Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. jjjkkk

    jjjkkk 3rd gear

    Minä 5 vuotta sitten kyselin valintamahdollisuutta varusteille, joita EI halua. Pystyit kyllä ruksaa mitä pitää olla sekä mitä olisi hyvä olla (wtf). Yritin löytää tiettyjä autoja ilman turvatyynyjä ja abs-jarruja ja tuo ominaisuus olisi helpottanut etsintää.

    Ei ole teknisesti mahdollista.

    Nykyään sellainen löytyy.
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Niin se tekniikka kehittyy.

    Minäkin olen ihmetellyt että mitä se olisi hyvä olla tarkoittaa. Oisko niin että jos on edes yksi ruksatuista, niin tulee mukaan tuloksiin.

    Se haku on kyllä hyvä, jos vaan myyjät viittis täyttää ilmoitukset oikein, muuten tulee vääriä mukaan ja jää oikeita pois tuloksista.

    Pari kertaa on hävinnyt kaikki tallennetut haut joita olen säätänyt viikkokaupalla. Vastaus palautteeseen oli että ei ole mahdollista. Säätänyt siksi että en etsi mitään tiettyjä merkkejä tai malleja, ei toivotut mallit on paljon lyhyempi lista ja niitä olen sulkenut pois että saa listan tolkullisen mittaiseksi. Tietyt kriteerit täytyy kumminkin täyttyä: vetotapa, vaihteisto, teho, ohjauslaitteen sijainti...
     
    Muokattu: 26.3.2019
  3. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    No kyllä siellä oli jossain vaiheessa nappi, jolla sai valittua onko mittarilukema kilometriä vai mailia.

    EDIT: piti oikein tarkistaa, ei ole enää.
    Ilmeisesti sitä ei ole osattu käyttää.
     
  4. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    No hyvä että joku muukin tuon muistaa, aloin jo epäillä itseäni.
     
  5. spinout

    spinout Gearhead

    Voi ja vielä yli.. Kössillä oli n. 10tkm ajettu -70 C-body 4d sedan kauan tarjolla 65 tonttua ja on vieläkin, mutta en muista nykyistä pyyntiä.
     
  6. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    https://www.nettiauto.com/volvo/amazon/10363148

    "Ajettu parisataa kilsaa sisäänajoa.. Putsarit pitäis hommata.."

    Lienee hyvin hioutunu uus moottori sisään näillä keleillä pelkillä imusuppiloilla kun pölisee aivan vitusti kaduilla. Tuli vaan mieleen..
     
    mikkis83, viikinki75, Karpov ja 1 muu tykkäävät tästä.
  7. timant

    timant 2nd gear

  8. jjjkkk

    jjjkkk 3rd gear

    Mulla ei yksikään tallennettu haku ole säilynyt puoltakaan vuotta. Ja niitä on kerralla useita. Välillä häviää se ns listan vanhin, välillä kaikki.

    Toi ohjauslaitteen sijainti on muute hyvä. Katoppas joskus huvikseen. Yllättävän moni, kuitenki ajokortinkin varmasti suorittanut, ei erota ratin sijaintia oikeasta ja vasemasta.
    Törmään ilmiöön päivittäin, koska yks hakuagenttini etsii japanintuonteja.
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Nettiauton hakukriteerit on nykyään aika monipuoliset toden totta, mutta suurin osa käyttäjistä ei tähän monipuolisuuteen taivu.


    Varusteet nyt on tosi vaikeita... Mutta jopa automaatti/manuaali menee monelta sekaisin. Parempi siis tehdä raakahakuja merkin ja mallin mukaan
     
    mikkis83 tykkää tästä.
  10. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Viimeinen pyynti oli 33.000 eur ja auto on myyty Ouluun.
     
  11. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Nomutku niikuin sanoin niin vähemmän on malleja jotka ei käy kuin niitä jotka vois käydä, menee ikä ja terveys tuolla konstilla ja/tai joku helmi sivu suun, jota ei tulisi edes ajatelleeksi.
     
  12. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ostaja tyytyväinen kun sai 50% alennuksella.
     
    miguelo tykkää tästä.
  13. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    No riippuu mitä hakee. Vuosimallin nyt jos saa sinnepäin edes rajattua, polttoaineen ja korimallin jos ne on juntinkin ymmärrettävissä oleva esimerkiksi farmari tai ei farmari.
     
  14. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Ei aina tunnu saavan, ja se merkki ja mallikin menee joskus vähän sivuun.

    Toki merkissä on paremmat mahdollisuudet osua oikein valikosta valitessa kuin tori.fi:ssä, minne voi ihan itse taiteilla sen merkin.
     
  15. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Nettiauton hakua on helppo käyttää, hakuun merkiksi Plymouth: tulee 30-40 tulosta.
    Tai Dodge ja vuosimallirajaksi - 75: taas tulee vaan pari sivua selattavaa. Tarjonta nopeasti tarkistettu :D
     
    Herje ja Gary Grand tykkäävät tästä.
  16. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Aika usein tullut etsittyä (semi)harrastetta jotakuinkin seuraavilla kriteereillä
    - Hinta 0...max budjetti
    - Taka-tai neliveto (no nyt jo jää esim. Olds Toronado pois, mikä kyllä kelpaa etuvetoisenakin)
    - Automaatti (no kyllä manuaali-Corvette vois mennä)
    - Ohjauslaite oik... eiku vasemmalla
    - Vuosimalli 1955 tai uudempi
    - Tehoa 180+ hv, no nyt jää jo Turbo-Uno tai 130 Ritmo pois (tippui kyllä jo tuossa vetotapa ja manuaalikohdassa). Tosin harvapa niitä tehoja edes merkkailee ilmoitukseen.
    - Jos niin uusi että vois mennä kakkoskäyttiksenä niin ilmastointi ois hyvä, mites se merkataan että tarvii olla alle museoikäisissä mutta ei vanhemmissa?
    - Farmari, coupe, 2d, 4d, kaikki käyä vähän mallista riippuen, avon voi jättää pois. Tai no JKF Lincci ois kyllä avona siisti.

    Noin, hakuagentti on valmis. Paitsi että sitten alkaa tarjoamaan jotain Nissanin maastureita, joten Nissan pois llistoilta. Eiku hei, kyllähän GT kävis...
     
    mikkis83, isalmela ja palontie tykkäävät tästä.
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Aika laveaa jos ei oo ylävuosimallia. Jos manuaalina menee muutama malli, vaikka corvette niin nehän nyt katsoo erikseen tai vaikka suoraan 5+ litraiset bensakoneet manuaali. Ei tule montaa saksalaista sekaan.


    Semiuusille sitten oma hakunsa suppeammalla vuosimalliotannalla
     
  18. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Voi siihen varmaan ylärajaksi laittaa jonkun 2010, mutta toisaalta budjetti yleensä rajaa ettei sillä saa uudempia joissa muut kriteerit täyttyis. Mutta käytännössä silleen niitä hakuja joutuu palastelemaan, että esim. uudemmat pitää olla ilmastoinnilla ja potkua vähän reilummin.

    Mutta edelleen on se ongelma että kun koko ajan putkahtelee verkkokalvoille malleja joita ei ole edes tiennyt haluavansa (tai että semmoinen on edes olemassa) eikä haluais että sellainen menee ohi vaan koska ei ole keksinyt ruksittaa sitä listoille. Kerran tein haun johon rastitin kaikki mallit joista joku versio vois tulla kyseeseen, meni aika kauan ja tuli aika pitkä lista. Tuo manuaali-Corvette oli vaan esimerkki, mikä tahansa vähän karvaisempi laite vois olla manuaalina kiva kokeilla.

    Ja sitten kun on 4 tuollaista äärimmilleen viritettyä hakua joiden tulokset vielä jaksaa kahlata läpi (alle 20 sivua) ja seuraavan kerran kirjaat nettiautoon ja tallennetut haut = 0. AAARRGGGHHH.

    Ei ole helppoa ajoneuvosuvakin elämä. Jopa Mopareita olen hakuun kelpuuttanut.
     
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jos jotain turbo ritmoja tai vanhan kansan raasereita etsit niin niille oma hakunsa.

    Teet insinöörinä toisiaan poissulkevia hakuja mutta niin, että kaikkea mielenkiintosta on haussa.


    Jos uudemmissa on varustelu ja potku vaatimuksena, rajaa se jo tehokkaasti malleja pois. Uudemmissa on yleensä ilmastointi ja varsinkin "teho"malleissa.


    Amerikkalaiset on helppo myös moottoritilavuuden mukaan jakaa hausta pois ja etuvedot erikseen mutta amerikkalaisilla moottorinkoilla automaattina niin ei saksalisia liikaa tule ja toisaalta ne voit poissulkea noista hauista pois.
     
  20. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Just näin mää viimeksi koitin tehdäkin, mutta kun jo toisen kerran hävisi kaikki haut niin ei hirveesti tekisi mieli askarrella enää. En tiedä jos kopsaa itelle talteen sen hakutulossivun osoitteen niin toimisikohan se varmuuskopiona.
     

Kerro tästä muillekin!