Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. speedy

  speedy Double Gearhead

  Joo se on vähän ku joku ex-muija, jonka muistaa kauniina, ja nuorena, sitten kun sen näkee 30v jälkeen, onhan se jonkinmoinen shokki. Itte ei tietenkä oo muuttunu yhtään :D
   
  Muokattu: 29.4.2021
  evilpastori, kuula, SK- ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. late991

  late991 3rd gear

  malvasto, teddy99, tsipi ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. grantorino

  grantorino Gearhead

  tsipi ja leivonharri tykkäävät tästä.
 4. JJHa

  JJHa Gearhead

  No voin sen sanoa suoraankin: olihan se ihan hirveän näköinen, maalipinta paskainen ja naarmuinen, "stance" ihan kuin jostain maastoautosta etc. Voisi sanoa että "arvokkaampi" entisöitynä. Mikään ei ole ikuista, ei edes ´82-83 rakennettu auto joka ylimaalattu +20v (?) sitten. Mutta; itse en osaa kuin ajaa ja pestä omaa autoani, toivotaan että löytää hyvän ja arvostavan kodin.
   
 5. Smirkelimies

  Smirkelimies 2nd gear

  Leino itte maalas tuon päältä mustaksi kun alkuperäseen maaliin tuli jotain vajoamia. Ja Leino suri jutuissaan rakentelutrendien muuttuvan nopeammin kuin auto valmistui. Ehkä ne raidat ja siuputket alko vaan tympiä.
   
 6. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Palasina oleva VW Kupla 1970 hintaan 10000 e. "kori hitsattu kauttaaltaan" No niin näyttää olevan... Hitsaustyön laadusta päätellen voisi arvella työvälineenä olleen 1980-luvun puikkokoneen tai sitten mig, jossa ei ole nähty tarpeellisena käyttää suojakaasua...?
  https://www.nettiauto.com/volkswagen/kupla/12068462
   
  malvasto, Fuselage ja Kalu tykkäävät tästä.
 7. grantorino

  grantorino Gearhead

  Nopeasti meni Dusteri kaupaksi, kun hinta oli kohdallaan.
  Vastaavankuntoisia "uitettuja työmaita" ja moneen kertaan rakennettuja räpellyksiä yritetään kaupata kolminkertaiseen hintaan, niin ei ihme ettei mene kaupaksi.
   
  SK-, Seevu ja leivonharri tykkäävät tästä.
 8. fsvaasam

  fsvaasam Gearhead

  wiwwe tykkää tästä.
 9. SK-

  SK- 2nd gear

  esmi ja Seevu tykkäävät tästä.
 10. Mac

  Mac Gearhead

  Mitäpä tuolla oli hintaa?
   
 11. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  Joku 4-4,5 oli
   
  Mac tykkää tästä.
 12. Mac

  Mac Gearhead

  No olihan kyllä siinäkin vielä ihan hintaa.
   
 13. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Diesel dusteri oli 4800€
   
 14. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  Kyllä se oli omasta mielestäni kallis pyynti. Maks. 2500-3000 raato.
   
 15. vani91

  vani91 Gearhead

 16. SK-

  SK- 2nd gear

  Millälie koneella oli duster ollut alunperin. Trafin sivuilla oli vaan, että muutoskatsastettu -03. Jos 318 koneella, niin mielestäni ihan edullinen ottaen huomioon että oli muuten ihan kasassa oleva vekotin. Pari atomeiks purettua dusteria ollut suht samalla hinnalla nettiautossa viimeisen kolmen vuoden aikana..
   
  Charger´69 ja isalmela tykkäävät tästä.
 17. Mac

  Mac Gearhead

  198:lla alunperin.
   
 18. MudMax

  MudMax Gearhead

  Tuskin on koneen muutoskatsastus tuo 2003, diisseli oli jo joskus 80-luvun puolivälissä, että olisiko jopa katsastettu diisseliksi silloin kun on rekisteröity N-kilville?
   
 19. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 20. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Aika ison, nimim. ei kiinnostanu vaihtaa emännä autost takaputkea ku oli hirvee hole siel eikä irrotuskaa ois ollu helppo + kallis, eik hitsaamaan pääasy. Koitin, kolmena iltana käytin lämpimäks ja vuorasin aina lisää CRC pakoputki-paikkauskittiä, ja perkele se meni uusintakatsastuksessa lävi ( O2) :poff::poff:
   

Kerro tästä muillekin!