Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. laujok

    laujok 3rd gear

    Pisnis on pisnistä, sano Ranuan akka...
     
  2. laujok

    laujok 3rd gear

  3. tapsah

    tapsah 2nd gear

    ^tämä kaikki juuri kun ekomoni iltalehdessä kertoo että pålttåmååttåri autojen hinnat romahtaa!
     
  4. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Hintaa en jaksa kommentoida, mutta kertokaa, miksi näissä tuonti pick-upeissa pitää usein olla joku tolkuton ajomäärä, että sen joku jobbari rahtaa Suomeen? Amerikan markkinat on varmaan niin pienet ettei sieltä voi löytyä yhtään vähemmän jyystettyjä?? Eihän keskiverto Amerikan Joe ehdi käydä edes töissä, kun sen pitää ajaa Suomeen toimitettaviin autoihin ensin lähes 100000 km joka vuosi. Sitten kun puolen miljoonan ajokilometrin raja lähestyy, niin voin kuvitella kuinka basaarien puuttuessa Wal-Martin parkkipaikoilla pälyilevät Suomi jobbarit alkavat heiluttamaan rahatuppoja ilmassa mölisten kovaan ääneen: "Sir, me buy your car, me buy your car".

    Sama meininki kun Suomesta kuskasivat aikoinaan loppuunajettuja Hiaceja Senegaliin. Vähän ajetut ja siistit eivät kelvannut afrikan ihmeille, vaan ainoastaan ne markkinoiden paskimmat ja ruosteisimmat Hiacet kelpasi kuskattavaksi pohjolasta päiväntasaajalle.... Hintaero oli mitätön kun rahtimaksu taisi olla enemmän kuin autojen ostohinta. Rahti kun on sama, oli auto sitten paska tai helmi. Ei tässä näköjään ole kulttuurieroistakaan kyse, kun ihmettelen, minkä kiiman se aiheuttaa autojobbarille, kun pääsee rahtaamaan maapallon toiselle puolelle valmiiksi saattohoitovaiheessa olevia autoja.
     
    Muokattu: 6.2.2021
    jallu81, laujok, JYR ja 1 muu tykkäävät tästä.
  5. tapsah

    tapsah 2nd gear

    liittyskö noi paljot kilomeetrit suomen verotukseen, mene ja tiedä..
    lisäksi paljon ajettu on jobbarin halevempi ostaa kuvittelisin..

    afrikan viennistä sen verta että kun möin aikoinaan Vaneten värilliselle hahmolle se kerto että joutuu lahjoon usempaakin virkailijaa ennen ku paku on savannilla ajossa...
     
  6. karpo29

    karpo29 3rd gear

    Syy on se etta niita ostetaan vain ja ainoastaan duunikayttoon, ja se duuni on ajaa jotain tavaraa paikasta toiseen about 24/7. Toisekseen dieselit on helvetin kalliita, ja niita ei edullisesti loyda muutenkuin paljon ajettuina. Kaytetyilla markkinoilla, diesel koneisen hinta, jopa paljon ajettuna on tuplat bensa moottoriseen verrattuna.
     
  7. fishbone

    fishbone Gearhead

    Täältähän niitä toimeksiantoja lähetetään niin sen mukaan autoja ostellaan,Näyttää myös että täällä halutaan niitä halpoja eli paljon ajettuja.
     
    karpo29 tykkää tästä.
  8. Jeep360

    Jeep360 2nd gear

    Olen myynyt pari pösöä ja hiacen afrikkaan vietäväksi , 505 pösöä myydessä kerroin , että perä on rikki , ostajan kommentti oli , että riittää kun tuulilasi on ehjä, muulla ei ole väliä.
     
  9. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Bukero, 1purehell, Peeaa ja 1 muu tykkäävät tästä.
  10. malvasto

    malvasto 3rd gear

  11. tapsah

    tapsah 2nd gear


    onhan paljon ajetussa se hyvä puoli että semmottessa on ajettu piilevät viat esiin..

    Tosin jotkut tuo ihan uusiakin niissä vaan on melkonen tekeminen valojen kanssa kun nykyvehkeistä ei voi esim. nyppiä polttimoita pois tosta vaan..
     
  12. laujok

    laujok 3rd gear

    teddy99 tykkää tästä.
  13. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Muutaman autonkuljetus rekallisen värillisen vähemmistön edustajille aikoinaan Suomesta lähteväksi pakanneena voinen sanoa ehkä seuraavaa. Diesel on monimutkaisempi kuin vanha bensiini. Kaasutin on parempi kuin ruisku niissäkin. Muistakaamme että wikipediankin mukaan älykkyydessä on rodullisia eroja tutkijoiden mukaan. Työ ei maksa juur mittään ahvrikassa joten ruoste tai muu vastaava tekemistä vaativa ei ongelma jos ei kalliita monimutkaisia varaosia tarvita. Ne hitsaa pakuistakin tavaratilan vasemman liukuoven umpeen jos se on ollu. Muuten ne matkustajat kulkee siitä ulos ja jää liikenteen alle. Siinon usiampi porras ennen kuin se auto on perillä. Täältä menneet myydään jopparille euroopassa joka myy ne eteenpäin ennen kuin laivataan edes pois euroopasta. Siitä etiäpäin ei tietoa. Kiinnostava auto ja silloin ostajat huutaa hintaa kilpaa ylöspäin torilla jossa niitä ostajia on. Tietoni voi tietysti olla vanhaakin koska 20v takaista. Niitä romuja haettiin maakunnista ja parhaat meni välillä ihan myyntiin täälläkin mutta sanottiin että kun leima loppuu ni tuo takas ni ostetaan pois se. Vietiin vasta sitten ne. Takaspäin tuli enimmäkseen pärriä ni ei kulkenut reteli tyhjillään.
     
  14. pantera

    pantera Double Gearhead

    paskasta saa paremman myyntikatteen kuin priimasta ja sillä on hinnasta johtuen paljon enemmän kiinnostuneita ostajia
     
  15. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Volvo Amazon Lappeenrantalaisittain 02.06.2020

    [​IMG]

    Volga Lappeenranta 14.07.2020

    [​IMG]
     
    isalmela tykkää tästä.
  16. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Paras ja informatiivisin ilmoitus hetkeen.
    https://m.nettiauto.com/chevrolet/el-camino/11918410

    Myin muutama kuukausi sitten nettiautossa 2005 vuoden 7-paikkaista Avensis Versoa 2.0l gasokoneella, automaatilla ja toimivalla ilmastoinnilla. Aj.joku 250tonnia. Viron kilpinen mistä oli leima loppu. Luulin et oli retee hinta kun laitoin 1600€ myyntiin. 20 sek. siitä kun olin painanut enteriä, tuli jo ensimmäinen puhelu. 10minuutissa tuli niin paljon mustien miehien soittoja, etten ehtinyt kaikkiin edes vastaamaan. Seassa oli myös joku suomalainen huutokauppakeijo pisnismiehenä tarjoamassa puolia hinnasta. Eka soittaja oli vartin kuluttua tontilla rahat kourassa. Ei edes koeajanut tai kattonut autoa sen enempää. Helpompaa ja nopeampaa puotia en ole ikinä tehnyt. Helposti pystyy tekemään toisenkin kerran kauppaa mustien hujoppien kanssa. Hauskoja heppuja olivat
     
    Peeaa, Inlinee ja malvasto tykkäävät tästä.
  17. laujok

    laujok 3rd gear

    Sama kokemus mustista hermanneista.

    Laitoin viime kesänä toriin myyntiin 2 kpl Volvo Penta MD1:siä, pari suutinta ja valvontataulun. Meinasin viedä romuliikkeeseen, mutta ajattelin et kokeillaan ny kumminki. Pari päivää meni ku huonoo suomee puhuva mies soitti ja kysy koneista. Sanoin et ovat mädäntyneistä puuveneistä ainakin 15v sitten purettuja ja käyntitakuuta ei ole. Ukko sanoi et ei se mita valii, hyva tavara. Maksoi tilille 250e. Kesti varmaan puolitoista kk kunnes tulivat hakemaan. Oli kovin tyytyväisiä kauppoihin ja sanoi et hän lähettää nämä SOMALIAAN ku siellä tarvitaan varaosia...
     
    Forvolett tykkää tästä.
  18. tapsah

    tapsah 2nd gear

    jos se tarkottikin Tesomalia? (Tesoma, kaupunginosa TREella)
     
    laujok tykkää tästä.
  19. laujok

    laujok 3rd gear

    Sanoivat olevansa Los Jakomäkilös eli Stsadista. Kyl jäin siihen uskoon et Totolle meni Afrikkaan..
     
  20. malvasto

    malvasto 3rd gear

    isalmela ja Inlinee tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!