Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Mac

  Mac Gearhead

  Asiaa sivuten. Pitikö muuten se kanta-auton kori aikoinaan hävittää/tuhota jotta sen runkonumero vapautui korinvaihdolle, vai voiko jossain tallin nurkissa seistä yhä Coronetin koppa tuolla runkonumerolla?
   
 2. Bukero

  Bukero Gearhead

  tämä paljon spekulointia aikaan saanut kv-laite näyttäis ainakin trafin tietojen mukaan katsastetun perjantaina. ei muutakuin onnittelut omistajalle.
   
  Muokattu: 20.9.2020
 3. MJF

  MJF Double Gearhead

  Onnistuisko niillä kirjahyllyssä olevilla papereilla ja kilvillä leimata kanta-auton kori uudestaan liikenteeseen :confused: Kyllä niitä kanta-autojen koreja makaa vielä nurkissa missä on alkuperäinen runkonumero runkopalkin päällä tallessa.
   
 4. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

  Meinaatko että olisi kaksi autoa samalla runkonumerolla yhtäaikaa liikenteessä, ja molemmissa tasan 50.0 % alkuperäisistä osista?
   
 5. MJF

  MJF Double Gearhead

  Ei vaan niillä neliovisen papereilla jotka jäi kirjahyllyyn kun kv-Charger muutettiin aidoksi Chargeriksi. Niin saisko niillä kilvitettyä sen neliovisen takaisin rekisteriin :)
   
 6. hla

  hla Gearhead

  Mitä jos sulla oliskin totaalisen mätä Charger ja tuollainen Coronetin kori....

  Siinä oliskin jengillä ihmettelemistä, kun papereissa lukis Charger, mutta auto näyttäis ihan joltain muulta. No, Dodgelta kuitenkin.....;)
   
  MJF tykkää tästä.
 7. tammercity

  tammercity Gearhead

  Muokattu: 23.9.2020
  sleepercooler ja Charger´69 tykkäävät tästä.
 8. 6PPC

  6PPC Double Gearhead

  Liekköhän noita aikoinaan kilpureina tuotuja vehkeitä kilvitetty katuliikenteeseen minkä verran
   
 9. WBBC

  WBBC Double Gearhead

  Joku vekkuli voi sanoa, että se varastettiin pihasta, ennenkuin kerkesin romuttaa ja todistuksen hankkia. Mitenköhän tämä käsiteltäisiin?
   
 10. Lowry

  Lowry 2nd gear

 11. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Ilmankos tissi-jouppi onkin suurimpia ilmeisen tuottavia auto-alan ketjuja.
   
 12. karivanner1

  karivanner1 2nd gear

  Muokattu: 23.9.2020
  PilsnerBil tykkää tästä.
 13. tammercity

  tammercity Gearhead

  Äkkiseltään tulisi mieleen, että google löytäisi kuvan niin autosta, kuin Bushista sen kyydissä. En nyt ainakaan ihan heti löytänyt yhtään mitään. Jos joku fiksumpi löytää, niin laittakaa linkkiä ihmeessä, ettei Igoria tarvitse paskan puhujaksi tuomita.
   
 14. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  1purehell tykkää tästä.
 15. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Ei taida olla presidentin limo tuo. Ei niitä vapaaseen myyntiin ole päästetty (varsinkaan jollekin ryssälle) ja koko 2000-luvunhan ne on tuhottu käytön jälkeen. Bush käytti Lincolnia ja Clintonin Bilillä oli Cadillac, mutta seuraavaa korimallia.

  Onhan noita panssaroitujen autojen tarvijoita, mutta tuo Bush on silkkaa myyntipuhetta.
   
  dallas, kimmok2014 ja teddy99 tykkäävät tästä.
 16. Roc

  Roc Gearhead

  Kyllä on maailman kirjat sekaisin kun ei voi ryssän sanaan luottaa...
   
  CTS, Stang_81, hartsa69 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  :lol::lol:
  Kuka kehtaa laittaa Igorille whatsapp viestiä? :lol:
   
 18. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Sinänsä hieno auto ja olis varmaan kokemus ajaa moisella panssarivaunulla. Hintaa vaan älyttömästi liikaa just tuon Bush-statuksen takia, mitä sillä ei ole.
   
 19. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Tuosta jollekin joka haluaa jännitystä elämään: Paperien mukaan 1974, mutta eihän tuossa voi olla juuri mitään -74 golfin osista, kun kori, sisusta ja tekniikka on noin 10 vuotta uudemmasta autosta.... Olisiko taka-akseli ja tuulilasin pyyhkijoiden moottori, mistä saatu rekisteriotteeseen 51 % alkuperäisiä osia? :odeek:
  https://www.nettiauto.com/volkswagen/golf/11641922
   
 20. Mac

  Mac Gearhead

  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!