Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Isamu

  Isamu 3rd gear

  viikinki75 tykkää tästä.
 2. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Tällaiseen ilmiöön törmää joskus, ja yleensä myyntikohteena on poikkeuksellisen vähän ajettu auto: Kuvat myytävästä kohteesta otetaan tahallaan aivan päin persettä, eli myyntikuvat rajataan niin, ettei rekisterikilpi pääse missään kuvassa näkyviin. Myyntikuvat on sitten mitä on. Siksikö se rekisterikilpi pitää salata, ettei ostaja pääsisi tekemään Traficomin tietohakua ja toteamaan, että esim. erittäin vähän ajetun auton ajokilometrimäärä on tallennettu viime katsastuksessa lukemalla 330 000 km..?
  https://www.nettiauto.com/audi/80/12502259
   
  Marklin, Volvo_5.7 ja isalmela tykkäävät tästä.
 3. esmi

  esmi Gearhead

 4. -tl-

  -tl- Gearhead

  Nettiauton säännöissä sanotaan että rekisterikilpi pitää näkyä, siitä, ja muistakin virheistä voi ilmoittaa nettiautolle "raportoi ilmoitus" painikkeen kautta.
   
  isalmela tykkää tästä.
 5. Pertura

  Pertura Gearhead

  Mä tykkään tossa ilmoituksessa eniten kohdasta "Aina säilytetty sisällä lämpimässä". Ja myyntikuvissa auto sadeyön jälkeen ikkunat huurussa pihalla. Ja ei näyttäisi maalipintakaan nähneen vahaa ihan hetkeen, eli varmasti ihan mainostettu löytö kyseessä.
   
  isalmela tykkää tästä.
 6. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Viimeisin katsastuksessa todettu ajokilometrimäärä on 44396?

  [​IMG]
   
 7. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Mä nään kuvassa rekkarin. Eikö muut näe?

  [​IMG]
   
 8. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Kirjoitin: "että esim. erittäin vähän ajetun auton ajokilometrimäärä.." En puhunut tästä autosta, vaan yleisellä tasolla, jos kilvet halutaan peittää, niin yleensä jotain on pielessä. Useampi "vähän ajettu" tapaus on minullekin selvinnyt paljon ajetuksi tapaukseksi juurikin kun rekisteritunnuksen kautta on saanut tilattua katsastuksen tallentamat ajokilometritiedot.

  Tuossa sun laittamassa kuvassa oikeassa ylänurkassa lukee "päivitetty 24h". Eli myyjä taitaa lueskella overdrive foorumia.
   
  three hundred, Seevu, viikinki75 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 9. Turbiini

  Turbiini Gearhead

  Jep ei vielä aamulla ollu rekkaria ilmoituksessa eikä sellaista kuvaa jossa se olisi näkyny.
   
  Seevu tykkää tästä.
 10. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Tuskin. Eiköhän sille hinnalle ole naureskeltu Vähän jokaisessa suomalaisessa autoforumissa.
   
 11. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Eilen kehuskeli volvoryhmässä että liikkeeseen meni.
   
 12. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Mihinköhän liikkeeseen? Raittiusliikkeeseen? Vihreään liikkeeseen?

  Mahtoikohan saada hyvityksen yhtä kovan kun pyynti?
   
  Rollercam ja viikinki75 tykkäävät tästä.
 13. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Samalla hepulla on aika näyttävä Marina. https://www.nettiauto.com/morris/marina/12084163
   
  isalmela ja juko7 tykkäävät tästä.
 14. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  V70R Volvolla ajavalle voi puolestaan olla käsittämätön asia sellainen, että työntötankomoottorinen, kaasuttimella ja kärkijakajalla varustettu puoli vuosisataa vanha ruosteinen auto saattaa maksaa useita kymmeniä tuhansia. Mutta niin kauan kun autoja myydään ja ostetaan, on ne oikean hintaisia.
   
  Charger´69, Lowry, juko7 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 15. kippis

  kippis Gearhead

  Rollercam tykkää tästä.
 16. juko7

  juko7 Double Gearhead

  ^isolla bensiinimoottorilla oleva vanha auto ja vielä epäkäytännöllinen coupe-malli. Mielestäni tämän oikea myyntihinta, jolla myyntiaika ei muodostu kohtuuttoman pitkäksi, on 1250 euroa.

  Jos talvirenkaat kuuluu kauppaan, niin 50 euroa enemmän.
   
  Kruunusaari, FuryIII '71, Inlinee ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. paja1

  paja1 Gearhead

  Kruunusaari, Rollercam, Seevu ja 1 muu tykkäävät tästä.
 18. skipi56

  skipi56 2nd gear

  Oikeesti kiinnostuneet varmaan soittaa myyjälle ja eiköhän sieltä hinta selviä, hittojako hinta muille kuuluu ja ei en ole myyjä.
   
  Rollercam, Bluestone ja sepet.. tykkäävät tästä.
 19. Charger´69

  Charger´69 Gearhead

  Niitä tuosta oikeasti kiinnostuneita voi olla vaikka 100 kun hintaa ei ole määritelty. Jos hinta olisi määritelty, voi olla ettei ole enää ainuttakaan tai sitten olisi 500 kiinnostunutta. Joten voisi sen nyt laittaa noihin ettei tarvi aina kalastella sitä hintaa, enpä muista olenko koskaan soittanut yhdellekään sellaiselle jolla hintaa ei ole ilmoitettu että se sen hinnan kuulemisen jälkeen olisi kiinnostanut. Kaikkien vaiva olisi säästetty kun olisi se täysin epärealistinen hintapyynti laitettu jo valmiiksi näkyville. Ja on ollut niitäkin jotka ei sitä hintaa osaa sanoa vaikka soitatkin, ja ihan sama mitä tarjoat niin ei osaa aiheeseen kommentoida.

  Joten itelle pitäs tosissaan olla kyllä se elämäni suurin rakkaus tarjolla tyylillä "hintaa ei ilmoitettu" että vaivaisin enää yhtään päätäni noilla ilmoituksilla, ja veikkaan että monella muullakin on sama tilanne. Kiinnostaa tasan yhtä paljon kuin huutokauppa tyylillä että myyjä lopulta saa hylätä tai hyväksyä tarjouksen.
   
  Seevu, kippis, reijo ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 20. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Sillä kiinnostuneiden määrällä ei ole mitään merkitystä onko niitä sata vai kaksi. Tarvitaan vain se yksi. "Vain otettu lääke auttaa"...
  Se on vaan ryhtymiskysymys, ottaa vaan yhteyttä jos kiinnostaa. Jopa soittaa, niinkin voi tehdä. Kysyvä ei kauas eksy. Sittenpä se selviää. Eikä vaan huokaile kuvaa myynti-ilmoituksessa, että olispa siinä.
  Miten ihmeessä ennen voitiin tehdä mitään kauppaa vaikka Keltaisen Pörssin rivi-ilmoituksilla??
  Oi aikoja, oi tapoja...
   
  Muokattu: 4.11.2021
  Zejk1 ja skipi56 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!