Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Nupa

  Nupa Gearhead

  Itsekin huomasin tuon yksilön ja koska autothan ostetaan, tai ainakin itse ostan, oman ulkonäkömieltymyksen mukaan niin mun makuun 6-7 vuotta liian "vanha" mulle ensikäkkyläksi.
  Kuinka ollakaan, viikko-muutama ennen tuota ilmoitusta löytyi se "oma" ensikäkkylä eli tässä tapauksessa 69, mutta jos ei sitä olisi ollut niin olisi kyllä itseäkin tämä 63 kiinnostanut siihen rahaan minkä se perikunnalla maksoi.
  Nopeasti se meni, ei ollut vuorokauttakaan... nyt voi olla vähän pidempään.
   
  SteveS ja cdv70 tykkäävät tästä.
 2. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  No eipä yllätä että meni jobbaajalle tämäkin, katselin tuota silloin kun oli 3:lla alkavalla hinnalla kaupan että melkoisen harvinainen laite. 7 tonnilla myyntiaika voikin muodostua jo paljon pidemmäksi...
   
 3. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Melkoisen avuton kusetusyritys...? Carina Coupe 1980. Coupe mainitaan kahteen kertaan ilmoituksessa. Enpä oikein usko, että on coupe harvinaisuutensa vuoksi, kun niitä tuskin on edes valmistettu vasemmanpuoleisella ohjauksella. Eli myytävä auto on normi "karvalakkisedan", jonka ostaja kyllä huomaa, kunhan on ajanut pari päivää auton luokse Hyrynsalmen tundralle. Myyntikuviin on panostettu ennennäkemättömän paljon aikaa, jotta coupe toistolle saadaan varmasti epäselvyys.
  https://autot.tori.fi/vaihtoautot/muut/muut/84932476
   
  Peeaa tykkää tästä.
 4. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  kasiovinen
   
 5. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 6. cdv70

  cdv70 Gearhead

  Muokattu: 2.6.2021
 7. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Mitä ei ole valmistettu vasemmanpuoleisella ohjauksella?

  Jos tarkoitat Carina dx coupea, niin niitä oli suomessakin vaikka kuinka. (enkä sekoita Corollaan)
   
 8. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Et sekoita Corollaa ja Carinaa, vaan Carinan korimallit kylläkin. :) Tori myynti-ilmoituksessa on TA40 korimallin Carina. Muistelemasi Carina DX coupe on tätä seuraavaa korimallia (TA65). Ja niitä kyllä myytiin jonkun verran Suomessa. Viimeksi näin sellaisen viikko sitten. Mutta TA40 coupe kanta (tarkemmin TA45) taitaa olla koko Euroopassa muutaman yksilön varassa? Joten tuskin sellainen on myynnissä Hyrynsalmella, vaikka myyjä niin väittää. Ja jos olisi, niin olisin jo Hyrynsalmella trailerin kanssa tuota hakemassa. Käytettävissäni oleva kirjallisuus ei kerro että TA4o coupea olisi tehty vasemmanpuolen ohjauksella.
   
  viikinki75 tykkää tästä.
 9. TimoN

  TimoN 3rd gear

  Mitä tohon Carina (ei-)coupeen tulee, niin näkyyhän niissä kaikissa yhdessä myyntikuvassa kyllä (lähes) koko auto, kunhan klikkaa sitä kuvaa. Vai hiffasinko minä nyt jotain ihan väärin tässä keskustelussa?

  Siitä nyt ei kuvien perusteella ota mitään selvää, että kuinka lähellä museoajoneuvokuntoa tuo on sen jälkeen, kun takalokasuojien kaaret on tehty uusiksi. Tai mitä se nyt tarkoittaakaan tuo ilmoituksen "nyt hitsattavaa ainakin peräkontin lokarin kotelot".
   
 10. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Katos se olikin Carina, eikä Corolla :D Pieksänmäellä pyöri tollanen harmaan värinen kantikas Coupe Carina -90 luvun alussa. Sitä tuli kuolattua, kun joutu vaan pöristelee porukoiden -83 4d diesel Carinalla.
   
 11. Turbiini

  Turbiini Gearhead

  Ta65 on kyllä myös aika harvinainen ta60 coupeja eli 1.6 koneisia
  on mullakin 2kappaletta

  Edit ei taida tai 65 edes olla Carina celican b ryhmäläinen on ta65
   
  Muokattu: 2.6.2021
 12. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Cadillac Coupe -60 tuli tänään myyntiin. Melko lohduttoman näköinen metsälöytö. Tai kuten niin trendikkäästi nykyään sanottaan, hienosti patinoitunut. Hp 28000€...o_O
   
  litres, cdv70, Kemikaaliali ja 1 muu tykkäävät tästä.
 13. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 14. Kemikaaliali

  Kemikaaliali 1st gear

  Saman totesin. Hinta ensinnäkin utopistinen. Mistä ihmeestä ihmiset nykyään vetää nuo hinnat autoihinsa? Nettitarjontaa kun katsoo Suomen osalta niin lähestulkoon suurin osa autoista on ylihinnoiteltuja, minun mielestäni siis. En ihan kauheasti ihmettele jos/kun ulkomaantuonti on niin kovaa.
   
  SteveS, Peeaa, impala-63 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 15. grantorino

  grantorino Gearhead

  Hatusta nuo hinnat on vedetty ja vain myyjän oma mielikuvitus on rajana. Luulevat että vanhasta romusta saa 500% enemmän rahaa, mitä auto on uutenakaan maksanut. Toki aina pyytää voi mutta ei ne kaupaksi mene.
   
  SteveS, Kemikaaliali, cdv70 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 16. Nupa

  Nupa Gearhead

  Unohtunu tosta yht.otot helpoiten grindr
   
 17. Nupa

  Nupa Gearhead

  Nyt vielä kun käkkylöistä jutellaan niin a) harmi että mulla on talli jo täynnä ja 2. nykyinenkään käkkylä ei sinne mahu saati sit kaks muuta...
  Mutta, tosta olis aijai naminami ja varakopasta vois tehdä vaikka sängyn.
  https://www.nettiauto.com/cadillac/de-ville/12165941
   
  isalmela tykkää tästä.
 18. litres

  litres 2nd gear

  Hatusta tai vit...sta, ihan mettässä mennään noiden hintapyyntien kanssa, pistäis
  huutokauppaan vekottimensa, siellä nähdään sit "oikee hinta":mad::D
   
 19. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

 20. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  SK-, isalmela ja passerby tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!