Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    USA autoa ostaessa jos ilmotuksessa ei ole erikseen mainittu niin tuo pittää jokaisella älytä itellä kysyä. Osa tekkee tahalleen ja osa epähuomiossa, on kuitenki sen verran vanha juttu että suuren osan pitäs tuo tajuta jo.
     
  2. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Tämä on kyllä ärsyttävin ilmotustekninen asia ikinä :poff:
     
    tammercity tykkää tästä.
  3. malvasto

    malvasto 3rd gear

  4. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Yks kans on autot johka tehty isot muutokset eikä ollu pariin vuoteen leimassa. " Teholappu mukaan". Osalla varmaan oikiast loppuu kalkkiviivoilla kiinnostus, mut itel tulee usein mielee ettei taia olla ihan läpihuuto saaha leimaan jonka omistajakin hoksannut.
     
    mikkis83 ja malvasto tykkäävät tästä.
  5. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Paljonkohan tällä on sitten ajettu?
    https://m.nettiauto.com/ford/f250/11240054
     
  6. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Varmaan kysymällä selviää? Ite pidän lähtökohtasesti USA vehkeissä noita aina maileina jollei ole erikseen mainittu/selvennetty mittarilukemaa, kysymällä tieten selviää ku ottaa puhelimen kätteen ja pirauttaa jos auto kiinnostaa?
     
  7. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    No kuka hullu ostaa 400000 mailia ajetun auton tolla hinnalla..:):):)
     
  8. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Mulla ei tuommoset huoleta, oon kiinnostunu vaan omista ostoksistani :)
     
  9. freeride

    freeride Gearhead

    Hohhoijaa..myyntikuvissa (ed.sivun gmc sierra)kyl ihan rehdisti näkyy mittaristokuvassa et MI eli miles..ja rd:n myymistä autoista on kyl aina täydelliset myyntikirjat,carfaxit yms.löytyy ja varmasti mainitaa ostajalle km:t.jos nyt kukaan enää niin pihalla on ettei tiedä sitä.toki km mittarillaki väliin löytyy,jos canukki peli vaikka.
    nettiautoon olis kyl hyvä ku sais ne mailit valittua,käsittääkseni ei oo mahdollista tällä hetkellä?
     
    Muokattu: 6.4.2020
  10. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    "Luvat", vittu kun niitä ei edes tarvi jos kone kuuluu mallisarjaan. Se "lupakin" on todennäköisesti vain se, että katsastusmies on sanonut, että "joo, saa sen sinne laittaa." :rolleyes:
     
  11. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    malvasto ja Peeaa tykkäävät tästä.
  12. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

  13. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    passerby ja Stang_81 tykkäävät tästä.
  14. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    No niissä se oikea tekniikka on sentään ilmoitettu
     
  15. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Mä käsitän sen niin että se mörkömotti on merkitty jo otteeseen mutta tilalle on vaihdettu joku pikkukone. Eli käytännössä sen mörkömoottorin saa sinne asentamisen vaivalla.
     
    Larry, Peeaa, Charger´69 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  16. karpo29

    karpo29 3rd gear

    Asiakkaan vika, pitaishan se nyt kertomatta tietaa. Btw. Asianomaisen artistin puhelusta suosikkikohtani on se, kun kerrotaan ettei “Suomalainen asiakas ole viela aivan taysin valmis katsomaan Amerikan hintoja”
     
    f34 ja Peeaa tykkäävät tästä.
  17. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Miksi pitää olennaista tietoa salata ?
     
  18. freeride

    freeride Gearhead

    Ei kukaa salaa yhtää mitää.kuvissakin jo näkyy et mailimittari..ja varmasti sanovat sen myös jokaiselle joka kiinnostunu autosta.
     
  19. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Aika paljon on nähty vaivaa jos ei oo ns. pihviä, lehmä ojassa tms - sopii myös tämän herran kommentteihin kun niin puolustelee ko. yrittäjää.

     
    teddy99, keitele ja Peeaa tykkäävät tästä.
  20. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    Kun liiketoimintaa harjoittaa, niin nahka tulisi olla sen verran paksu, että sietää tarkastelua ja arvostelua joka kohdistuu omaan liiketoimintaansa.

    Varsinkin tässä tapauksessa kun tarkastelu on hyvinkin asiallista. Se mitä yrityksen sivuilla kertoo, on julkista tietoa ja sen tulisi pitää paikkaansa.

    Enemmän tässä tapauksessa kummastusta herättää se, että soitetaan henk.koht. mielipiteensä sanoneelle sekä ilmoituksia muokataan ja ne katovat yllättäen. Kuin se, että mainostetaan kaikkien autojen olevan omassa varastossa jne.

    Josta tuli mieleen, että eikos tuo Craiglistin auto ole myynnissä yksityisellä? Jos se on myyty Suomeen (?), niin miksi se on edelleen listoilla?

     
    karpo29, teddy99, f34 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!