Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Konisteri

    Konisteri 1st gear

  2. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Eikö oikeesti ole saatavilla sopivanpituista rekisterikilpeä?
    Tuo näyttää ihan jossain kehitysmaassa kuvatulta autolta noilla kilvillä.
     
  3. Soikhei

    Soikhei 3rd gear

    Tällainen Suburban myynnissä Vantaalla, ollut mielestäni jo jonkin aikaa. https://www.nettiauto.com/chevrolet/suburban/11352513
    pakettiautoksi rekisteröiyty, eli ei ainakaan nopeudenrajoitinta, eikä vaadi c1-korttia. Mites noi pehmeet takapenkit, saako olla, vai joutuuko ottamaan pois? 4 istuinta varmaankin sallitaan, mut saako pitää taaimmaisen rivin paikoillaan? Verotetaanko kuten henkilöautokin, eli ajoneuvovero vuodessa sen 600-700e kieppeillä?
    Onko kellekkään tuttu Suburbani?
     
  4. hla

    hla Gearhead

    https://arkisto.trafi.fi/filebank/a...a_kuorma-auton_ohjaamoon_tai_kuormatilaan.pdf

    Saa olla 1+6:lle penkit, kun tavaroille jää enemmän kantavuutta kuin matkustajille, ainakin ton ohjeen mukaan. Eli kun siinä jää kantavuutta yli 6x68 kg=408 kg tavaroille. Täyden autoveron alaisessa pakettiautossa on varmaan mainitsemasi henkilöauton verot.

    En tiedä, että onko toi uusin ohje. Traficomin sivuilta varmaan löytyy tietoa.
     
    Muokattu: 26.7.2020
    isalmela tykkää tästä.
  5. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    7 1/4 perä, vaikkakin on lukko. Itsellä kesti vartilla 12.9 vedot 245 renkailla ilman räjähtämistä. Mutta huomioitava. Ruoste, helmat, takahelmat, pyörän kaaret, vääntösauvojen runkokiinnityspäät, ylätukivarsien alta runkopalkit yms. Ikkunan ympärykset, jos yhtään kuplaa vinyylikaton alla = ruostetta. Miksi ei ole maalattu myös konehuonetta?
    Sit nipotusta, valkoset ovipahvit, mutta muuten musta sisustus? AC poistettu? Rumpujarrut edessä?
    Ihan vitun kallis... 16200 tosta... Ei.
     
    isalmela, SteveS ja Konisteri tykkäävät tästä.
  6. teddy99

    teddy99 Gearhead

    No eikös kilpivalinta ole sitten oikein kohdallaan? Täällähän alkaa jo olemaan aika vahva kehitysmaatunnelma. Ainakin jos jostain syystä on pakko käväistä esim. Jakomäki, Kontula, Myllypuro, Mellunmäki, Roihuvuori alueilla....
     
  7. Catiska

    Catiska Gearhead

    Myyjällä pieni kirjoitusvirhe tai sitten varmistelee selustaa jos seuraava omistaja ei saa autoa katsastettua:
    "Tämmöistä härveliä et saa enää nykylakien mukaan edes katsastettua, joten tässä on tilaisuus."

    Myyjän mukaan siis laillisesti et tätä enää katsasta kun nykyinen leima haalistuu...
     
    1purehell tykkää tästä.
  8. Jusmo

    Jusmo Gearhead

    Minkähän takia tuosta Mustangista ei ole huudettu vielä? ei kuitenkaan ole paha lähtöhinta suhteessa siihen miten hyvin rakennetun näköinen laite kyseessä. Tehtävä lotto ja keno...
     
  9. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    No eiköhän se tarkoita muutoskatsastuksia eikä vuosileimaa. Jos yhtään järjellä ajattelee.
     
    Charger´69 tykkää tästä.
  10. Catiska

    Catiska Gearhead

    Ullatus ullatus. Ehkä juuri siksi mainitsin sen kirjoitusvirheen mahdollisuuden...
     
  11. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    No miksi nussia pilkkua jos kerran ymmärtää homman. Sitäpaitsi eihän se mikään kirjoitusvirhe ole jos jättää sanan "muutos" pois "katsastuksen" edestä. Ennemminkin ajatusvirhe. :poff::poff:
     
  12. Cam69

    Cam69 2nd gear

    Miksei tuollaista Mussea ei enää saisi (muutos) katsastettua?
    No varmaan haasteellisin tuo 740 Volvon jousitus itsetehdyllä putkikehikolla?
    427 ei sitä paitsi ole 7,5 litraa, mutta toi on nyt pikkujuttu ja saivartelua.:)
     
  13. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Taka-akselin kavennus ja jättipallot voi myös kolkutella nykysääntöjen rajoja.
     
  14. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    No ei nyt sentään.
     
  15. tammercity

    tammercity Gearhead

    Taitaa ostajapiiri olla aika suppea. Perheen ykkösautoksi ei oikein mene. Autojobbareita tuskin kiinnostaa palapeliautot. Rahaakin pitäisi olla ja vaihdossa ei oikein voi antaa mitään. Potentiaalinen ostaja on joku kisamies tai harrastelija, jolla nyt sattumoisin sattuu olemaan heittää nippu rahaa "leluun". Harvassa on nykyisin setelimiehet.
     
    litres tykkää tästä.
  16. Jusmo

    Jusmo Gearhead

    Totta, jos miettii noita seikkoja niin oikeassa olet.
     
  17. Lowry

    Lowry 2nd gear

    https://m.nettiauto.com/chevrolet/silverado/11483301

    Vähän harmittaa, kun tämä kerkesi mennä ohi 2018. Hintaa taisi olla tasan puolet vähemmän, mutta onhan siihen nyt tietysti tehtykin kaikenlaista sen jälkeen. Poikkeuksellisen hieno on kunto ainakin kuvissa.
     
    Lemmu tykkää tästä.
  18. T5

    T5 Gearhead

    Nää -80 ja -90 luvun autot on kyllä vähän väliinputoojia tällä hetkellä. Tuokin Silverado on taatusti tuon arvoinen, mutta silti tuommoiselle voisi kuvitella olevan todella vaikeata löytää ostajaa. Tuolla hinnalla se kuitenkin kilpailee jo aika monen hienon 50-70 -lukulaisen laitteen kanssa.
    Tätä samaa mietin jo muutama päivä aiemmin, kun facessa tuli vastaan 80-lukulainen museorekattu Caprice. Taatusti oli sen (muistaakseni) 14k hintapyynnin arvoinen, mutta vaikea myydä siltikin tuohon hintaan.
     
    Lowry ja Catiska tykkäävät tästä.
  19. 0132

    0132 Gearhead

    Tää on kyllä totta. Itse tykkään ihan helvetisti omasta kovasti elämää nähneestä 400k ajetusta -90 silveradosta, niin houkuttelishan tuo. Silti jos ois 15 tonnia laittaa nyt autoon, niin tuskin tuohon päätyisin vaan johonkin vanhempaan ja erikoisempaan.
     
  20. Lowry

    Lowry 2nd gear


    Monella tilanne on varmasti tuo, mutta itse en pidä noita "uudempia" varsinaisesti suorana vaihtoehtona 50-70-lukulaisille, vaan enemmän vielä ns. kesäkäyttiksinä. Muutenkaan en oikein löydä tuossa hintaluokassa vielä kovin paljon kiinnostavaa ja pick uppia toki puoltaa se, että omakotitaloasujana tuntuisi olevan jatkuvasti tarvetta jonkun tavaran/romun kuskaamiselle, ja esim. joku Corvette on vähän huono siihen hommaan.

    Silti tuo hinta arveluttaa siinä mielessä, että jos tuollaista jostain syystä joutuisi itse myymään, niin epäilen, että vähintään kolmasosa on liikaa. Toisaalta näitä nyt on aika pitkään tullut puoli vakavissaan seurattua, niin monet huonommat/halvemmat tuntuu kuntoonsa nähden paljon kalliimmilta.
     

Kerro tästä muillekin!