Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Pertti K

  Pertti K Gearhead

 2. rb

  rb Gearhead

  mikkis83 tykkää tästä.
 3. Herje

  Herje Gearhead

 4. Karpov

  Karpov Gearhead

 5. Carpenter

  Carpenter Gearhead

  ^
  Varmaan samalla tuonut Teslallisen niitä nukkeja ja muita alan tarvikkeita, ns. koeajoreissu.
   
 6. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Voi olla aika kalliita korjauksia tiedossa tuolla ajomäärällä. Kai se siksi onkin parasta myydä muutaman kuukauden omistajuuden jälkeen pois?

  Ihmetellä täytyy kuka yli 500000km ajetun ostaa, varsinkin kun hintaa on melkein parin vuoden duunarin nettopalkka. Ne taas jotka eivät ole duunareita, ostanevat Teslan uutena?

  Tuossa olisi melkein samaan hintaan yli 400000km vähemmän ajettu Tesla. https://www.nettiauto.com/tesla/model-s/10155598
  Eikä ole minun autoliike vaikka kioskin nimestä joku voisi niin päätellä. :odbiggrin:
   
 7. MudMax

  MudMax Gearhead

  ^^^Täytyy tolle somehepulle (tai mikä nevöhööd pikkujulkkis lieneekään) nostaa kuitenkin hattua, kun ilmoitus on parempi kuin 95%:lla ammattikseen autoja huij. eikun jobbaavilla.

  Edes huij. eikun jobbareiden ykköskikkaa ei ollut käytetty, eli amerikkalaisvalmisteisen auton kyseessä ollessa jokainen huij. eikun jobbarikin osaa vaihtaa metrisen järjestelmän nappia painamalla tuumaiseksi, että saa otettua ilmoitukseen kilometrilukemien kohdalle lukemat maileina. :wc:
  Tai osannevatko kaikki sitäkään, jos ne laskevat taskulaskimella km lukeman maileiksi:poff:
   
 8. WBBC

  WBBC Gearhead

  Kaveri pääsi kokeilemaan työkaverinsa Teslaa.
  Oli joku ripeä versio.

  On kuulemma uskomaton vääntö, kun painaa ”kaasun” pohjaan paikaltaan lähdössä. Voima on heti mukana.

  Olisi mukava kokeilla tuollaista.
   
  mikkis83 ja isalmela tykkäävät tästä.
 9. Carpenter

  Carpenter Gearhead

  Jos Teslasta vielä...

  Tuon verran ajettuna tuollaisen "saa" ulkoa alle kolmenkympin ja autovero on 5%.
   
 10. Bluestone

  Bluestone Gearhead

 11. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Täytyy muutenkin ihmetellä kuka tommosen sähkövatkaimen ostaa, jos uutta olis ostamassa niin samassa hintaluokassa löytyy mielenkiintoisempiakin autoja... Ja jos on niin paljon fyrkkaa pistää autoon mitä joku Tesla maksaa uutena, on varmaan massia tankatakin sitä?
   
 12. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Bernerin aivopesemät perheelliset. Itsekin tiedän heitä, jotka haaveilevet Teslasta, kun sillä ajaminen on kuulemma ilmaista. En tiedä mitä sähköyhtiötä käyttävät, mutta kyllä minulle sähkön käytöstä laskuja tulee. Moni nykylogiikalla varustettu perheenpää maksaa mielellään jostain asiasta satasia, jotta saa säästettyä kymppejä. Noin taitaa Teslan haaveilijakin logiikka toimia, mutta vähän isommassa mittakaavassa. Ja tietenkin on se Teslan ympäristöystävällisyys, sehän on melkein kansalaisvelvollisuus ostaa Tesla, ja pitää hiilijalanjälki pienenä. Uusia autoja ostamalla maailma pelastuu, sanovat. Akkuteollisuuden aiheuttamat ympäristötuhot ei kuulu Teslan haaveilijalle, koska ympäristön tuhoaja on kaivosyhtiö, eikä Teslan haaveilija. Se on myös Teslan haaveilijalle tärkeää, ettei tule pahaa hajua pakoputkesta joka häiritsee 4000 eurolla ostetun rotukoiran tauotonta räksyttämistä. Viereinen hiilivoimala, joka tuottaa sähkön myös Teslaan, savuaa entistä enemmän, mutta se ei ole Tesla haaveilijan mielestä hänen ongelma, vaan sähkölaitoksen ongelma. Kaikki voimalaitoksethan pitäisi poistaa ympäristöä rumentavina, mutta se ei Tesla haaveilijan mielestä voi vaikuttaa siihen, etteikö Teslaa saa ladattua sen jälkeenkin kotipihassa olevasta töpselistä. Onhan siihen aina ennenkin sähkö tullut.

  Työ- ja ruokakauppamatkani ajan halpis perusautolla noin 20000 km vuodessa. Bensaan menee n. 2000 e vuodessa, Huoltokulut reilu 100 e / vuosi. Joten en osaa tästä laskea miten säästäisin ostamalla 50000 e käytetyn Teslan... Olin lahjaton matematiikassa jo peruskoulussa, joten ehkäpä vihreän liikkeen matemaatikot osaisivat neuvoa minua sähköautomatematiikassa. Tosin ne ei taida lukea tätä foorumia....
   
  mikkis83, Charger´69, Mokaman ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 13. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Tuttu vaihtoi ökymersunsa aikoinaan Teslaan ja haki siihen sitä valtion tukea joka oli 500e per kk, makseli sillä sitten auton olemattomia kuluja hymy huulin ja latasi autoaan firmansa piikkiin päivisin töissä jonka sähkölaskujen vähennyksiin hukkui sekin kustannus. Edullista ajoa ainakin tuolla tavalla.
   
  mikkis83 tykkää tästä.
 14. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Hep! Tesla on hieno auto. Jos ois sata tonnia laittaa käyttöautoon, niin ostaisin, mutta en säästääkseni. Vanhojen romujen kanssa harrastamista toki jatkaisin.
   
  isalmela ja Pertti K tykkäävät tästä.
 15. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

 16. Karpov

  Karpov Gearhead

  Vielä kun noita käyttäjälle ilmasia latauspaikkoja on stadissa ym niin ajaahan niillä edullisesti jos ei hankintahintaa mieti ja saahan siinä tehoa ja vääntöä.

  Toki asiat muuttuu ja maailma ei pelastu
   
 17. simeoni

  simeoni Gearhead

  En tiiä muuta mut itse haluaisin teslan koska 2.8sek 0-100km/H... Jos ois massia noin paljon, voisin ostaa. Toki toimintasäteessä on toivomisen varaa ainakin vielä.
   
  Pertti K tykkää tästä.
 18. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Kyllä mää kumminkin luulen että puoli miltsiä on edeullisempaa ajella tommosella Teslalla kuin vastaavan suorituskyvyn omaavalla polttiksella.
   
 19. rb

  rb Gearhead

  Pakko vähän muuttaa kantojaan.

  Jos Teslalla on puoli miltsiä vedetty, niin ei se ihan paska voi olla.

  Tai no;

  Sitähän tarina ei tietty kerro, että onko siihen hakattu 2x auton ostohinta huoltokuluina, ennen kun mittari on pyörähtänyt tuonne asti...
   
 20. Bowtie

  Bowtie Gearhead

  Istuin kerran tommosen Teslan kyydissä mikä oli ilmeisesti joku 700hv, joku idioottimoodi siinä ilmeisesti oli... Kuuntelin kun omistaja vaahtosi kuinka pesee kaiken paitsi Lamborghini Aventadorin, jos sillä hepulla olis ollut tajua mistään olisi varmaan ymmärtänyt että 700hv Lamborghini vie tommosta 2000+ kg sähkölimppua kun märkää rättiä :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!