Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Mac

    Mac Gearhead

    Eihän niissä ajon suhteen juurikaan eroa ole, mutta jos hintakin on sama -70 4d Dartilla, Chargerilla ja avo-Challengerilla 318:lla ja 904:lla varustettuna, niin vähintään yhden niistä luulisi olevan "väärin" hinnoiteltu jos kunnot samaa luokkaa.
     
    Peeaa tykkää tästä.
  2. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Joo, kyllähän tuolla hinnalla saa jo aika kivan avo-cadillacin tai mustangit tai mitä näitä "sit-kun-mä-voitan-lotossa... ensimmäisenä ihminen keksii unelmoida. Dodge onkin sellaiselle ihmiselle, jonka mielesä challengerit, mustangit ja muut kaksdeehooteet on jo nähty. Aika (nimittäin myyntiaika) näyttää onko hinnoittelu oikein ja kannattiko tuoda. Tuota ei ole pakko ostaa, onhan niitä mustangeja vielä kaupan.
     
    Herje tykkää tästä.
  3. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    isalmela tykkää tästä.
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    https://www.nettiauto.com/chevrolet/tahoe/11357318

    Nyt myynnissä ehkä Suomen hienokuntoisin Tahoe

    Aika kova väite, en lähde kyseenalaistamaan asiaa sen paremmin tuntematta mutta voisi kai auton siivota ja pestä että se näyttäisikin Suomen hienokuntoisimmalta...? Ja ottaa muutaman kuvan autosta ulkopuoleltakin :rolleyes:
     
    1purehell ja Peeaa tykkäävät tästä.
  5. Cam69

    Cam69 2nd gear

    Heh, pakko oli katsoa millainen on Suomen hienoin Tahoe. Jos näin on, niin kuvista sitä ei kyllä pysty päättelemään, kun niitä kuvia ei ole kuin penkeistä ja kojelaudasta.
     
    Peeaa tykkää tästä.
  6. Larry

    Larry Double Gearhead

  7. malvasto

    malvasto 3rd gear

    Niin niistä 5 merkkistä kilvistä joutuu maksaan erikoiskilpi maksun 700e jos sellaiset haluaa myöhemmin maahan tuotuun ,näin sanottiin täälä konttorilla. Koitin 5 merkkisiä saada 73 chargeriin eu kilven tilalle. Tyydyin sitten 6 merkkiseen pikkukilpeen, sen sai normi parin kympin hintaan. Dusteriin taas sain pari vuotta sitten mustan 5 merkkisen normi hintaan kun se oli uutena Suomeen tuotu ja alkup rek tunnus vapaana
     
  8. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    1purehell tykkää tästä.
  9. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Ei niistä viismerkkisistä mene mitään ylimääräistä maksua, mutta niitä ei vaan tahdo olla enää missään. Se on eri asia jos haluaa jonkun tietyn numero-kirjainyhdistelmän.
     
  10. -tl-

    -tl- Gearhead

    No on kyllä luonnottoman korkea.:eek: Vielä mainostetaan että alustasarja?? Mitähän tuossa on oikein haettu, katumaasturi lookia?:D

    [​IMG]
     
    rane58, Gary Grand ja juko7 tykkäävät tästä.
  11. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Ja vielä se kamala pystyraita takaa veks :cool:
     
    1purehell, juko7 ja WBBC tykkäävät tästä.
  12. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Voi vittu pojjaat elköö kuohitko uljasta oria:eek:
     
    isalmela tykkää tästä.
  13. hla

    hla Gearhead

    isalmela tykkää tästä.
  14. malvasto

    malvasto 3rd gear

    En tiedä mikä on oikea sääntö kilvissä,mutta näin sanoivat Oriveden konttorilla et menee erikoiskilpi maksu jos 5 merkkiset haluaa, oli sitten kyseessä arvottu nro-kirj yhdistelmä tai valittu
     
  15. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Itse en ole koskaan maksanut niistä mitään ylimääräistä. Viimeksi kaks vuotta sitten löysin yhdeltä paikkakunnan konttorilta viismerkkiset. Olivat kylläkin viimeiset.
     
  16. Larry

    Larry Double Gearhead

    On näitä korottajia. Eräskin tyyppi etsi S-line Audia ja kun sen sai hankittua, niin vähän ajan
    päästä siihen piti ruuvata karvalakkimallin alusta...
     
  17. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Nyt ne madallusjouset ja kortsunpaksuset kumekset vittuun jenkeistä :mad::odrealmad:
     
    Charger´69, jsmartti, isalmela ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  18. Bukero

    Bukero Gearhead

    jos tuo pitää paikkansa loppujen 5-merkkisten osalta koko suomistoliitossa niin taas lemuaa rahastukselta...
     
  19. palikka

    palikka 3rd gear

    5-numeroisia kilpiä annetaan konttoreilta niin pitkään kuin niitä kyseisessä paikassa on.
    Toissa vuonna -99 F350 ja -68 LTD sai molemmat suoraan hyllystä. Ja LTD:n kilven tottakai tilasin mustana heti sen jälkeen kun tunnus oli merkattu autoon.
     
  20. auburn

    auburn Gearhead

    Tämä on se traficomin kohta jota toiset katsurit/toimipaikat lukee vähän tiukasti :
    "Jos ajoneuvoosi ei mahdu pitkä rekisterikilpi, katsastajan tulee todeta asia ja merkitä tieto ajoneuvon teknisiin tietoihin. Kun tieto on lisätty liikenneasioiden rekisteriin, ajoneuvolle voi tilata pienen valkopohjaisen kilven rekisteröintejä tekevällä katsastustoimipaikalla."

    Muutama vuosi sitten, kun maahantuontikatsastin yhtä härveliä pyysin viisimerkkisiä kilpiä, sanoivat että ei heillä ole, mutta laitetaan merkintä tietoihin että sellaiset tulee olla, katsastus meni ok, mutta sitten kun löysin konttorin jossa oli viisimerkkisiä kilpiä ja menin sinne rekisteröimään, sanoivat että valitse noista ( oli muutamia kappaleita ) , sitten sanoivatkin, ei täällä koneella ole merkintää että pitäisi olla lyhyet kilvet, ei voida antaa. Ei kun takaisin sinne katsastuskonttorille, että mites se merkintä niistä lyhyistä, " ai unohtuko se", laittoivat sitten merkinnän ja antoivat vielä kahvipaketin mukaan "turhasta ajelusta", ja taas takaisin sinne toiselle konttorille, josta sitten sain kilvet, parisaataa kilometriä sai ajaa mokomien kilpien takia
     
    Muokattu: 24.5.2020
    Peeaa tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!