Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Joo ei mulla mitään epäilyksiä sen suhteen ollutkaan etteikö auto olis matkasta suoriutunut, vaan lähinnä haaste oli omat aikataulut. Mutta eipä ollut rahaakaan tarpeeks vielä sillon, niin ei siitä tosiaan sen enempää.
   
 2. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  En tiedä mitä esim.odotat 15tonnin muskelilta tekniikan suhteen, mutta ainakin orkkis voimamoottorien kanssa saat tän hetkisillä hinnoilla laittaa pöksyt naftaliiniin. Pienempi koneisia saattaa hintaan mahtua kun osuu kohdalle. Daamilla osui, kun od:n kautta eri ketjuja selaamalla löytyi ihan muualta kuin marketista aito ’70 350GS, mikä ei varsinaisesti ollut missään myynnissä, leima kylmä ja tehostimen pumppu irti vuodon takia. Auton mukana seurasi korjaussarja, sekä kasa muita osia. Alta 2 tuntia siitä, kun auto oli tullut pihaan, se oli käynnissä ja leima kunnossa seuraavaa päivää varten. Helvetin hyvä ja ehjä auto. Lähinnä kosmeettista siistimistä ja detaljien harrastamista. Niin helppo ja hauska auto ajaa, et eukko vetelee sillä 30km suuntaansa duuniin joka päivä. Mulla oli ostoilmoituksia täälläkin, ja tuli parit ihan potentiaaliset yhteydenotot ja ne käytiin myös kattomassa. Oli hyviä ehdokkaita, mutta niissäkin hinta alkoi kakkosella, mikä löi loppujen lopuksi pensselit santaan. Mm.erittäin siisti ’70 GS 455 klooni, josta oli rutkasti kuitteja moottorista jne. Sitten Vantaan Rompetorilla oli/on vieläkin? myynnissä ’71 Skylark 2dht 350:llä, 15900€. Nettiautoon ei mahdu kerrallaan per ilmoittaja kait kun 5 autoa, joten se ei välttämättä ole näkyvillä. Soita sille ja kysy, jos sellainen kiinnostaa. Privana voin antaa 455GS klooni myyjän tiedot, jos budjetti venyy. Se on mun mielestä ihan asiallinen pirssi. Kireenbudjetin touhu vaatii vähän aktiivisuutta ja kekseliäisyyttä
   
  1purehell tykkää tästä.
 3. Lowry

  Lowry 2nd gear

  15 tonnia olin ajatellut alunperin max. budjetiksi tähän paikkaan ihan yleisesti harrasteajoneuvolle ja sitä budjettia tuli nyt hilattua sinne kahden kympin korville. Muskeliauto on tietysti aina vähän tulkinta kysymys, mutta ainakin omasta mielestä katse on nyt ehkä enemmänkin muskelivuosissa, kuin varsinaisissa muskeliautoissa. Jonkunlainen käsitys on muskeliautojen hinnoistakin, kun yksi E-body löytyy tallista. Mainitaan nyt vielä sekin, että se ei myöskään tarkoita, että autossa olisi välttämättä jotain vikaa, tai että hinnoittelu olisi pielessä, jos se ei minua kiinnosta. Tilanne nyt vaan on se, että mikään pakko ei ole ostaa mitään, niin yritän ostaa kerralla sellaisen mikä oikeasti tuntuu hyvältä.


  Laitetaan tähän nyt pari esimerkkiä tältä kesältä 15-20k€ väliltä, mitkä ainakin ilmoituksen puolesta olisi vaikuttanut potentiaaliselta.


  https://www.nettiauto.com/chevrolet/silverado/11483301
  Tätä tosiaan olin lopulta lähdössä ostamaan, mutta jahkailin liian pitkään ja kun lopulta soitin, niin joku toinen oli samaan aikaan tekemässä kauppoja.

  https://www.nettiauto.com/plymouth/duster/11564029
  Jos en nyt väärin muista, niin tämäkin oli alle 20k€, mutta menikin kyllä hetkessä.

  Ja onhan noita muitakin ollut ja on mahdollisesti nytkin.
   
 4. simeoni

  simeoni Gearhead

  Duster löytyis ja menee budjettiin just ja just, ei museopeli eikä kisapeli mut sellanen että laita käyntiin ja aja minne vaan, leimaa 2022. Yv:llä lisää jos kiinnostaa, en kaupittele missään sen kummemmin.
   
  Lowry tykkää tästä.
 5. klunssila

  klunssila 3rd gear

  Oletko miettinyt että käyttäisi tuon 15t sen e-bodyn ajoon saattamiseksi? Onko se missä kuosissa? Joko vauhdittamalla projektia ulkopuolisen tekijän avulla tai hankkimalla osia tai yksittäisiä työvaiheita. Siinä varmaankin täyttyy nuo autolle asettamasi kriteerit?
   
 6. Lowry

  Lowry 2nd gear

  Sen valmistuminen ei varsinaisesti ole rahasta kiinni, vaan ajasta, ja se on hankittu lähtökohtaisestikin projektiksi (joskaan ei ihan näin mittavaksi), joten teen sitten kun on aikaa. Nyt ei ole käytännössä pariin vuoteen ollut aikaa paneutua noin isoihin hommiin kunnolla(lapsi+kämppä remonttia ja yleistä laiskuutta jne...), niin jonkun "ajoauton" voisin hankkia, kun yhden museoauton hukkasin nyt kesällä pois.

  Jos se joskus valmistuu, niin toivottavasti ylittää nämä nyt haussa olevan auton kriteerit.
   
 7. hla

  hla Gearhead

  leivonharri tykkää tästä.
 8. kaluville

  kaluville 1st gear

  Täs ois ainakin aikakaudelle sopiva. https://www.overdrive.fi/v8-market/cars-for-sale/ad6ffab450a333f03b8945ed34a24cca/
   
 9. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Nätti korimallikin vielä.
   
 10. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 11. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Tää alusta on ihan Suomeksi sanottuna vitusta, kun tänne ei pysty suoraan luurista latamaan kuvia. Ei ole linkkejä mihinkään kuviin, mutta oisin tähän voinut laittaa parit fotot framille mitä ostettiin ja mitä oli tarjolla ko.hintaluokassa, mutta nyt ei onnistu
   
  Peeaa tykkää tästä.
 12. kaluville

  kaluville 1st gear

  Kiitti. Tämä joutaisi myydä pickup kuumeen lääkitsemiseksi. Harmittaa kun tuli myytyä hätäpäissään pari vuotta sitten edellinen -55 f100 pois kun lapsi saatiin. Jos vaikka saman tai samanlaisen löytäisi tilalle.
   
 13. 440Mag

  440Mag Gearhead

  Fuselage, kimmok2014 ja MiskaO tykkäävät tästä.
 14. Lowry

  Lowry 2nd gear

 15. SQ

  SQ Gearhead

  Mulle tää kelpais kovastikin mieluusti (edelleen), mutta eipä toi mun avo ole pickupiksi viime kysymän jälkeen muuttunu enkä varmaan niin paljoa suostu väliin rahaa laittamaan että sä sen pickuppina näkisit... :/ Jos jostain löytyis sopiva pickuppi, jonka omistaja vastaavasti olis isolohko-avoa vailla, niin siinähän se ois potentiaalinen kolmenkimppa(kauppa). https://www.nettiauto.com/oldsmobile/dynamic/11513720
   
  isalmela tykkää tästä.
 16. teddy99

  teddy99 Gearhead

  juko7, Peeaa ja Lowry tykkäävät tästä.
 17. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  nyt on kyse vain äidinkielestä ja luetun ymmärtämisestä.

  Tuossahan ei suinkaan lue että helpolla museokatsastukseen, vaan että helpolla valmistettu.

  :p
   
  1purehell ja isalmela tykkäävät tästä.
 18. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  En tarkoita juuria sinua, mutta meitä aina täällä ylhäällä naurattaa tuo "liian kaukana katsoa." Ukot ja akat pystyy ostamaan Amerikasta näkemättä auton, mutta ei Suomen sisällä. SE Mäkinen nappaa täältä auton kyytiinsä ja toimittaa vaikka ihan Helssinkiin saakka muutamalla satasella. Mutta eihän se niin käy, kun joka päivällehän se pitää joku harmi olla.

  Vesku myi tosiaan 300:n ja aiemmin tänä kesänä meidän samasta kaveripiiristä lähti 1969 avo Hyrsleri Kouvolaan. 1965 coupe Impala lähti myös vasta etelään. Näitä hakeneilla porukolla ei ollut kauheasti munaa, mutta pillua löytyi. Naisissa on tulevaisuus ;)
   
  Charger´69, Petri R., Herje ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 19. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  itsekin oon parikin kertaa laittanut sulle viestiä tuosta(viimeksi tällä viikkoa kun olin mikkelin suunnalla), plymouth ei kiinnostanut vaihdossa mutta jos avolavaa kaipaat niin voin antaa vaihdossa myös ZiL 156k 6x6. siinä ois avolavaa kerrakseen.. ei tietty ihan samanlainen kuin '55 chevy:rolleyes: (ei tuore kuva, ei ole lumi maassa)

  [​IMG]
   
 20. simeoni

  simeoni Gearhead

  Vuonna 2008 myin niinkin eksoottisen auton kuin -64 Valtterin Rolloon. Ostaja tuli junalla lappeenrantaan ja kauppojen jälkeen ajoi sen helsinkiin ja sieltä junalla Rovaniemelle. Ostaja olikin työperäinen maahanmuuttaja joten tuollaiset liikkeet oli kai ihan perus meininkiä.
   
  Muokattu: 12.9.2020

Kerro tästä muillekin!