Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. e

  e 3rd gear

  No eikö mikään ole hyvin?

  Ensin on kaikki liian kalliita ja nyt sitten liian halpojakin jo?
   
 2. Deluxe

  Deluxe Gearhead

  Joo mä oon kyllä samaa mieltä tästä poraamisesta.Nettiauton touhu tuntuu muutenkin aikas kummalliselta..Hinnat on ihan mitä sattuu ja jengi tinkailee tekstiviesteillä ja netissä näkemättä autoa :eek:
   
 3. bbford

  bbford Gearhead

  Lähinnä nyt manaan kun missasin ton laitteen :odroll: ,hinta oli erittäin asiallinen ja toivon että ton hintaisia/kuntoisia 2d ht laitteita tulee lisää myyntiin.
   
 4. Jape105

  Jape105 Gearhead

  Aivan hinta oli kohillaan..Nettiauto on vaan semmonen että ''toi pyytää ton verran nii mää voin pyytää sit ainaskin ton verran''jne..sillä tyylillä kaikkien raatojen hinnat nousee..
   
 5. Ahti

  Ahti 3rd gear

  Toi auto on muuten meikäläiselle aika tuttu. Olin Lappeenrannassa intissä sillon kun toi oli "uusi" ja se kurvaili siellä torilla iltasin kun olin iltalomilla. Syöpyi kyllä lähtemättömästi mieleen kun lähes tyhjäkäynnillä pyöritteli savut renkaista.
  Kaiken lisäksi samassa tuvassa oli ko. auton tiimissä mekaanikkona pyörinyt kaveri.
  Oi niitä aikoja 8)
   
 6. dean66

  dean66 Gearhead

  on se peliä...

  eilen oli vielä siisti pikku musti jollain yksityisellä myynnissä vähän reiluun kahteen tonniin, niin tänään sama auto on kemiläisessä autokaupassa vajaalla viidellä tonnilla?!

  mikä järki tuommoisessa on enää?!

  ja se mirada, mikä on vähän projekti... ensin heebo tarjoaa sitä tonni seitsemällä sadalla ja nyt on taas hinta pompannut reiluun neljään tonniin?!

  kyllä on autojen hinnat kohdillaan :D

  -a-
   
 7. atn

  atn 1st gear

 8. SG480

  SG480 1st gear

  Tuota kutsutaan vapaaksi markkinataloudeksi. Jopa Kemissä!
   
 9. Denny Crane

  Denny Crane 1st gear

  Parempi olisi neukkulamallinen jonotusjärjestelmä. 12 v jonottaen Lada ja 8 v jonotuksella Trabantti tai muu korvike. :poff:
   
 10. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Double Gearhead

  Tehdään ostolakko, ei osteta puoleen vuoteen mitään niin kyllä ne hinnat siitä taas asettuu :wink: Mut ei aloteta ihan vielä tänään kun illalla oon taas menossa kattomaan yhtä autoa :rotfl:
   
 11. vader

  vader 1st gear

  Sama oli minunkin purkautumiseni syy. Liian kalliita on kyllä huomattavasti enemmän myynnissä. Tuo oli melko sopivan hintainen, olisimpa voinut tuon vaikka ostaakkiin. Muta kaikki on hyvin kiva ja hyvä. :lol: :rotfl: Tallissa mahtuu nykyään pelailemaan vaikka pingpongia.
   
 12. 455STW

  455STW Gearhead

 13. -nikke-

  -nikke- Gearhead

 14. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Double Gearhead

  Samaan hintaan sais jenkeistä puolenkymmentä stepdown avo hudsonia...ehkä pikkasen liioieteltuna, mutta kuitenkin...
   
 15. bbford

  bbford Gearhead

 16. dean66

  dean66 Gearhead

  http://www.nettiauto.com/948719

  Mielestäni melko edullinen olds starfire AVO. ja kuvien mukaan ihan upeassa kunnossakin..

  olisipa hallussani Roope Ankan varallisuus...

  -a-
   
 17. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Nyt kun kerran näkyy olevan aito ja alkuperäinen 7kpl tehdassarja, niin tuotahan voinee käyttää vertailumallina tavallisen corvairin rakentelussa. :odroll:
  Laittaa vaikka näitä nykyetuvetovehkeiden kone-lootapaketteja ja tekee oiken urheiluauton LT-1 vai mikä se oli etuveto-Impalassakin.
   
 18. Juu varmaan muulla kuin AKE:n kekkosslovakiassa. Kilauta Akeen, niin puhelimeen vahingossa vastannut siivoojakin nauraa paskaiset naurut sulle.
   
 19. Pusu vasemmassa takaloksussa = romu. Tämä Roope ostaa vaan priimaa. Mitä 50 kilolla euroja saa?
   
 20. speedy

  speedy Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!