Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  2. Ftw-

    Ftw- Gearhead

    Eli pelkä profiili ei kerro korkeudesta vielä mitään kuten esimerkissäni totesin.
     
    Catiska tykkää tästä.
  3. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    American Racingin TTO:ssa on suorat puolat samoin kuin Supremeissa. Kumpiakin saa kaupasta uutena. Nää käyräpuolaiset ei oikein istu mun linssiin. Ja vielä vähemmän kun niissä on sähköteippirullan loppu venytelty päälle. Yleensäkin matalat nykyfillarit klassikossa/kustomissa/rodissa näyttää ihan yhtä dorkalta kuin korkeat miljonäärikumit urheilu bemarin tai AMG hagertin alla.
     
  4. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Esimerkiksi tuolla on alkuperäisen pölykapselin mallin pohjalta tehtyjä aluvanteita, ihan hienoja minusta:

    http://www.isotopewheels.com/
     
    isalmela, leivonharri ja Lemmu tykkäävät tästä.
  5. hla

    hla Gearhead

  6. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Noiko on sitten hienoja?:rolleyes:
    Taitaa olla makuasioita. :cool:
     
  7. hla

    hla Gearhead

  8. hla

    hla Gearhead

  9. hla

    hla Gearhead

  10. 1320

    1320 Gearhead

    Tottakai tiedän. :odwink: Jotenkin esimerkiksi noi 295/55/15 kumit ei istu mun silmään yhtä hyvin kuin kapeemmat ja korkeat kumit. Ei sillä etteikö leveä rengas olisi hyvännäköinen (takana), mutta tykkään enempi klassisemman mallisesta renkaasta joka on hieman kapea mut erittäin korkea.:odcool:
     
    isalmela tykkää tästä.
  11. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

  12. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  13. Charger´69

    Charger´69 Double Gearhead

    Totta helvetissä kannattaa vaikka ihan suunnitelmallisesti niin tehdä jos halvalla hinnalla saa, tuostahan tuon nytkin voi jokainen ostaa tasapuolisesti ja huomena laittaa Nettiautoon niillä kommentein ku ite parraaksi näkkee :rotfl:

    PS. Tuo kommentti "Ruosteeton 2d Fury" jotenki vaikia älytä peräkontin kuvaa katellessa :poff: Näyttäs ettei taida ihan hionta ja maalaus kontille riittää.
     
    isalmela tykkää tästä.
  14. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Näyttäs olevan vinyylikatto auto, eli takaikkunan ympärys on laho, josta vesi on sit ruostuttanut kontin pohjan ja helmat. :D Näyttäs olevan jossain vaiheessa uudelleen maalattu. Myös etulokareiden taka-alaosat näyttäs olevan ruosteessa. Vakio paikka mihin tulee reiät kanssa. Mutta jos halvalla saisi... :D
     
    Charger´69 tykkää tästä.
  15. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    No nii , vaikka näin Vapun Kunniaksi !!! Mitä tarkoitaa Nettiautossa myynti ilmoituksessa A: EI Pakkomyynnissä B: Hyvään kotiin C: Vain viikonlopun D: Siirry seuraavaan ilmoitukseen E: Tosi ostajalle D: En vastaa puheluihin.
     
    mikkis83 ja rane58 tykkäävät tästä.
  16. Diktaattori

    Diktaattori 2nd gear

    Sitä että myyjällä on päässä vikaa.
     
    mikkis83, pptalo ja rane58 tykkäävät tästä.
  17. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    = soita ja tarjoa puolet pyydetystä
     
    rane58 tykkää tästä.
  18. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    karpo29, leivonharri ja isalmela tykkäävät tästä.
  19. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Näyttää mun silmiin joltain 80-luvun tarvikehommalta. Mutta voihan se olla orginaalikamaakin. Tullut vissiin hosu puskea markkinoille, ite olisin vähän edes siistinyt pölyjä ja paskoja pois. Mutta onhan siinä noin tietysti autenttinen latofiilis. Nätti ja erikoinen laite
     
  20. TimoN

    TimoN 3rd gear

    ^ ja ^^, äkkiseltään en ainakaan Hamtramck Historical -sivustolta löytänyt kattokonsolia eikä puolivinyyliä vuoden -70 materiaaleista, joskaan eipä se vielä mitään todista.

    Olen muuten käynyt tuon myyjän luona kerran katsomassa yhtä Dodgea. Ei hän nähtävästi ollut silloin itsekään siihen autoon kovin syvällisesti perehtynyt, mutta yleisesti jäi hänestä ihan positiivinen käsitys, vaikka kauppoja emme sitten kuitenkaan tehneet. Ja siis käsittääkseni ei mistään jobbarista ollenkaan ole kyse.
     

Kerro tästä muillekin!