Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    Kaikki järjettömät jotka ajaa järjettömillä bensiinihiilivety-yhdisteitä polttavilla koslilla huutaa HEP! :p
     
    Rollercam ja Peeaa tykkäävät tästä.
  2. musta pässi

    musta pässi Gearhead

    Voikohan täältä OD jotenkin erota muuten kuin vain jättää lukematta ja joskus topiceja kommentoimatta?

    Tietenkään en elämäntapaani muuta eli rock&roll, nopeat ameriikan autot ja hitaat naiset joita tässä iässä vielä saa juoksemalla kiinni.

    Tietenkin voi jättää kaikki sellaiset topicit lukematta mistä tulee alkukantaisen raivon valtaan kuten tämä. Anteeksi ja kiitos.


    Mites viritetty cummins dodge?

    HEP joka tapauksessa.
     
    Rollercam tykkää tästä.
  3. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    HEP. Joo en tiedä mihin tota nelivetoa suomessa tarvii....
     
    Rollercam tykkää tästä.
  4. Artsi Bunker

    Artsi Bunker 2nd gear

    Olisko se sitten HEP HEP!
     
    Rollercam tykkää tästä.
  5. tapsah

    tapsah 2nd gear

     
  6. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Antakaa rullanokan olla, tuleepahan hieman väriä palstalle ja on ainakin asialle omistautunut provoilija.
    Kun ollaan kuitenkin pääasiassa jenkkipainotteisella forumilla niin sinänsä osuu ihan hyvään saumaan, itse vaan näen hänen yrittävän turhan kovaa ja polttavan itsensä loppuun tuolla "yhden tempun poni" jutullaan

    Nämä alkupään näytöt provoilusta on täysin yksipuoleisia, copy-pastettuja paljolti ja keskittyvät tiettyihin aiheisiin (oikeastaan vain yhteen), aika näyttää onko tästä sitten tuhtia ainesta kunnon trolliksi.
     
    Rollercam tykkää tästä.
  7. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Teitä "en oo trolli, kerron mielipiteeni rehdisti" tyyppejä on se 13 tusinassa ja identtisiä on ollu olemassa koko internetin ajan ja tulee olemaankin sen jälkeen kun sinä kyllästyt omaan copy-pasteesi.

    Siitä sen isommin vääntämättä, antaa palaa Frank vaikka nokka rullalla! Kyllä internetiin puhetta mahtuu ja ehkä jopa joku sun juttuja bongaava on samaa mieltä joskus.
    Tosin se mitä mieltä sinä olet ja mitä yrität "ravistelemalla pappapölyttynyttä status quota" jalostaa ja kehittää ei ole mikään mysteeri tai debatti, tavallista tusinamallin provoilemalla huomion ja reaktioiden hakua.

    Se miten valkoinen väri tähän liittyy, en tiedä.
     
    Rollercam tykkää tästä.
  8. grantorino

    grantorino Gearhead

    Näemmä Kaarne on jälleen palannut uudessa muodossaan.
     
    Rollercam, hartsa69, isalmela ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  9. T5

    T5 Gearhead

    Mokasit tän nyt ihan lähtöporteilla jo sillä, että olit liian läpinäkyvä trolleilussa. Kokeile seuraavalla nikillä sitä, että lähdet hiukan hitaammin ton trollailun kans liikkeelle, niin saat varmana useamman käyttäjän koukkuun.

    Nyt tää oli vähän semmoinen väsyny yritys. Arvosanana 1/5 ja ainoan pisteen saat siitä, että edes yritit.
     
    Rollercam, fenix, Topsa- ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  10. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Onhan niitä autoja tähän postattu 1300 sivua. Laitappa itseäsi neitiautossa kiinnostava auto linkkinä niin katsotaan sitä?
     
    Rollercam ja Isamu tykkäävät tästä.
  11. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Autotuojat maksaa ilmeisesti hyvin. Ja olet varmaankin poikamies tai naisenhakkaaja.
     
    Rollercam tykkää tästä.
  12. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Noissa on se ero että vain toinen on kiinnostava suurimmalle osalla jenkkiautoilijoita. Ja se ei ole Tesla.
     
    fenix, Kustom STW, Seevu ja 1 muu tykkäävät tästä.
  13. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Kumpikin lähtökohtaisesti kiinnostaa, ainoastaan eri syistä.

    Kyllähän minä käyttöajot teslalla hoitaisin ihan hyvin ja mielelläni jos sellaisen joku minulle antaisi, mutta maksaisinko sellaisesta omaa rahaa (jos sitä tuollainen määrä olisi upottaa autoon)? Tuskin koska katson noita sähköhimmeleitä tusinakäyttiksinä.

    Camaro taas on hieman kiinnostavampi vaikka ei sekään ihan mun kuppi teetä ole, siinä on kuitenkin harrastuspotentiaalia paaaljon enemmän omaan makuun eli siihen tällä hetkellä menisi iso raha (jos sitä siis olisi tuollainen määrä upottaa autoon).

    Trollercam on hyvä, sitä voi alkaa käyttämään :)
     
    Muokattu: 16.10.2021
    Rollercam tykkää tästä.
  14. Stang 72

    Stang 72 3rd gear

    Mobilessa on vastaavia camaroita 30-35k euroa kymmeniä, verottajalle 20-25k.
    Hyvin jää bensarahaa, osamaksu on ainoa joka ei sovi kuvioon.
     
    Isamu tykkää tästä.
  15. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Mikä v*tun ukko tää Rollercam on?
    Jokainen sen tietää, että nää "hiilivetyä sylintereissä polttavat"-laitokset koitetaan ajaa alas maailmanpelastamisen toivossa(kiitos vihervassareiden) ja tilalle sitten tarjotaan patteriautot.
    Ostakoon sellasen auton se, kenen ajoihin se on passeli ja kenellä varaa on.
    Itelle sellanen varmasti arkiajoihin kävisikin mutta en kyllä mitään fiilistä semmosta saa ja en myöskään ole valmis tommosia hintoja valmis maksamaan. Kuten en myöskään näe sen olevan pelastus tähän näennäiseen ilmastokriisiin.

    Tarviiko tänne ny joka s**tanan viestiketjuun laittaa vertailuja hevosvoima-, kulutus- ja päästömääristä noiden kahden eri käyttövoimaa käyttävien autojen väliltä. Luulis olevan parempaakin ajankäyttöä. Varsinkaan, kun ketään ei kiinnosta
     
    Muokattu: 16.10.2021
    Rollercam, fenix, Stang_81 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  16. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    Facen puolella mustang-harrastajat ryhmässä tästä samasta autosta on keskusteltu, pistän pari palaa sieltä tähän. Jotkut sitä autoa on käyneet katsomassa.

     
    Rollercam tykkää tästä.
  17. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Olet silleen oikeassa, että nettiautossa klassikoidenkin hintahaitarin yläpää liikkuu aika hitaasti, eli hinnan tarkistukselle on kyllä tarvetta JOS tarkoitus on tehdä nopeaa kauppaa.

    Myytävään autoon sitoutuu paljon: säilytystila (parkkiruutu), sidottu pääoma (mitäs jos samalla rahalla häviäis osakekaupassa) ja sidotun pääoman riski: autosta menee leima vanhaksi myyntiaikana tai joku kiusallinen vika ilmaantuu. Monimutkaisemmista ja pitkäaikaisemmista markkinahintojen mekanismeista puhumattakaan.

    Kuitenkaan moni harrasteautoa myyvä ei ole kovin huolissaan; auto saattaa odotella "sitä oikeaa" hönöä tai vaihtokohdetta ja sillä aikaa sillä jatketaan harrastamista. Autoliikkeessä hieno klassikkoauto siinä toimistokopperon vieressä lisää taatusti tuulihousujen kahinaa ja on ilo omallekin silmälle.

    Jos noista kaikista nettiauton harrasteautoista pitäisi yhtäkkiä päästä viikossa eroon, niin hinnat varmasti laskisivat mainitsemallesi tasolle.

    Jonka jälkeen vähintään 75 % palaisi takaisin myyntiin äkkirikastumisen toivossa samalla hintalapulla tai ostokrapulaisen tajuttua mihin tuli sekaannuttua.

    Parempi rauhassa katsella näille helmille omistaja, joka tällaista tarpeeksi haluaa.

    MUOKS: Ja anna palaa, kaiva ehdottamasi summa käteistä ja katso, realisoituuko se hinta.
     
    isalmela ja Isamu tykkäävät tästä.
  18. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Ja toisekseen on hyvä erottaa käyttöautojen myyminen harrasteautojen myymisestä. Jos myy käyttöautoja kuten harrasteautoja tai toisinpäin, käy ennenpitkää kylmästi markkinoilla.

    Käyttöauto pitää saada nopeasti, parissa kuukaudessa kaupaksi viimeistään. Parin kuukauden jälkeen säilytyskustannus ja arvonalenema ovat syöneet kaiken katteen tuotteesta. (jos siis auto otetaan liikeeseen vaihdossa ja myydään eteenpäin)

    Harrasteauton hinta ei ole samanlaisessa syöksykierteessä eikä niin pahasti riipu katsastusajankohdasta ja sen säilyttäminen näköpiirissä on mainosarvoa itsessään.

    Hyvänä esimerkkinä vääränlaisesta toiminnasta on vaikka edesmennyt autoliike Lohjalla. Se ei ollut Offroadcenter vaan joku rinnakkaisliike? Enivei, lukioikäisinä käytiin siellä joskus potkimassa renkaita, siellä kun oli tarjolla kaikenlaista hassumpaa, silloista käyttöautoa. Esim. harvinaisia brittejä ja joitain viriteltyjä bemareita. 10 vuotta eteenpäin oli saman paikan konkurssihuutokauppa: samat helmet, osa nyt jo selkeästi harrasteiässä, seisoivat vielä samoilla sijoilla. Kohteet kasvoivat kaikki jo jäkälää, niin emme osallistuneet huutokauppaan.
     
    Rollercam, isalmela ja Stang_81 tykkäävät tästä.
  19. litres

    litres Gearhead

    Olkoon rollercam trolli taikka trulli, kyllä tälle foorumille pitää mielipiteitä mahtua:cool:
     
    Rollercam tykkää tästä.
  20. mika.p

    mika.p Gearhead

    Juuri näin
     
    Rollercam tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!