Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. kippis

  kippis Gearhead

  joo mut silti aika kunnianhimoinen hinta farkusta. jos puoletkin sais...
   
  mikaa7146 tykkää tästä.
 2. kippis

  kippis Gearhead

  tasapuolisuuden nimissä sanotaan et menihän se -95 stw caprice viimein kaupaksi, olis saanu 2tE, eli se joka oli eka hesassa myynnissä pariin tonniin, sitten meni ouluun, jossa leimattiin, 1800e abs boxi kai uusittiin yms...hinta n.4500e , tuli takas hesaan hinta oli toi =)
  oli likellä että en liittyny omistajien joukkoon... ei uskaltanu jos siinä on jotain vilunkia tehty. mut se oli halpa =)
   
 3. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Aika monen harrasteauton kohdalla on tapahtunut noin viiden tonnin price check talven -18-19 aikana. Tämän kesän selvä hintasuosikki on ollut 12900e monen auton kohdalla.
   
  mikaa7146 tykkää tästä.
 4. timant

  timant 2nd gear

  ramman ja isalmela tykkäävät tästä.
 5. ramman

  ramman Gearhead

 6. mikaa7146

  mikaa7146 Gearhead

  Niinpä näkyy olevan. Useissa autoissa jalkatiloihin ilmestynyt ehkä muutama juhlamokka pahvikuppi lisää +muuta ryönää.
   
  miguelo ja Bukero tykkäävät tästä.
 7. Bukero

  Bukero Gearhead

  eli niitä on todistetusti "laiteltu":D
   
  ramman ja mikaa7146 tykkäävät tästä.
 8. Lassi

  Lassi Gearhead

 9. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

 10. mjm2

  mjm2 2nd gear

  Ja yksi ainoa kysymys taas tuolta samalta ukkelilta, joka tyrkyttää Kuplaansa päikseen jokaiseen vanhaan autoon merkistä ja mallista riippumatta.
   
 11. Lassi

  Lassi Gearhead

  No nyttenhän olisi ostajan markkinat! Kun auto kulkee ja pysähtyy ihan hyvin, toisin kun mulle tullessaan. Ja hintakin on pudonnut muutaman tonnin :lol:
   
 12. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Ainoo vaan, että se oli sun oma hinta edellisessä ilmoituksessasi kesäkuussa.:D;)
   
 13. Lassi

  Lassi Gearhead

  Elä perkele! :odeek:

  Varmaan ollutkin, mutta alkujaan tuossa puhuttiin -18vuodesta? Että mimmoseen hintaan ollut viime vuonna myynnissä. Luetun ymmärtäminen, juunou:odbiggrin:
   
 14. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Mutta kun ei viime vuoden hintaa enää mistään nää. Ainoastaan sun edellisen ilmoituksen, jossa oli juurikin tuo hinta. Ja sen oseanic7 varmaan näkikin. Juunou.;)
   
 15. oceanic7

  oceanic7 Gearhead

  Juuri näin.
  Auto on näköjään vaihtanut omistajaa viime syyskuussa, näinköhän tosiaan on ettei autoon useamman tonnin laittanut muista enää 12kk myöhemmin mitä se maksoi? Meinaan vaan et eikö ostohinta näyttele merkittävää roolia myös uuden hinnan asettamisessa?:)
   
  viikinki75 ja jariha tykkäävät tästä.
 16. Zejk1

  Zejk1 2nd gear

  Kuulemani mukaan esim. vahinkotarkastajilla on jotkin sellaiset tunnukset joilla näkevät vanhatkin ilmoitukset ja myydytkin hintoineen nettiautosta, Eräs vahinkotarkastaja vaaleanpunaisessa paidassaan , sukupuolisesta suuntautumisesta jäi arveltavaa, tokaisi meillekkin että ettehän te ole itsekkään maksanut autosta paljoa, Kyseessä oli rattijuopon kolhima Sierra joka ostettiin katsastamattomana ja kansivikaisena. Kansi kunnostettiin ja auto hitsattiin ja katsastettiin eli mielestäni aivan eri arvoinen kun ostohetkellä silloin.
  Huvittaa oikein ajatella jos oltaisiin saatu auto vaikka ilmaisiksi mummolta niin olisiko veijari sanonut että ilmaisiksi olette saaneet , ei makseta mitään,
   
  mukko, miguelo, Peeaa ja 1 muu tykkäävät tästä.
 17. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  ”Meinaan vaan et eikö ostohinta näyttele merkittävää roolia myös uuden hinnan asettamisessa?:)

  Hinnoitteleminen on ammattimiesten hommaa. Oon joskus vaihtanu halvemman auton kallimpaan ja saanut itse välirahaa. Kysyin kyllä ennen papereita että ymmärrätkö että sinulla on kalliimpi auto? En halua käyttää hyväksi jos toinen on vaikka vähälahjainen. Mulkut on asia sitten erikseen.

  Yleensä ne autot ei käy kaupaksi nettiautossakaan jos ja kun ne on hinnoiteltu päin prinkkalaa. Sillä omalla ostohinnalla kun ei ole merkitystä myydessä vaan yleisellä markkinahintatasolla jos on vertailupohjaa olemassa.
   
  mikkis83, viikinki75, päivystäjä ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 18. 455STW

  455STW Gearhead

  Ihan selvää tekstiä?!? "kun reikä ja aivohalvaus kasvoivat"...

  https://www.nettiauto.com/lincoln/continental/10762418

  Lisätiedot
  Historia 1961-1969 Lincoln Continental

  1961 Lincoln Continental perustui ehdotettuun 1961 Thunderbirdin kaksiovinen kova tynnyri, joka oli hylätty liian tyylikkääksi eikä tarpeeksi urheilullinen tyypilliselle Thunderbird-ostajalle. Vuoden 1958 taantuma ja Edsel-vitsaus olivat sittemmin loukkaantuneet vakavasti Ford Motor Companyn yleisesti. Mutta vaikka nelipyöräinen Thunderbird oli suhteellisen valtava menestys, Lincoln-divisioona oli vaarassa tuhota. Suunnittelijat ja insinöörit työskentelivät kovasti uuden, erottuvan ja kannattavan Lincolnin tekemisessä. He onnistuivat hienosti 1961-69 Continentalin kanssa

  Lincoln päätti rakentaa autoja neljän oveen, mutta vaihtovelkakirjaluokka haluttiin ja jatkuva valtuutus jakaa suuret alustakartat Thunderbirdin kanssa. Itse asiassa vuoteen 1968 kaikki Lincoln Continentals olivat nelivuotisia ajoneuvoja. 1961-autojen koon pienentämiseksi valittiin "itsemurha" taka-saranaiset takaovet. Pyöränpinnan pituus oli suhteellisen lyhyt 123 ", kunnes auto venytettiin 126": iin 1964 vuoteen 1969.

  Nämä autot ovat saattaneet olla fyysisesti lyhyempiä kuin ennen sukupolvea, mutta ne olivat melkein yhtä raskaita. Muunnettavissa olevat versiot painoivat 300 kiloa enemmän kuin kovaa korkkia, koska tarvittiin rungon kiinnittämistä. Moottorit olivat luonteeltaan massiivisia, ja ne alkoivat vuonna 1961 430 kuutiometriä ja 320 hevosvoimaa, kun reikä ja aivohalvaus kasvoivat 462 kuutiosenttimetreihin ja teho kasvoivat 340 hevosvoimaan vuonna 1966. 1969-auto on "hybridi" uusi 460 kuutiosenttimetri, 365 hv Lincoln V-8 siirrettävän yksikön runkoon. Kaikki tällaiset autot katsotaan kerättävinä. Aikaisemmat nelisivuiset kovalevyt ovat edullisempia kuin vaihtovelkakirjat. Mitään maininta näistä autoista ei ole täydellinen ilman surullista muistoa siitä, että se oli venytetty versio tästä autosta, joka kuljetti presidentti Kennedyn vuonna 1963 salamurhan päivänä.

  1962 Lincoln Continental Info

  Kehon tyylit
  4dr avoauto
  4dr Sedan

  Moottorityypit
  8-syl. 430cid / 300hp 2bbl
  8-syl. 430cid / na 2bbl Export

  Lisätietoja
  Jarrutuksen paino: 4929 lbs.
  Ajoneuvon pituus: 213 tuumaa.
  Pyörän jalusta: 123 in.

  1962 Lincoln Continental 4dr Convertible Info

  Tuotettu numero
  3212
   
  Marklin, Pertti K, Peeaa ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. J.J.

  J.J. Gearhead


  Suora Suomennos sanoista bore ja stroke. Eli käännetty Englannista google kääntäjällä.
   
 20. isalmela

  isalmela Gearhead

  Onpa kova tynnyri, ai perkele kun piti oikein hohottaa :D
   
  päivystäjä ja Gary Grand tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!