Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  "Ja samantien n. 3000€ kalliimmalla myyntiin toiseen liikkeeseen..."
  "Huutokaupassa on kyllä silleen reilu peli, että jokaisella meistä oli mahdollisuus huutaa ton 3 tonnin edestä ja ostaa tuo myös. "
  Meillä harrasteautojen ostajilla taitaa olla se yleinen ja yhteinen piirre, että olemme aina ostamassa ja etsimässä sitä "vähän oman budjetin yläpuolella olevaa" autoa.
  Sitten inistään kun ei saatu, ei kynnet riittäneet jne jne.. marmatetaan kun sitten joku on ostanut. Ja marmatetaan vielä enemmän kun se kohta on kovempaan hintaan myynnissä (jobbarilla).
  Ostohousujen taskuun pitää autokaupoille ottaa vähintään sen hintapyynniin verran rahaa mukaan niin pääsee (melko) varmasti kauppoihin.
  Jos ei rahaa ole riittävästi niin pitää laskea odotuksia sen ostettavan suhteen :D:p:cool:
   
  riviera56, Charger´69, mopar72 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Malossi

  Malossi 2nd gear

  Itse nyt tulee ihan vain huvinvuoksi seurailtua jenkkiautomarkkinoita ja siinä samalla tulee huomioitua kuinka osalla autoista koitetaan tehdä sitten tiliä... välillä siinä onnistuen ja välillä ei :odcool:
  Onneksi itselläni on jo haluamani harraste niin ei tarvitse oikeasti harmitella kuinka autot vaihtavat omistajia.
   
  fishbone ja cdv70 tykkäävät tästä.
 3. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Tää onkin jännä juttu. Kemistä käydään kyllä samoilla silmillä ostelemassa autoja aina eteläistä Ruotsia myöten, mutta Kemi itsessään on niin kaukana että jos asuu Oulun alapuolella niin Kemistä auton haku on tekemätön paikka :D
   
  evilpastori, Charger´69 ja Stang_81 tykkäävät tästä.
 4. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Se on kato ihan eri matkaa pohjoiseen, kuin etelään :D:D
   
  Peeaa ja leivonharri tykkäävät tästä.
 5. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Ja pohjoiseen on koko matkan ylämäkeä.. :D
   
  Peeaa tykkää tästä.
 6. paja1

  paja1 Gearhead

  Semmoset ketkä naukuu suomen rajojen sisäpuolella hakumatkan pituudesta niin sietääkin jäädä ilman autoa :wc:
   
 7. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Näin minäkin ennen ajattelin mutta muutama hukkareissu hevon vitun perseeseen katsomaan "helmeä" on pikkuisen laimentanut matkailuintoa.
   
  SteveS, malvasto, freetime-cruiser ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. mopar72

  mopar72 Gearhead

  No sitten ollaan, vaikka sun nimimerkki ei mulle aukene.
   
 9. three hundred

  three hundred 3rd gear

  Mä kävin Iisalmessa ja 350km. Suuntaansa ja Buicki lähti mukaan…. Ei ollu kummonen matka ajella traileri perässä…
   
 10. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Kolme autoa olen ostanut Tampereelta tai muualta Pirkanmaalta. Matkaa on ollu omasta asuinpaikasta riippuen 650-800km/suunta. Yhdet kaupat tehtiin niin että lähdettiin uudenvuoden aaton aamuna klo.03:00 ajelemaan, kun porukka vielä otti Cornerissa kaariryyppyjä ikkunan takana. Aamupalasämpylät naamaan jossain Vimpelissä sysipimeällä P-paikalla ja perillä oltiin ennen puolta päivää jotta päästiin myytävä tuote katsomaan päivänvalossa. Kauppa kiinni ja kotimatkalle, ostettu auto itsessään haettiin vasta vappuna. Juna Tampereelle ja räntäsateessa Capricella Kemiin.
   
  Charger´69 tykkää tästä.
 11. hmr66

  hmr66 3rd gear

  Yhden auton Kemistä olen Pohjanmaalle hakenut, nopea ja selkeä kauppa.
   
 12. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ruovedeltä Keminmaalle katsomaan Darttia. Kehotin velipoikaa jättämään väliin, mutta kun halus. Se ostettiin. Takasin Ruovedelle. Sit heittämään samantein velipoika Helsinki-Vantaalle kun loma reissupukkas päälle ja takasin Ruovedelle. En koskenut viikkoon auton rattiin sen reissun jälkeen.
  Itselle nykyään raja on noin 300km. Sen verta monta "kaunotarta" tullu käytyä katsomassa, että ei jaksa enää.
   
 13. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Pyöreistä päistä o helpompi lähtiä:pinup:
   
  mopar72 tykkää tästä.
 14. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Kyllähän sitä nuorena olis ajanut vaikka mihin, mut nykyään ei vaan jaksais millään ajaa koko päivää putkeen. Ohitan kyllä ilmoituksen, jos on liian kaukana.

  Tämä on kyllä kerran kostautunutkin mielenkiintoisen auton kohdalla, kun en edes kysynyt. myyjä oli tuonut etelään pohjoisesta. Ja kyse oli vaihdosta. Soitin ex- omistajalle, kun Porsche tuli uudestaan myyntiin täällä etelässä.
   
  Muokattu: 9.6.2021
 15. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Entisöity Renault 5 vuodelta 1990. Projektikuvia katsoessa tulee mieleen, että aika harva lähtee tekemään tämän laajuista entisöintiä noin halveksittuun ja tuoreeseen automalliin. Ei ole ollut tekijällä kaupallisuuden kirot mielessä. Hyvä, että ainakin yksi Renault 5 säilynee jälkipolville. Myyntikuvissa eturekisterikilpi on pitänyt peittää, takaa ei. Luulen kuitenkin, että molemmissa päissä on sama tunnus? :odbiggrin:
  https://www.nettiauto.com/renault/5/12180764

  Todella upea Studebaker. Harmi, ettei pysty nyt vähään aikaan ostamaan lisää harrasteautoja. Voisiko kilvestä päätellen olla alkuperäinen Suomiauto?
  https://www.nettiauto.com/studebaker/commander/12179255
   
  malvasto, isalmela ja leivonharri tykkäävät tästä.
 16. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Studebaker -53 (Ensirekisteröity Suomeen 30.04.2021) Traficom 09.06.2021
   
 17. 1320

  1320 Gearhead

  Tuohonkaan ei voi ihan sokeasti luottaa, jos vanha Suomiauto on pudonnut rekisteristä pois pitkän seisonnan aikana, niin silloin saattaa Trafissa ensirekisteröintipäivänä näkyä se päivä jolloin auto on palautettu takaisin rekisteriin.

  Onhan noita Studeja Suomeen uutena joitain kappaleita tullut, ja kilvethän on vanhat Hämeen läänin kilvet, eli veikkaisin kanssa Suomiauton olevan kyseessä. Todella hieno peli, harmi kun ei oo rahaa eikä tilaakaan.
   
 18. CTS

  CTS Gearhead

  Tuu tekemään kaupat, autot saa olla täällä syksyyn asti niin saat tehtyä talliin tilaa!
   
 19. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Yksi kolmesta suomiautosta, joista yksi on myynti-ilmoituksen auto, toinen (ehkä) tuhoutunut ja kolmas rekkarilla AKG-1, joka oli pitkään raatona myynnissä. Vaikutti että joku osti sen niin tietääkö joku mihin se lähti? Sillä on ollut yli 10 omistajaa.

  https://www.nettiauto.com/mercury/monterey/12186317
  [​IMG]
   
  Petri R. tykkää tästä.
 20. heikkisj

  heikkisj Gearhead

  Yksin 4d HT on kulkeutunut Suomesta Ruotsiin. Sitäkään ei kyllä ole aikoihin näkynyt.
   

Kerro tästä muillekin!