Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Juu, monta autoa itsekin näkemättä ostaneena voin todeta että juuri koskaan tuote ei ole vastannut odotuksia. Mutta toisaalta joskus ollut jopa positiivinen yllätys.
   
  juko7 tykkää tästä.
 2. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Ainoastaan yhden auton kokemuksella on tietysti huono sanoa mitään yleispätevää mutta se yksi mikä Californiasta tuli oli kyllä vähintään yli odotusten. AAA+++ Peter Jenslund !
   
 3. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Kaksi autoa olen olen Amerikasta ostanut käymättä itse paikanpäällä ja molemmat on ollu vähintään sitä mitä odotin. Toki monen tasoisia vehkeitä sieltä näyttää tulevan ja aina tuote ei ostajan odotuksia vastaa vaikka olisi kalliskin. Riskinsä siinä on, mutta niitähän on elämässä muutenkin ja niitä pitää pystyä joskus ottamaan, tai elämä käy tasapaksuksi. Näyttää ne jotkut hankkivan vaimonkin netistä toiselta mantereelta

  Huonon autonhan voi ostaa vaikka Suomesta itse mutta silloin ei voi syyttää ainakaan välittäjää. Itse voisin Suomesta ehkä muutaman tonnin auton ostaa kuvien mukaan jostain nettihuutokaupasta, mutta siihen oma riskinotto rajoittuu Suomen kamaralla. Joku tonnin tai kahden Volvo pitäis talveksi hankkia nimittäin...
   
  Charger´69, juko7 ja Solvent tykkäävät tästä.
 4. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Muokattu: 27.7.2021
 5. Inlinee

  Inlinee Gearhead

 6. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Mikä se hinta oli alunperin?
   
 7. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  leivonharri ja viikinki75 tykkäävät tästä.
 8. juko7

  juko7 Double Gearhead

  Noista autojen tuonneista. Itse olen tuonut kaksi autoa näkemättä, toinen oli parempi kuin odotin ja toinen hieman huonompi. Perusjutut kuitenkin siinäkin kunnossa, pientä näpräämistä lähinnä. Mutta kumpikin oli hinnaltaan sellaisia, että vaikka olisi romuttuneet matkalla, ei siitä henkilökohtaista konkurssia olisi tullut. Sitten yhden kalliimman auton hain Tanskasta, lensin ensin tarkastamaan auton ja myöhemmin hain itse auton kotiin. Oma suhtautuminen noihin pelkästään kuvien perusteella ostettaviin on, että hinnan pitää olla sellainen, että vaikka auto osoittautuisi paalauskuntoiseksi, ei oma elämä siitä mene umpisolmuun. Jenkit osaa leipoa hienoja kermakakkuja, joissa on keksipohja

  Edit: tuo mainittu 1956 Buick 31 500 euroa löytyy tuolta 23 900 taalaa:

  https://www.handicapvan.org/inventory/buick/

  Kukin tehköön bisnestä miten tekee, ja ostakoon mistä ostaa, mutta vähän näissä tökkii että myyjä ei oikein vastaa mistään, eikä ole mitään yrittäjäriskiäkään. Saman lopputuloksen saa halvemmalla ostamalla auton suoraan USA:sta ja maksamalla jollekin välittäjälle vain rahtaukset kuluperusteisesti.
   
  Muokattu: 27.7.2021
 9. PeteKoo

  PeteKoo 2nd gear

  + rahti + alv, + verot voitosta ym. kulut, eipä tuosta hurjasti jää? Mutta totta, voihan nuo itsekin uittaa.
   
  juko7 tykkää tästä.
 10. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Mikä vaan on parempi, kun aikoinaan tyypillinen LD28. Tosin kukaan ei nykypäivänä tuommoista laittaisi yhtään mihinkään.:p
   
 11. pptalo

  pptalo Gearhead

  Sama juttu tosin valokuviakin oli varmaan 30 joten aika hyvin näki auton kunnon jo niistä.
   
 12. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

 13. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead


  Niin no joo oli minullakin digikuvia tuotteesta en siis aivan sokkona tehnyt ostopäätöstä. Sitä vaan aikoinaan ihmettelin että miten ao kulkine sai olla myytävänä ihan jonkun aikaa ettei sitä kukaan napannut. Auton hintahan oli mielestäni naurettavan edullinen.
   
  juko7 tykkää tästä.
 14. isalmela

  isalmela Gearhead

  Inlinee tykkää tästä.
 15. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  isalmela tykkää tästä.
 16. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

 17. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Aika tyyris, vaikka onkin SRT alusta yms. Olisi samantien sit laittanut 392/6.4 koneen sinne.
  EDIT onhan toi kyllä sen verran uusi, että eiköhän verottaja tossa ole muistanut ihan tarpeeksi.
   
 18. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Oli tommonen kutos-laturi vuokralla Amerikan reissulla, vaikkei se nyt ihan Cadillac, mutta ihan miellyttävä. Kivan käyttiksen saisi.
   
  isalmela tykkää tästä.
 19. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Kustom STW, Inlinee, Charger´69 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 20. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!