nettiauton ford f250

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja teme01, 10.2.2012.

  1. teme01

    teme01 3rd gear

    ja tässä kaavassa yritänkin pysytellä :)
     
  2. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    Kun ruvetaan nimimerkin takaa huutelleen puskista, niinkuin tässä tapauksessa, jostakusta henkilöstä nimellä niin ollaan aika kyseenalaisilla vesillä. Tästäkin voi tietty joku tietsikan kasvattama hahmo olla eri mieltä...
     
  3. Aako

    Aako 1st gear

    Kuka täällä on kenestäkään mitään huudellut? Kaveri kysyi vain, onko kellään kokemuksia myyjästä, mikä varmasti on näinä aikoina ihan ok varovaisuutta!!
    Näitä sun kommenttejas olen tovin seuraillut ja nämä ne todellakin ovat arveluttavia lähes joka topikissa...Ehtaa suoli24 laatua, ei järenhäivää missään!!
     
  4. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    siehän ny sälli oot, luetun ymmärtämisessäkin on pikku puutteita..sitä paitsi noi SUN kirjotukses näyttää olevan ihan ehtaa suoli24 tavaraa..monesta niistä valkenee se että oot juurikin netti-nörtti-haaveilija-turhan kyselijä-ajanhaaskaaja..nu-800..
     
  5. Aako

    Aako 1st gear


    Nimimerkin takaa elvistelevä puskistahuutelija sitten laittoi Autoni rekisterinumeron näkyville levitelläkseen tietojani kaikelle kansalle... ei haittaa.. Näkyyhän tuo numero jokatapauksessa, kun autolla ajelen tuolla liikenteessä... :rotfl:
     
  6. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Ymmärtääkseni auton ostotapahtuma kyseessä.
    Kyllä se ei miksikään muutu vaikka kuinka kyselet minkälainen myyjä on kyseessä , itsekkin vähemmistökansalaisilta joskus auton ostanut ja kivoja tarinoita kertoilivat auto oli kyllä hintansa väärti joka asiassa oli tärkein pointti.
    Tarkistat vain kuka myy ja saman hemmon kanssa neuvottelet siitä ostoksestasi ja katsot että on sama laitos kuin papereissa.
    Yksinkertaista eikö totta mua ei ainakaan kiinnosta mikä on myyjän rotu sukupuoli puoluekanta kengänkoko tai aviosääty koska auto on se joka on ostettavana.
    Vai pitäisikö myyjän tulla kylkijäisenä. :pinup:
     
  7. HV

    HV Gearhead

    Sillä ei ole mitään merkitystä tänä päivänä. Onko rehelisiä käytettyjen autojen kauppiaita? Varsinkaan kun myydään toisilta myynti sivuilta poimittuja autoja mitä ei ole suomessa.

    näin voi käydä myös
     
  8. Jouni_K

    Jouni_K Gearhead

    Nykyään tietty varovaisuus on tarpeen, kun kuka tahansa voi laittaa pystyyn "autoliikkeen", vaikka pihassa ei olisi yhtään myytävää autoa.
     
  9. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    Kotkassa oli tuollainen firma jokin aika sitten. Myivät autoja Nettiautossa, jotka olivat autoscout24.de ja auto24.ee sivustoilla. En tiedä onko toiminnassa enää. ;)
     
  10. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    niin..meikäläinen aina kattoo ja nokittaa... (pokeri-termiä lainatakseni)
     

Kerro tästä muillekin!