Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Minunkin muistikuvien mukaan tuo taitaa olla kiertopalkinto. Myynti-ilmoituksen luettuani tuli vaikutelma melkein rehellisestä autoliikkeestä? Eli jos autossa on tuollainen "pikkuvika", eli autoa ei saa katsastettua, niin eihän sitä kannata mainita myynti-ilmoituksessa? Tosin noin vanha ei ole vähäpäästöinen, niin ei periaatteessa pitäisi olla vaikea rasti saada päästöjä kohdilleen? Tosin tosin... Autoliikkeet kyllä varmasti jo yrittävät itse saada vastaavissa tilanteissa päästöt kuntoon. Olisi siten pikkuisen helpompi myytävä. Olisiko tässä sitten joku isompi kupru kyseessä? Tarkkana kannattaa olla. Olen kyllä huomannut, että autojobbarit saavat helposti päästöviallisenkin auton katsastuksesta läpi, kun ovat ottaneet päästölapun jostain muusta autosta. Siihen vaan kirjanneet katsastettavan auton tiedot. Uusi omistaja on sitten ihmeissään seuraavassa katsastuksessa... Eli jos joku sellaista päästövammaistapausta suunnittelee ostavansa, niin kannattaa pyytää päästömittaus niin, että seisoo itse mittarin vieressä, jotta voi varmistua, että päästöt todella ovat kunnossa. Itse en lähtisi hankkimaan vaikeuksia...
   
 2. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  87-> voi olla jo vähäpäästöinen. Harvinaisia, mutta niitä on.
   
 3. Stance

  Stance Gearhead

  Ylihintainen se on, ehdottomasti ja reippaasti. Olishan se katsastettu liikkeen toimesta jos olisi tehtävissä. Nyt on otteella ajokielto päästöistä. Vähäpäästöisyyttä ei ollut rekisteriotteessa, eikä katalysaattoria. Jää kyllä kaverilla tuo ostamatta, sen verran oudolta kuulosti tarina.
   
 4. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Jos ei oo vähäpäästöinen niin saa kyllä melko varmasti alle 600 HC tommosen vehkeen vaikka ois jo vähä nokkaakin. Mutta hinnassa kyllä mielestäni se 3k ainaki liikaa jollei autoliike hoida tuota päästöhommaa kuntoon. Ei nyt kuitenkaan vähä perehtyneemmälle autoharrastajalle ole kummonenkaan homma tuommosta laittaa siihen kuntoon että normipäästöihin menee.
   
 5. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Makee väri. Aurinkolippa ja lavatangot pois, ja alle jotkut leveät harmaat retrorace vanteet (torque thrush?) niin olisi jees mun makuun?
   
 6. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Siis toi valkosivurengas-vihree väri-aurinkolippa-jne-kombo toimis mun mielestä jossain ennen 60-lukua valmistetussa, kasarilla oli jo vähän eri muoti.
   
  WBBC tykkää tästä.
 7. ktappinen

  ktappinen 2nd gear

  Hieno El camino lidln parkissa tammisaaressa oisko ollut - 59 vuosimallia
   
 8. T5

  T5 Gearhead

  Oliko hinta näkyvissä vai tarjousten perusteella?
   
 9. kuula

  kuula Gearhead

  Herje tykkää tästä.
 10. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Taisi vaan tulla väärään ketjuun. :)
   
 11. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

 12. teddy99

  teddy99 Gearhead

 13. daavid-son

  daavid-son Gearhead

 14. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Ei kai tuossa niin väitetäkään...o_O
   
  viikinki75 tykkää tästä.
 15. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Niimpä ja kuntokin parantunut taas lisää viime näkemästä :odcool:
   
 16. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Pekka voisi ostaa pojan kotiin, ja entisöidä sen takaisin 1970 -luvun kuosiin.
   
 17. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Ei ollut tarkoituskaan olla sama, vaan "vastaava". :)
  Vaikka GMC onkin parempikuntoinen, niin hintaero on aikamoinen.

  Vaikka monilla autoilla on kyllä aika iso hintahaitari, kun nettiautoa katsoo.
   
 18. teddy99

  teddy99 Gearhead

  OK. Käsitin väärin. Tosin eihän tuossa GMC-Chevy tapauksessa ole kuin kolminkertainen hintaero. Itse olen maksanut kuusinkertaisen hinnan käyttöautosta, halvimpiin saman merkki & mallisiin ja samanikäisiin verrattuna. Ja olin kauppaan erittäin tyytyväinen kun sain uuden oloisen auton murto-osa hintaan siitä mitä vastaava uusi maksaa. Ja vuosimalliltaan vanhempana se todennäköisesti oli vieläpä toimintavarmempi, eikä sen kanssa koskaan tarvinnut käydä kertaakaan korjaamolla, kun öljyt ja suodattimet pystyi vaihtaa itse.
   
 19. terkaa

  terkaa 1st gear

 20. terkaa

  terkaa 1st gear

Kerro tästä muillekin!