Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Inlinee

  Inlinee Gearhead

 2. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Tässä on malli esimerkki siitä mitä paska ilmoitus saa aikaiseksi. Ostohaluttomuuden. Mulla ois kassaa ja ehkä jonkun näköistä mielenkiintoakin herätteenä ostaa ko.aikakauden avo GM. Myyjällä tilaa ottaa kunnon kuvat, mutta ainoastaan pari vaivuduttu ottamaan jollain nauriilla. En jaksa alkaa kyselemään enempää. Lieneekö koko läjä yhtä laiskasti pellitetty kasaan? Kunnon ilmoituksella ois luuri korvalla. Nyt ei innosta. Laatikaa ne ilmoitukset kunnolla. Ei ainakaan vähennä ostajakuntaa.
  https://m.nettiauto.com/buick/centurion/11758677
   
  biker tykkää tästä.
 3. tapsah

  tapsah 2nd gear

  Ihte en niin niistä kuvista niin piittaa mutta kun oman elämän road captain läittaa julkisen myynti-ilmotuksen puhelinnumeron keraa niin vastais edes sitten siihen puhelimeen, ehkä se kauppakin kävis..ei oo kysessä juuri toi ilmo..
   
 4. petrus

  petrus Gearhead

  malvasto tykkää tästä.
 5. malvasto

  malvasto 3rd gear

 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Laske siihen hintaan päälle verot + muut kulut ja vertaa mitä sillä hinnalla saat Suomesta, Ruotsista tai esim Saksasta. Siitä se alkaa avautumaan. Ostopäätös on kuitenkin aina tehtävä itse jos autoa ei pääse kavereitten kanssa katsomaan. Ja muista ettet vertaa hintaa R/T malleihin, tämähän on vain lähes perusCharger.
   
  litres tykkää tästä.
 7. Peeaa

  Peeaa 3rd gear

  Kyllä tuollaisen ilmoituksen tekijä kuvineen yleensä tarkoittaa sitä että kannattaa vaan pysytellä kotona. Tuote on poikkeuksetta samaa luokkaa ilmoituksen tason kanssa...o_O
   
 8. kippis

  kippis Gearhead

  tuli pyydettyä kuvia ja videota autosta. tosi nopeesti kyllä laitto. ja asiaan...
  maalipinta ei taida kaksinen olla. perinteinen autotallimaalaus jenkkityyliin, takalasin luota rupee jo irtoilee... tulee mieleen pikainen päällemaalaus.
  kone ei taida juuri tyhjäkäyntiä käydä... oli kyllä kylmä kone videolla, mutta kuitenkin.
  alustan kunto on suuri kysymysmerkki vielä.
   
 9. petrus

  petrus Gearhead

  Näin se on. Chargereissa tarjonta on ohutta ja hinnat kovia.
   
 10. T5

  T5 Gearhead

  @petrus kannattaa myöskin googlata näiltä sivuilta kokemuksia kyseisestä välittäjästä. Jos muisti ei petä, niin aina hommat ei ois menny kuin Strömsössä.
   
  cdv70 tykkää tästä.
 11. petrus

  petrus Gearhead

  Joo, olen lukenut.
   
 12. lollipopchevy

  lollipopchevy Gearhead

  Ko charger näyttäisi olevan myynnissä Bay Area suunnalla marketplacessa 16740 taalaa
   
 13. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Tämä on myös viimeinen vuosimalli yksilöllisillä sivuvaloilla.
   
 14. mjm2

  mjm2 2nd gear

 15. Charger´69

  Charger´69 Gearhead

  Aluksi katoin että hyvinkin voi olla mennyt, ruostetta ei saa olla mutta maalipinta saa olla vaikka kuinka patinoitunut. Kromit ja pinnat pitää olla ehyet. Se mikä tässä nyt tökkii museokriteerejä vastaan, on tuo revennyt kuskinpenkki ja vinyylikaton repeämät, muuten noiden kuvien perusteella museorekkari voisi ollakin mahdollinen.

  Pinnat pitää olla ehyet vaikka olisi patinoitunutkin, ja KYLLÄ, pienikin repeämä esim penkissä vaikka se olisi lähes huomaamattomissa penkin helmassa, ainakin täällä Oulunseudulla riittää siihen että museoon ei mene. Ai mistäkö tiedän..... :poff:
   
 16. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Kukahan tuon ltd on museotarkastanut? Aattelin jos tarkastas minun mp myös jos semmosiakin tekkee. Turhaan vissiin sitäkin ommaa hieronut jos vähemmälläkin pääsee. Tosin jostain näkee varmaan milloin on tarkastettu eli on voinut olla huonolla pidolla tarkistuksen jälkeen.
   
 17. Peeaa

  Peeaa 3rd gear

  Täytyy olla niin, että museotarkastuksesta on vähintään 10 vuotta, ja silloin ollut maalipinta ja vinyylikatto, sekä penkki ehjät. Ei tuossa kunnossa voi mennä missään läpi! Luulis kyllä että jos on vuosikatsastuksissa käyty säännöllisesti, niin katsurin olis luullut kyseenalaistavan auton museoajoneuvostatuksen o_O
   
 18. koivuhalko3

  koivuhalko3 1st gear

  Näin kesällä tän livenä. Noi kuvat suorastaan imartelee autoa. Melkoinen rytöläjä. Ei ole hetkeen museokatsastettu.
   
 19. matti R

  matti R 2nd gear

  2013 rekisteröity Suomeen, joten enintään 7 vuotta on museotarkastuksesta. Ahkerimmat varmaankin kaivelee muutoskatsastuksen päivämäärän Trafin tiedoista.

   
 20. esmi

  esmi Gearhead

Kerro tästä muillekin!