Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. mjm2

  mjm2 2nd gear

  Pertti K tykkää tästä.
 2. Karpov

  Karpov Gearhead

  Aika tavaran kauppaa.


  Mulla ei painetta lompuukissa, pihassa seisoo silverado kutosella ja kaikki pelit toimii paitsi ac tyhjä (toimii muuten sekin). Vaikka siihen löisin kasin jäis vielä hyvin eroa tuohon pyyntiin.
   
 3. Carpenter

  Carpenter Gearhead

  miguelo, musta78, Lemmu ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. Pertti K

  Pertti K Gearhead

 5. toyopet

  toyopet Gearhead

  Tuommoinen olisi tarjolla nytkin. Projektina kylläkin. G30 vani powered by nissan.
   
 6. Ftw-

  Ftw- 2nd gear

  No sitten tuskin on varaa sanoa kalliiksi jos ei ole tehnyt edes tarjousta? Vaatii se vähän muutakin kun vaan sen koneen ostamisen ja aina valmis tuote on kalliimpi kun tee-se-itse kasa osia. Tolla logiikalla maaliton hylsy ei saa maksaa enempää kun hylsy+maalit koska eihän sen valmiiks tekeminen maksa yhtään enempää. Tästäkin aikasemmin hyvästä foorumista on näyttänyt tulevan joku akkojen ompeluseura. Aikasemmin joku tuolla ihmetteli ilmeisesti sitä "vaatii vain konttorilla käynnin" kohtaa. Mikähän siinä mahtoi olla vaikeaselkoista? Muutoskatsastus on ainakin tähän asti vaatinut fyysisesti konttorille menon ja kun v6 ja v8 on samalla alustalla niin ei se sen suurempia ponnisteluja vaadi. Jos se muutoskatsastus on kynnyskysymys ostettaessa 30v vanhaa työkalua harrasteeksi niin sillon varmaan kannattaa harkita jotain muuta. Kuten vaikka overdrivella toisten ilmoitusten kyttäämistä.
   
  Muokattu: 28.11.2019
 7. sdfsd

  sdfsd Gearhead

  jariha tykkää tästä.
 8. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  "Kuten vaikka overdrivella toisten ilmoitusten kyttäämistä."
   
 9. Bukero

  Bukero 3rd gear

 10. -tl-

  -tl- Gearhead

  Tai ois laittanu ovet/sivulasit caminosta...

  [​IMG]
   
  Pertti K, palontie ja Bukero tykkäävät tästä.
 11. Karpov

  Karpov Gearhead

  Miksi tekisin tarjouksen? Sehän on vanha totuus, että projektit on hyväntekeväisyyttä. Jos autoa laitetaan kunnolla ulkoisesti tai sisäisesti, myydessä saa yleensä vaan osien hinnan jos sitäkään. Siksi moni ostaa jotain halpoja 454/383 jne "linttoja" kun saa koneen hinnalla myös auton.
   
  mikkis83 tykkää tästä.
 12. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Olenkohan mää jotenkin vanhanaikainen (no olen!) kun olen kuvitellut että tavaran hinta on se mitä ilmoituksessa lukee, hyvänä päivänä voi ehkä pikku siivun saada tingattua kun on tavara tarkastettu. Jos hintapyynti on enemmän kuin 10% yli sen mitä kyseisestä keksinnöstä voisi olla valmis maksamaan, niin siirtyypi seuraavaan. Ellei kyseessä ole joku joka on "pakko saada", sitten voi aloittaa kyselemällä että onko apteekin hinta, mutta sittenkin vasta tarjoukset kun tavaraan on tutustunut (tai voi vihjata mikä on oma max. budjetti ja jos myyjä lyö luurin korvaan niin tietää missä mennään).

  Jos näkemättä tarjoaa, niin sitten kyllä täytyy tarjous mitoittaa "worst case scenarion" mukaan.

  T. Ilmoitusten kyttääjä.
   
  jariha, isalmela ja Rotten tykkäävät tästä.
 13. timuli

  timuli Gearhead

  Ehyttä -80 luvun suomalaista nahkarotsia kaupannu hintaan 60€,30 vuotta on roikkunu vaatehuoneen hengarissa. 30 € on tarjottu,ostakoot perikunnalta sitten joskus...
   
 14. Ftw-

  Ftw- 2nd gear

  Niin,on kai tyhmyys vanhanaikaista. Tinkiminen kuuluu kaupankäyntiin enkä mä ole koskaan ainakaan maksanut sitä mitä on pyydetty. Vajaa sata autoa on tullut ostettua ja myytyä enkä odota että ostajakaan maksaa pyyntiä suoraan. Siksi perässä lukeekin/tarjous. Ja ei karpovi tarvitse tehdä tarjousta mutta silloin on aika turha arvioida hintaakaan jos et ole tarjousta edes tehnyt/ole myymässä vastaavaa autoa halvemmalla. Mutta ilmeisesti näillä puheilla karpovilta voi käydä ostamassa selvästi halvemmalla kasitetun kutos pikkiksen kun mitä tämän myyntihinta tulee olemaan. Kuten sanoin,autot ei liiku käteisellä vaan vaihtokaupoilla ja jos olette seurannut vimeaikaista hintakehitystä vanhemmilla harrasteautoilla niin pyynnit on naurettavia. Sellasesta kun pitäs jotain koittaa hyvittää vaihdossa niin täytyy omassakin olla vähän löysää. Ja jos katotte bensa avolavojen hintoja niin onhan toi mun auto halvimmasta päästä kutosiinkin verrattuna. Leimallisista ja ehjistä. Ja ennenkun joku valopää linkittää jotain tonnin datsuneita niin tarkoitan chevyn avolavoja
   
  Muokattu: 29.11.2019
  litres tykkää tästä.
 15. ramman

  ramman Gearhead

  en ota kantaa hintaan ku ei miulle kuulu, mutta eihän siinä sitä leimaa taida olla vieläkään vaikka leimapelistä kokoajan puhutkin ?
   
  jariha tykkää tästä.
 16. Ftw-

  Ftw- 2nd gear

  Kyllä siinä on katsastus voimassa 5/20 asti,ei se mihinkään katoa vaikka sinne laittaisi suihkumoottorin. Se on jokaisen oma valinta ajaako tollasenaan vai laittaako sitten vaikka v6 takasin ja ajelee niin.
   
 17. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Katsastus on muutoskatsastuskin, ja jos se on suorittamatta niin mun mielestä kyseessä on katsastamaton auto. Vaikka poliisin kilvenlukija ei sitä tiedäkään.
   
  Gary Grand, jariha ja isalmela tykkäävät tästä.
 18. Soikhei

  Soikhei 1st gear

  isalmela tykkää tästä.
 19. dr.drunkenstain

  dr.drunkenstain 1st gear

  Ja sitten kun pahemmin ryttää niin vakuutus tarkastajaa varmaan se muutos katsastus kiinnostaa, ja olettaisin että konttori haluaa jonkin näköisiä vastaavuus papereita vaikka kuinka olisi saanutkin kasilla?

  Ei nyt tietenkään ihan sama mutta itsellä jäänyt muutaman kerran pyörä ostamatta ihan puhtaasti sen takia kun ei ole olleet kaikki muutokset otteessa.
   
  jariha tykkää tästä.
 20. palontie

  palontie Gearhead

  miguelo, Gary Grand, ramman ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!