Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. wilburi

  wilburi Gearhead

 2. palontie

  palontie Gearhead

  viikinki75 tykkää tästä.
 3. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Ihan hieno Valiant, mutta mä en osaa arvostaa kutosVallua manuaalilla 9 tonnin arvoiseksi.:rolleyes:
  Onhan hinnat lähes kaikissa vanhoissa noussut, mutta silti.
   
 4. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Niin... toinen autoista vaikuttaa hieman ylihintaiselta ja toinen melko edulliselta. Jos ei mitään tietäisi autoista, niin tämä vois olla ihmettelyn paikka.
   
 5. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Aivan. Toinen on nettiauton halvin ehjä 60's Mustang, ja toinen nettiauton kallein valiant.
   
  Gary Grand ja Pertti K tykkäävät tästä.
 6. Gary Grand

  Gary Grand Gearhead

  Hinta ei ole auton tasolla, mutta mulla oli 30 vuotta sitten -70 4d Rekord alkuperäisillä tuplasohvilla. ..ja oli siistimpi kuin tuo, vaikka 450mk oli pyynti.
  Aika on varmaan hintoja nostanu, mutta, mutta...
   
 7. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Kyllä pitäisi olla melko priimakunnossa tuohon hintaan. 2500 € myin 2d museo-Rekordin jokunen vuosi takaperin. Nyttemmin se on trokattu Saksaan, arvatenkin kalliimmalla. Sohvapenkkejä on ollut farmareissa ja takseissa vielä seuraavassakin korimallissa.
   
 8. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Hintalappu kontissa tosiaan näyttäisi olevan markka-ajalta, jolloin ollut varmasti siistimpikin.;)
   
  Gary Grand tykkää tästä.
 9. Tseitsei2

  Tseitsei2 3rd gear

  Yhden pantterin möin keväällä 4000 ja oli parin päivän päästä myynnissä 7900. Tosin oli liikkeessä ja niillä tarvii olla joku kate. Nopeesti se sieltäkin silti meni.
   
 10. exchevelle

  exchevelle 3rd gear

  Juuri näin !
   
 11. mikkis83

  mikkis83 Gearhead

 12. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  ImpJay ja Gary Grand tykkäävät tästä.
 13. Charger´69

  Charger´69 Gearhead

  Noniin, kuka tunnustaa ja alako mulle kohtalotoveriksi, AMC Pacer hävinnyt myynnistä :rotfl:
   
  isalmela tykkää tästä.
 14. Nupa

  Nupa Gearhead

  Ostit typsylles oman? Vai omiko hää sen jo, ostit itelles oman?
   
  päivystäjä, Gary Grand ja Charger´69 tykkäävät tästä.
 15. MeS

  MeS 1st gear

  Vaikka tänne(kään) ei paljoa jaksa kirjoitella, pitää jotain huutaa väliin kun on Signet huudettu. Vallu vs Mustang keskustelu, tuohan on nimenomaan Signet 2dht, Mussehan häviää jo lähtöviivoilla. Mallivuonna -65 Mussea valmistettu vuonna tuolla laatikko Cortiina kopalla vaivaiset 409 260 kpl ja Signetiä 10 999 kpl. Kohtahan 2d tolppavalluistakin pyydetään tuo sama. Mustangin hintaan en ota kantaa koska tuo ht-malli ei ole koskaan kiinnostanut.

  Tuohon ruotsalaisten vastaamattomuuteen: Jokusen auton sieltä ostaneena ja muutama on jäänyt ostamattakin, myyjän haluttomuuden vuoksi. Osa vastaa Suomesta tuleviiin puheluihin, osa jopa sähköpostiin. Jotkut kokevat myynnin ulkomaille hankalaksi, pelkäävät esim. että auto ei poistu ruotsin rekisteristä. Kanttihousut sun muut elämäntapaintiaanit ovat pilanneet tuonkin systeemin, ostavat auton ruotsista eivätkä rekisteröi autoa suomeen, tai mihinkään.. Myyjä saa sitten lopunikää maksella muutamaa kymppiä vuodesta, koska auto edelleen roikkuu systeemissä. Toinen syy on nuo suomalaisten alaleuttomat tarjoukset...
   
  exchevelle tykkää tästä.
 16. Charger´69

  Charger´69 Gearhead

  No tuo mun autohan on emännän omima, mitäpä ite päästin siitä tarjotessa sammakon suustani että ostan sen hälle niin nyt on tullu seleväksi että hänen se onkin ku kerran lupasin :D Vaan saan kuulemma tehdä siihen kuitenki kaikki rempat ja maksaa bensat, hyvänä päivänä jos hän ei sitä tartte niin saan varovasti käydä pihatiellä ajamassaki että mä pärjään tällä järjestelyllä ihan semi ok... :rotfl: Kuulemma Gremlin pitäs tulla seuraavaksi :eek::D
   
  TopoTA, Pertti K ja mikkis83 tykkäävät tästä.
 17. J.J.

  J.J. Gearhead

  https://www.nettiauto.com/jeep/wagoneer/10446610

  Liikuttava näky. Isäukolla oli aikoinaan vastaava vihreä joka oli viimosen päälle hienossa iskussa. Oli mukava peli taittaa matkaa kesäaikaan. Piti sekin johonkin hukata, mitälie muutaman tonnin siitä saanut. Olisinpa tajunnut lunastaa sen itselle.
   
  passerby, isalmela, Pertti K ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. palontie

  palontie Gearhead

  On kyllä hieno!
   
 19. poikko

  poikko 1st gear

  Melkein kallistun siihen, että vika on kanttihousuissa :)
   
 20. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Oon ainakin osittain vahvasti eri mieltä. Olen ostanut tai ollut mukana monissa kaupoissa tulkkina. Hurrit sanoo monesti, että suomalaiset tekevät tarjouksen monesti vasta paikan päällä ja yhteydenottoja tulee nimenomaan vain "vakahenkisiltä" ostajaehdokkailta. Samoin ihmettelevät suomalaisten ruotsin kielen taitoa.

  Viimeaikoina maksamisen kanssa on ollut joskus haasteita. Käteistä rahaa ei oikein saa enää Suomen pankeista tai rajan toisella puolella ollaan haluttomia ottamaan vastaan isoa summaa cashia. Monesti kauppaa tehdään aikoina, jolloin pankit eivät ole auki. Forexin kurssit taas on perseestä. Mutta aina siellä kauppoihin on päästy. Joskus yöpyminen on ollu tarpeen, että tilisiirto on näkynyt. Siinä on aina oma riskinsä ja vaivansa, kun pitää nukkua koko yö hanuri seinää vasten.
   
  jarona, palontie, Gary Grand ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!