nettix tökkii

  Tämmöönen vastaus tuli mulle, kun ilmoitus poistettiin ja kysyin syytä, eli käyttönissanin saa myydä autona, mutta jos on harrastepelistä kilvet pois niin varaosapuolelle. Kohta varmaan hoitavat nettiauton puiolella jo katsatuksenkin, kun osaavat kertoa mikä on tieliikennekelpoinen ja mikä ei. Oma autoni oli omin voimin kulkeva, pysähtyvä ja ruosteeton mutta kilvet viety pois.

  Webmaster NettiX -> minä
  tarkemmat tiedot 11.06 (0 minuuttia sitten)


  syitä mm.


  Kun auto ei ole tieliikenne kelpoinen, silloin se pitäisi laitella nettivaraosan kunnostettaviin autoihin.

  Olemme tehneet linjavedon siitä, että millaisia autoja nettiautossa voi ilmoittaa ja millaisia ei. Tällöin kriteeriksi määritimme, että auton tulee olla tieliikennekäyttöön rekisteröity ja ajokuntoinen. Kilpa-auto osastolla auton ei tarvitse olla tieliikennekäyttöön rekisteröity, vaan auton tulee olla kilpailuvalmis. Yleiset ilmoitusohjeet on nähtävillä ilmoituksen jättö vaiheessa ja usein kysyttyä sivulla http://www.nettiauto.com/help.php#30.

  Näille autoille olemme tehneet omat osastot nettivaraosaan. Siellä on oma osasto kunnostettaville/ei rekisterissä oleville autoille ja kilpa-auto projekteille. Tuolloin myös sovimme, että lisäämme nettiauton pikalinkkeihin noille osastoille linkit, kun vaan osastoihin saadaan tarpeeksi ilmoituksia. Vielä näin ei ole. Tällöin autot löytyvät nettiauton kautta helpommin, vaikka ilmoitukset ovat nettivaraosassa.

  Ylläpito poistaa ilmoitukset, jotka eivät vastaa kriteereitä. Harjoittelu on aivan eri asia, kun kilpailu ja sama koskee kilpa-autoa ja harjoittelu-autoa. Vaatimukset auton kunnosta ja turvallisuudesta on aivan erilaiset. Sama koskee jäärata-autoja. Näitä alettiin karsia nettiautosta sen vuoksi, kun kilpa-autoluokasta ei enään löytänyt varsinaisia kilpa-autoja. Oli vaan kaiken maailman jokkisraatoja, sekä leimalta pompanneita siviiliautoja piikkipyörillä.

  Sinänsä auton ulkonäöllä ei ole merkitystä, mutta turvatekijät on oltava kunnossa ja tekniikan on pelattava. Mikäli auto jo kuvissa näyttää siltä, että se ei läpäise kilpailukatsastusta ei sen paikka useinkaan ole nettiautossa. Jos auto ajetaan sen pihan suurimman puun alle ja se talvehtii siinä, voi olettaa, että jos auto otetaan käyttöön se vaatii jonkin verran laittoa ennen kilpailua. Mm. jarrut tuppaa ryytymään hyvinkin pienen seisonnan jälkeen.

  Tämän asian tiimoilta homma oli kutakuinkin tässä. Linjavetoamme emme ainakaan toistaiseksi muuta, vaan odottelemme nettivaraosaan enemmän vastaavia ilmoituksia ja lisäämme sitten linkin pikalinkkeihin nettiauton puolella. Jatkossakin poistamme autot, jotka eivät mielestämme ole kilpailuvalmiita.
   
 20. Batmobile

  Batmobile Double Gearhead

  Re: nettix tökkii

  Katsos, webmaster puhuu itsensä pahasti pussiin? Minkä IHMEEN takia nettiautossa on erillinen valikko PROJEKTIT ja KOLARIAUTOT jos autojen täytyy olla kilvissä, ja ajokuntoisia? Entäpä katolleen ja karhun perseeseen ajettu nissan denso, joka kuuluu selkeästi kolariautoihin, vaan nyt täytyisi sitten laittaa varaosapuolelle?

  Ja mikä se sellainen "projekti" on, joka on kilvissä ja ajokuntoinen? Eikö se ole ennemminkin huonoon kuntoon päässyt liikenteessä oleva kulkuneuvo kun "projekti"? Kyllä projekti on epämääräinen kasa rautaa, moottri ja parit akselit.
   

Kerro tästä muillekin!