Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Tiedän varmuudella 5 tapausta viimeisen 15 vuoden aijalta, jossa joku 70-lukuinen auto on jäänyt jostain syystä uutena lähes tai kokonaan ajamatta. Kun ensiomistaja on lopulta vaihtunut, niin uusi omistaja on ottanut ajamattoman auton käyttöautoksi. Seurauksella, että säilymäihmeen arvo on saatu nollattua parissa vuodessa. :wc:
   
 2. grantorino

  grantorino Gearhead

  Niin tuo Toyota on ihan oikea museoauto, mitä ne väärät sitten ovat, joilla vaan ajetaan halvalla vakuutuksella?
   
 3. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Tuollaista ei oikein uskaltaisi harrastaa. Pilalle menisi tekisi sille mitä hyvänsä. Hermetisointi johonkin museoon lienee ainoa vaihtoehto.
   
 4. Zejk1

  Zejk1 2nd gear

  three hundred tykkää tästä.
 5. jorkkeri72

  jorkkeri72 3rd gear

 6. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Itse rälläsin tollasella Micralla useamman vuoden, ainut vika, jos +-0 kelissä oli liian pitkään lohkon perässä ei lähtenyt käyntiin. Muuten toimi kuin junan vessa lyhyessä kaupunki ajossa.
   
 7. karra

  karra Gearhead

  Ohan ne. Omalla tullut nyt vähemmin ajettua kun sain isältä ennakkoperinnäksi 59 tkm ajetun 2004 C180:n. Siihen on varaa ostaa bensaa Suomesta, eli sillä oon ajellu - jos tuota lunta ois enämpi niin c menisi vanhempien talliin uinumaan mutta nyt se on ollu tuossa pihalla lähtövalmiina. C vie kaupungissa 9 l sadalla ja G puolestaan 26 l sadalla, helppo valinta.

  Kesäksi luovun minäkin blingistä kun ostin OE vanteet kesiksille, 19" AMGt lähti myyntiin.
   
  hartsa69 ja isalmela tykkäävät tästä.
 8. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

  Lemmu ja leivonharri tykkäävät tästä.
 9. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

 10. malvasto

  malvasto 3rd gear

  esmi ja Peeaa tykkäävät tästä.
 11. malvasto

  malvasto 3rd gear

  esmi ja Peeaa tykkäävät tästä.
 12. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  https://www.nettiauto.com/chevrolet/silverado/11063921

  tälläisiä oon vähän aina ihmetellyt.. ostetaan suomessa hyvin erikoiseksi laskettava uusi lava-auto. ajetaan sillä kuitenkin ihan kunnolla (2otkm) ja sitten kuitenkin myydään se alle vuoden vanhana pois. ostaa siis jo eräänlaisen harrasteautoksi laskettavan auton (eihän tuota avolava työkäyttöön kai täällä kukaan oikeasti osta?) ja myy sen samantien pois.

  pikkasen vielä on hintaakin uutena tollasella (käytettynäkin hinta hirvittää) niin luulisi hieman normi uudenauton ostajaa enemmän tutkivan asiaa ja autoa ennenkuin sen ostaa.

  tosin.. en oo ymmärtänyt myöskään muita jokka ostaa uuden auton ja myy sen samana tai seuraavana vuonna jo pois. eikö se ollutkaan kiva? kannattaisko vähän miettiä paremmin millasen ostaa?
   
 13. Larry

  Larry Gearhead

  Peeaa tykkää tästä.
 14. auburn

  auburn 3rd gear

  malvasto tykkää tästä.
 15. Ismoskosmos

  Ismoskosmos Gearhead

 16. karpo29

  karpo29 2nd gear

  Itse taasen ihmettelen etta minka takia taytyy pitaa yhta ja samaa vuositolkulla. Elamassa ei ehdi kaikilla haluamillaan ajaa(saatika omistaa), mutta aina voi yrittaa parhaansa. :D Itse olen ostanut ja myynyt useita jopa muutaman kuukauden jalkeen, en laske minkaanlaista arvoa pitkalle omistusajalle. Mulla on myos useita asiakkaita jotka saattaa ostaa 4-5 autoa vuodessa(ei jobbareita), vaihtelu virkistaa. Linkittamassasi auton tapauksessa ihmettelysi on taysin turha, silla sita kauppaa autoliike, eli "mika jarki...?" Liike ei kannata jos ei mitaan myy.
   
  isalmela tykkää tästä.
 17. exchevelle

  exchevelle Gearhead

  Mistä päättelet että tuo 20tkm on ajettu Suomessa? Oma arvaukseni on että tuo auto on tuotu Jenkeistä käytettynä myyntiin Suomeen. Ei siis ole vielä ollut edes Suomen kilvissä. Voin myös olla väärässä.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 18. karpo29

  karpo29 2nd gear

  Kylla vain. Muu kuin valmistaja, tai heidan edustaja ei saa uutta autoa laivattua pelkalla MSO:lla, ja oletan ettei tuo pulju ole Chevyn virallinen maahantuoja. Autosta tulee ns. kaytetty kun se ensimmaisen kerran rekisteroidaan, eli uudenkin saa, mutta hinta nousee roimasti koska normaalit sales taxit jne. taytyy maksaa saadakseen sen titlen, mika siita teoriassa tekee kaytetyn ja mahdollistaa maastaviennin. Kyseisesta kaytannosta saamme kiittaa Amerikkalaisia autonvalmistajia.
   
 19. Peeaa

  Peeaa 3rd gear

  Juuri samoin itsekin ajattelin. Ja jenkeissähän noi on kuitenki paljon edukkaampia, ja jos vielä sattuu olemaan vesivahinkoauto, niin vieläkin halvempi...;)
   
 20. karpo29

  karpo29 2nd gear

  Noissa se on onneksi helppo selvittaa vaikka carfaxilla. Mun mielesta toi on Suomi hinnaksi jopa yllattavan halpa, ei noi ihan ilmaisia ole taallakaan, varsinkaan dieselit.
   

Kerro tästä muillekin!