Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  Duster löytyis ja menee budjettiin just ja just, ei museopeli eikä kisapeli mut sellanen että laita käyntiin ja aja minne vaan, leimaa 2022. Yv:llä lisää jos kiinnostaa, en kaupittele missään sen kummemmin.
   
  Lowry tykkää tästä.
 2. klunssila

  klunssila Gearhead

  Oletko miettinyt että käyttäisi tuon 15t sen e-bodyn ajoon saattamiseksi? Onko se missä kuosissa? Joko vauhdittamalla projektia ulkopuolisen tekijän avulla tai hankkimalla osia tai yksittäisiä työvaiheita. Siinä varmaankin täyttyy nuo autolle asettamasi kriteerit?
   
 3. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Sen valmistuminen ei varsinaisesti ole rahasta kiinni, vaan ajasta, ja se on hankittu lähtökohtaisestikin projektiksi (joskaan ei ihan näin mittavaksi), joten teen sitten kun on aikaa. Nyt ei ole käytännössä pariin vuoteen ollut aikaa paneutua noin isoihin hommiin kunnolla(lapsi+kämppä remonttia ja yleistä laiskuutta jne...), niin jonkun "ajoauton" voisin hankkia, kun yhden museoauton hukkasin nyt kesällä pois.

  Jos se joskus valmistuu, niin toivottavasti ylittää nämä nyt haussa olevan auton kriteerit.
   
 4. hla

  hla Gearhead

  leivonharri tykkää tästä.
 5. kaluville

  kaluville 1st gear

  Täs ois ainakin aikakaudelle sopiva. https://www.overdrive.fi/v8-market/cars-for-sale/ad6ffab450a333f03b8945ed34a24cca/
   
 6. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Nätti korimallikin vielä.
   
 7. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 8. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Tää alusta on ihan Suomeksi sanottuna vitusta, kun tänne ei pysty suoraan luurista latamaan kuvia. Ei ole linkkejä mihinkään kuviin, mutta oisin tähän voinut laittaa parit fotot framille mitä ostettiin ja mitä oli tarjolla ko.hintaluokassa, mutta nyt ei onnistu
   
  Peeaa tykkää tästä.
 9. kaluville

  kaluville 1st gear

  Kiitti. Tämä joutaisi myydä pickup kuumeen lääkitsemiseksi. Harmittaa kun tuli myytyä hätäpäissään pari vuotta sitten edellinen -55 f100 pois kun lapsi saatiin. Jos vaikka saman tai samanlaisen löytäisi tilalle.
   
 10. 440Mag

  440Mag Gearhead

  Fuselage, kimmok2014 ja MiskaO tykkäävät tästä.
 11. Lowry

  Lowry 2nd gear

 12. SQ

  SQ Gearhead

  Mulle tää kelpais kovastikin mieluusti (edelleen), mutta eipä toi mun avo ole pickupiksi viime kysymän jälkeen muuttunu enkä varmaan niin paljoa suostu väliin rahaa laittamaan että sä sen pickuppina näkisit... :/ Jos jostain löytyis sopiva pickuppi, jonka omistaja vastaavasti olis isolohko-avoa vailla, niin siinähän se ois potentiaalinen kolmenkimppa(kauppa). https://www.nettiauto.com/oldsmobile/dynamic/11513720
   
  isalmela tykkää tästä.
 13. teddy99

  teddy99 Gearhead

  juko7, Peeaa ja Lowry tykkäävät tästä.
 14. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  nyt on kyse vain äidinkielestä ja luetun ymmärtämisestä.

  Tuossahan ei suinkaan lue että helpolla museokatsastukseen, vaan että helpolla valmistettu.

  :p
   
  1purehell ja isalmela tykkäävät tästä.
 15. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

  En tarkoita juuria sinua, mutta meitä aina täällä ylhäällä naurattaa tuo "liian kaukana katsoa." Ukot ja akat pystyy ostamaan Amerikasta näkemättä auton, mutta ei Suomen sisällä. SE Mäkinen nappaa täältä auton kyytiinsä ja toimittaa vaikka ihan Helssinkiin saakka muutamalla satasella. Mutta eihän se niin käy, kun joka päivällehän se pitää joku harmi olla.

  Vesku myi tosiaan 300:n ja aiemmin tänä kesänä meidän samasta kaveripiiristä lähti 1969 avo Hyrsleri Kouvolaan. 1965 coupe Impala lähti myös vasta etelään. Näitä hakeneilla porukolla ei ollut kauheasti munaa, mutta pillua löytyi. Naisissa on tulevaisuus ;)
   
  Charger´69, Petri R., Herje ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 16. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  itsekin oon parikin kertaa laittanut sulle viestiä tuosta(viimeksi tällä viikkoa kun olin mikkelin suunnalla), plymouth ei kiinnostanut vaihdossa mutta jos avolavaa kaipaat niin voin antaa vaihdossa myös ZiL 156k 6x6. siinä ois avolavaa kerrakseen.. ei tietty ihan samanlainen kuin '55 chevy:rolleyes: (ei tuore kuva, ei ole lumi maassa)

  [​IMG]
   
 17. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  Vuonna 2008 myin niinkin eksoottisen auton kuin -64 Valtterin Rolloon. Ostaja tuli junalla lappeenrantaan ja kauppojen jälkeen ajoi sen helsinkiin ja sieltä junalla Rovaniemelle. Ostaja olikin työperäinen maahanmuuttaja joten tuollaiset liikkeet oli kai ihan perus meininkiä.
   
  Muokattu: 12.9.2020
 18. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Ei se välimatka ainakaan mulle ole este, jos jotain sellaista löytyy minkä oikeasti haluan. On tässä jokusen autokaupan kerennyt tehdä aiemminkin, ja sekaan osunut myös niitä koko päivän hukkareissujakin, kun auto ei ole ollut yhtään sitä mistä on etukäteen puhuttu. Näkemättäkin oon auton ostanut, mutta kerta riitti.

  Hyvä että siellä kauppa käy.

  Edit. Tänään aamulla varttia vaille yheksän matkaan ja reilun tunnin päästä kotona. Kai sitä olis sunnuntain saanut muutenkin kulumaan, mutta eipä tarvii enää kyttäillä nettiautoa.:cool:
   
  Muokattu: 13.9.2020
 19. kaluville

  kaluville 1st gear

   
 20. 6PPC

  6PPC Double Gearhead

  Roberto ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!