Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. f34

    f34 Double Gearhead

    Mutta 50v jaksolla hyvin pidetyn cadillacin arvo on noussut, mutta vastaavasti 50v hyvin pidetyn pillun arvo on todennäköisesti tipahtanut...
    Tai mistä sen lopulta tietää.
     
    Peeaa tykkää tästä.
  2. litres

    litres Gearhead

    Joskus kauan sitten se maksoi "pilu 50mk".
     
  3. f34

    f34 Double Gearhead

    Joo, ehkä nyt juuri se sama pilu on tänä päivänä jo hiukan ryppynen.
     
  4. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Jos vanhoissa jenkkiautoissa nousee hinta 30% kuukaudessa, niin tässä Saksalaisessa kansanautossa nousi hinta viikossa noin 100%, kun se pääsi jobbarin kotiin..... Luulisi, että 7000 euron Opel Kadettiin saisi myös sisäverhoilut noiden riekaleiden sijaan.
    https://www.nettiauto.com/opel/kadett/12164700
     
  5. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Todennäköisesti ei kuitenkaan liukupinnoilta.
     
  6. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Pilu 50 mk, vastavetona "mulku 100mk"....
     
  7. Nupa

    Nupa Double Gearhead

    Itsekin huomasin tuon yksilön ja koska autothan ostetaan, tai ainakin itse ostan, oman ulkonäkömieltymyksen mukaan niin mun makuun 6-7 vuotta liian "vanha" mulle ensikäkkyläksi.
    Kuinka ollakaan, viikko-muutama ennen tuota ilmoitusta löytyi se "oma" ensikäkkylä eli tässä tapauksessa 69, mutta jos ei sitä olisi ollut niin olisi kyllä itseäkin tämä 63 kiinnostanut siihen rahaan minkä se perikunnalla maksoi.
    Nopeasti se meni, ei ollut vuorokauttakaan... nyt voi olla vähän pidempään.
     
    SteveS ja cdv70 tykkäävät tästä.
  8. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    No eipä yllätä että meni jobbaajalle tämäkin, katselin tuota silloin kun oli 3:lla alkavalla hinnalla kaupan että melkoisen harvinainen laite. 7 tonnilla myyntiaika voikin muodostua jo paljon pidemmäksi...
     
  9. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Melkoisen avuton kusetusyritys...? Carina Coupe 1980. Coupe mainitaan kahteen kertaan ilmoituksessa. Enpä oikein usko, että on coupe harvinaisuutensa vuoksi, kun niitä tuskin on edes valmistettu vasemmanpuoleisella ohjauksella. Eli myytävä auto on normi "karvalakkisedan", jonka ostaja kyllä huomaa, kunhan on ajanut pari päivää auton luokse Hyrynsalmen tundralle. Myyntikuviin on panostettu ennennäkemättömän paljon aikaa, jotta coupe toistolle saadaan varmasti epäselvyys.
    https://autot.tori.fi/vaihtoautot/muut/muut/84932476
     
    Peeaa tykkää tästä.
  10. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    kasiovinen
     
  11. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  12. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Muokattu: 2.6.2021
  13. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

    Mitä ei ole valmistettu vasemmanpuoleisella ohjauksella?

    Jos tarkoitat Carina dx coupea, niin niitä oli suomessakin vaikka kuinka. (enkä sekoita Corollaan)
     
  14. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Et sekoita Corollaa ja Carinaa, vaan Carinan korimallit kylläkin. :) Tori myynti-ilmoituksessa on TA40 korimallin Carina. Muistelemasi Carina DX coupe on tätä seuraavaa korimallia (TA65). Ja niitä kyllä myytiin jonkun verran Suomessa. Viimeksi näin sellaisen viikko sitten. Mutta TA40 coupe kanta (tarkemmin TA45) taitaa olla koko Euroopassa muutaman yksilön varassa? Joten tuskin sellainen on myynnissä Hyrynsalmella, vaikka myyjä niin väittää. Ja jos olisi, niin olisin jo Hyrynsalmella trailerin kanssa tuota hakemassa. Käytettävissäni oleva kirjallisuus ei kerro että TA4o coupea olisi tehty vasemmanpuolen ohjauksella.
     
    viikinki75 tykkää tästä.
  15. TimoN

    TimoN 3rd gear

    Mitä tohon Carina (ei-)coupeen tulee, niin näkyyhän niissä kaikissa yhdessä myyntikuvassa kyllä (lähes) koko auto, kunhan klikkaa sitä kuvaa. Vai hiffasinko minä nyt jotain ihan väärin tässä keskustelussa?

    Siitä nyt ei kuvien perusteella ota mitään selvää, että kuinka lähellä museoajoneuvokuntoa tuo on sen jälkeen, kun takalokasuojien kaaret on tehty uusiksi. Tai mitä se nyt tarkoittaakaan tuo ilmoituksen "nyt hitsattavaa ainakin peräkontin lokarin kotelot".
     
  16. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Katos se olikin Carina, eikä Corolla :D Pieksänmäellä pyöri tollanen harmaan värinen kantikas Coupe Carina -90 luvun alussa. Sitä tuli kuolattua, kun joutu vaan pöristelee porukoiden -83 4d diesel Carinalla.
     
  17. Turbiini

    Turbiini Gearhead

    Ta65 on kyllä myös aika harvinainen ta60 coupeja eli 1.6 koneisia
    on mullakin 2kappaletta

    Edit ei taida tai 65 edes olla Carina celican b ryhmäläinen on ta65
     
    Muokattu: 2.6.2021
  18. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Cadillac Coupe -60 tuli tänään myyntiin. Melko lohduttoman näköinen metsälöytö. Tai kuten niin trendikkäästi nykyään sanottaan, hienosti patinoitunut. Hp 28000€...o_O
     
    litres, cdv70, Kemikaaliali ja 1 muu tykkäävät tästä.
  19. Fuselage

    Fuselage Gearhead

  20. Kemikaaliali

    Kemikaaliali 1st gear

    Saman totesin. Hinta ensinnäkin utopistinen. Mistä ihmeestä ihmiset nykyään vetää nuo hinnat autoihinsa? Nettitarjontaa kun katsoo Suomen osalta niin lähestulkoon suurin osa autoista on ylihinnoiteltuja, minun mielestäni siis. En ihan kauheasti ihmettele jos/kun ulkomaantuonti on niin kovaa.
     
    SteveS, Peeaa, impala-63 ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!