Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. freeride

  freeride Gearhead

  Jos sä jotenki yrität mustamaalata rockdalen toimintaa,niin katoppa peiliin ensi ennenku alat muitten bisnestä haukkuun..jos et asioiden todenperää tiedä niin pidä vittu pääs kiinni.
   
 2. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Oma lehmä ojassa? Vai miten nyt noin meni tunteisiin?
   
  rane58, 64c10, three hundred ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. freeride

  freeride Gearhead

  No ei oo lehmiä ojassa, mut vituttaa vaan ylikaiken tommoset urpot, jotka ei mitään asiasta tiedä ja sit täälä netissä heittelee tommosia ”totuuksia”..eikä oo vinkumassa ekaa kertaa..tiä sit miks..perus suomalia kateus kenties..?Ja miks pitää jonku toisen toimintaan keskittyä vähän väliä noin kapeella sektorilla ja viä tämmösinä aikoina??ei senkä touhuja kukaan oo tonkimassa jatkuvasti.vai olisko syytä??
   
 4. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Kylläpä verenpaine kohosi tappiinsa. Ei ole pitemmän päälle terveellistä tuo. Voisikohan asiat esittäö rauhallisemmin?
   
 5. freeride

  freeride Gearhead

  Verenpaine on kyl ihan normaali.
   
 6. malvasto

  malvasto 3rd gear

 7. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  No erska on kyllä foorumin kirjoittelijoitakin joten avatkoon itse kuvioita jos huvittaa. TK Trading Inc:n sivuilla näkyy suomenkielistä kommenttia autoista joten ehkäpä se on vain Rockdalen Floridan pään yhteistyökumppani. TK Trading löytyy Suomestakin ja on Pirkanmaalta käsin toimiva agentuuriyritys.
   
 8. Rytari

  Rytari Gearhead

  Mä tein tohon kardaaniremppaa joskus ehkä 2012-2013, auto ravisti ajossa koska krdaani oli liin lyhyt, yoke ei ylettänyt kun 10mm hännän puslaan. silloin oli muuten melko hienossa kunnossa, koneeseen oli ainakin tiivisteet ja väri laitettu päälle,
   
 9. hla

  hla Gearhead

  Inlinee ja malvasto tykkäävät tästä.
 10. hla

  hla Gearhead

  Fuselage, esmi, Charger´69 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. CCW

  CCW 1st gear

  Tuo auton hinnan nousu romun siirtyessä jobbarilta toiselle on ihan normaali tapa. Esimerkkejä on nettiauto täynnä, aikansa pihan tai hallin perällä hauduttuaan jonkun ylihintainen "kanatarhan lämmittäjä" siirtyy jobbarilta toiselle hinnan noustessa joka kierroksella. Lopulta joku saa kotteron myytyä ottamalla vaihdossa bensalenkkari bimmerin tai hajukuusi hondan ja tämä autojen mustapekka siirtyy ainakin hetkeksi pois korttipakasta.

  Tässäkin tapauksessa jokainen voi itse päättää ostaako auton kalliimmalla suomalaiselta jobbarilta, joka tietenkin haluaa oman siivunsa, vai rapakon takana toimivalta jobbarilta ja hoitaa kotteron itse tai jonkun paikallsen välittäjän avustama kotiin säästäen samalla muutaman euron. Tässä tapauksessa tuo auton todellnen omistajaliike näyttää tarjoavan myös auton rahtausta suomeen. Ja eihän näiden kotteroiden amerikan hinnat mitään salaista tietoa ole, ne löytyy netistä myyjälikkeen sivuilta.

  Se mikä tässä tapauksessa hieman ihmetyttää ja herättää epäilystä on tapa jolla suomalainen jobbari näitä mainostaa. Puhutaan, tai annetaan ymmärtää, että autot ovat omia jotka sijaitsevat varastoillamme jne. joka ei selvästikään pidä paikkaansa. Todellisuudessa autot ovat paikallisen jobbarin, ilmeisesti yhteistyökumppanin(?), autotarhassa ja myös paikallisesti myynnissä. Tästä tulee väistämättä mieleen erään surullisen kuuluisan välitäjän toimntatapa jossa sama auto myytiin useammalle eri taholle ja joku ehkä sen lopulta sai. Muille saman auton ostaneille tarjottiin korviketta tai luvattiin rahojen palautus jota ei koskaan tehty. Asiakas joutui perimään rahojaan oikeusteitse kuitenkaan niitä saamatta, koska jobbari todettiin varattomaksi.

  Ei, en väitä, että näitä ko. autoja suomessa mainostava/ myyvä jobbari toimii epärehellisesti, tosin omien pyyntihintojen välitön poistaminen karpo29:n postauksen jälkeen hieman ihmetyttää.. Itse olisin varovainen ja miettisin kaksikertaa teenkö kaupat myyjän kanssa joka mainostaa omakseen autoliikkeen autoa jota ei todellisuudessa omista. Autoa, jota auton todellinen omistajaliike myy paikallisesti huomattavasti edullisempaan hintaan. Karpo29:n postaus kertoo mielestäni siitä, että välittäjät ovat heränneet eivätkä kaipaa uusia F alkuisen ex välittäjän kaltaisia ketkuja toimintaa mustaamaan vaan tuovat oma-alotteisesti esiin "oudolla" tavalla toimivat, toisen tahon omistuksessa olevia autoja huomattavasti korkeammalla hinnalla myyvät kauppiaat. Eihän tuossa karpo29:n postauksessa väitetä mitään tai syytetä autoja suomessa myyvää liikettä mistään, ainoastaan tuodaan esiin että autot ovat todellisuudessa toisen liikeen omaisuutta ja yleisesti myynnissä eri hinnalla ko. liikkeessä.

  Omaa lehmää ei minullakaan tässä ko. tapauksessa ole ojassa.. tai muuallakaan. Ikävä kyllä olen joutunut seuraamaan erään autosta haaveilleen, sen surullisen kuuluisalta välittäjältä ostaneen ja rahansa menettäneen toivotonta taistelua rahojen takaisin saamiseksi. Enkä toivo kenenkään harrastaja veljen tai siskon kokevan samaa. Siksi tämä kommentointi joka on täysin off topiccia, topicin aiheeseen eli nettiautosta bongattuihin.

  Kiitos anteeksi jne. ja menestystä jobbareille, välittäjille ja kaikille muillekin jotka näitä amerikanpaskoja jaksavat iloksemme tänne roudata..
   
  miguelo, 6PPC, rane58 ja 12 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. tapsah

  tapsah 2nd gear Bannattu

  ^first gear, hm.:rolleyes:..näitä on paljon nykyjään, on lähdetty sinne vihreämmille laitumille mutta pakko kuitenkin uudella nimimerkillä tänne tsätätä...
   
 13. freeride

  freeride Gearhead

   
 14. freeride

  freeride Gearhead

  Älä ny aikuisten oikeesti viitti edes mainita tai edes vihjata tätä surullisen kuuluisaa tapausta tässä yhteydessä..ja onpa näköjään tää urp..eiku karpoki näkökään editoitu viestiään...jos firmalla on yhteistyökumppani jossain ja käyttää heidän tilojaan niin sunko mielestä niitä ei voi sanoa ”omikseen”vai?jos on vaikka vuokrannu tilaa?niinku monet tekee ihan täälä suomessaki.kyl rd:n toiminta kestää päivänvalon ihan mistäpäin vaan.oon tehny kauppaa heidän kauttaan ja teen jatkossakin.suomen pään tilat teki vaikutuksen,varsinkin kontin purku heidän omassa pihassa.Facessa taitaa olla kuviakin.

  Mut joo offtopic riittää osaltani myös ja kiitän kans kaikkia yrittäjiä jotka rehellisesti tällä alalla meille harrastajille koittavat parhaansa mukaan rompetta ja peltilehmiä hankkia.
   
 15. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Tuota...eikös jokainen myyjä saa pyytää tuotteesta niin kovaa hintaa kuin kehtaa?
  Se on sitten ostajan päätettävissä, maksaako hän pyydetyn hinnan.

  Myydäänhän huuto.netissä Muumimukejakin tuhansien eurojen hintapyynnöillä, vaikka mukin myyjä ei ole maksanut siitä kuin 12 euroa.

  Se on sitten eri asia, jos yritetään myydä paskaa tavaraa priimana.
   
  Diktaattori, kimmok2014 ja three hundred tykkäävät tästä.
 16. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  isalmela ja malvasto tykkäävät tästä.
 17. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  Sen sinisen faikun myyjää voi harmittaa ettei äkkirikastuminen onnistunukkaan. 8500 vai 7800 kasikoneisesta,ei tarviis kauaa miettiä kumman hakee.
   
  Kalu ja Inlinee tykkäävät tästä.
 18. karpo29

  karpo29 3rd gear

  Nimenomaan. Tuon postaukseni jalkeen, arvon artisti soitti minulle 3(kolme) kertaa, en ole toimintaa arvostellut, saatika vihjannut, kukin toimii parhaakseen katsomallaan tyylilla. Jollain ilveella tama artisti oli kaivanut minun oikean nimeni, kotiosoitteen, seka puhelinnumeron, on nahty vaivaa. Puhelussa vihjailtiin jo "vierailulla". Toivotin tervetulleeksi ja lupasin tarjota kaljatkin, kalja ei kuulemma maistu nyt, btw. Jokaikinen asiakkaani on koska tahansa tervetullut vierailemaan ja hankkimaan autonsa taalta ihan itse, jos vain matala majamme kelpaa. Alkuperaisen postauksen idea ei ole/ollut mustamaalata ketaan, sitapaitsi kyseisen artistin toimintahan on rehellista, suoraselkaista, seka 100% Suomalaista, ei ole mitaan syyta kenenkaan pillastua, kuten eras kirjoittaja.

  Miksi linkit laitoin? Jo Falcont vyyhdin aikaan kritisoin tiettyja liiketoimintamalleja, koska ne ovat harrastajalle epaystavallisia, enka mina ole ainoa, kyseisen keissin muistavat varmaan kaikki, ja about jokainen alalla toimiva kritisoi sita, ja ei kai heita voi syyttaa kun saavat syytta suotta huonon maineen jonkun toisen spedeilyjen ansiosta? En edes vihjaa etta taman keissin artisti toimisi kuin Falcont, mutta mielestani pelin tulee olla lapinakyvaa, jos on jotain salattavaa, se yleensa tarkoittaa etta peli on eparehellista. Meista toimijoista moni kuten itsekkin olemme harrastajia, ja eparehellinen toiminta ei ole kenenkaan meidan etu, ollaan ns. samassa veneessa. En halua olla mikaan watch dog, mutta mielestani on enemman kuin oikein harrastajille, etta joku vahtii heidan etujaan myos.

  Asianomaiselle artistille: Se puhelu on nauhalla. Olen kuitenkin sen verta mukava mies etten sita jaa, ainakaan viela.

  Edit: Lisataan viela se, etta se oranssi Hummer, lahtee hintaan $9000.

  Edit2: Kappas vaan oranssi Hummer on poistettu myynnista. :D Hieno homma etta kauppa kay.
   
  Muokattu: 3.4.2020
  Mokaman, exchevelle, Imusihti ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. Siige

  Siige 3rd gear

  isalmela tykkää tästä.
 20. julmajari

  julmajari Gearhead

  Halpa uuskoppavani, jyg-99. pikkuprojekti (ehkä) 1600e, uusimaalaisille...
   
  Muokattu: 4.4.2020

Kerro tästä muillekin!