Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Mutta oli kyllä järkihintainen.
   
 2. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Juu, seitsemän siinä tais olla pyyntinä. Katselin vähän itsekin mutta ei mulla oo isolohkolla varaa ajaa :):):)
   
 3. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

 4. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  https://m.nettiauto.com/oldsmobile/98/12267708

  Jopas on taas informatiivinen myynti-ilmoitus, ja kyseessä kuitenkin liike joka ilmeisesti myy autoja ihan päätoimenaan...? Kuvia ei sentään ole otettu perunalla säkkipimeässä, plussat siitä.
   
  malvasto tykkää tästä.
 5. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Pasi myy autoja työkseen eikä runoile, SOITA!!!

  (ironia hymiö tähän)
   
  FUKK ja isalmela tykkäävät tästä.
 6. Solvent

  Solvent 2nd gear

  Tää on just se sama ilmiö ku monessa muussakin ilmossa. Hyvin ymmärrän, että soittamalla ne tiedot selviää, mutta onko se niin prkleen hankala laittaa ne perustiedot siitä kiposta ilmotukseen, ettei tartte jokaisen potentiaalisen ostajan kysyä niitä samoja kysymyksiä. Monesti eivät vaa myyjät edes osaa kertoa valitettavasti... Kyllä se vaan on nykypäivää ne siihen ilmotukseenkin kirjotella.
   
  viikinki75, malvasto, matti R ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. malvasto

  malvasto 3rd gear

  esmi ja Roberto tykkäävät tästä.
 8. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Tuo myyntitekstihän on oikein tyypillinen autojobbari-ilmoitukselle. Hyvin yleistä on, jos/kun erehdyt soittamaan jollekin autojobbarille, joka ei edes jaksa kirjoittaa myynti-ilmoitukseen autosta tietoja, vastaukset ovat tyyliin: "em mä tiiä", "em mä sitä ny muista" jne. Olen minäkin ihmetellyt, miten nämä saavat autojansa myytyä, koska kai niitä joku ostaakin, kun samat kioskit ovat toimineet vuosikaudet. Omalla kohdalla kaupat jää aina tekemättä, jos myynti-ilmoitustekstistä ei selviä auton specsit ja soittamallakaan en saa lypsettyä vetelältä jobbarilta tietoja. Turha silloin on lähteä autoa katsomaan, varsinkin kun välimatka on aina mielenkiintoa herättävissä tapauksissa vähintään 300 km.

  On jo yli 20 vuotta siitä kun olen viimeksi ostanut auton jobbarilta. Sen jälkeen jobbareilta kyselyt eivät ole tuottaneet tulosta. Mielummin maksan vähän enemmän, että ostan yksityiseltä, jolla auto on ollut useita vuosia, eli myyjä osaa kertoa autosta mitä on tehty, millainen kunto jne. Enkä ole pettynyt ostoksiini. Onkohan näiden jobbarien myyntimenestyksen ainoa syy se, että yksityiseltä autoa ostettaessa harvemmin onnistuu maksu osamaksulla? Kun taas jobbarilta ostetaan se vähän pahempikin ylihinnoiteltu pommi, kun sen saa ostaa rahoituksella 50 e /kk? Ostaahan monet ihmiset nykyään jotain pikkuostoksiakin kuten puhelimen tai pyykkitelineen osamaksuilla.... :odeek:
   
  viikinki75 ja three hundred tykkäävät tästä.
 9. Larry

  Larry Double Gearhead

 10. Tunaman

  Tunaman 3rd gear

Kerro tästä muillekin!