Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. -tl-

  -tl- Gearhead

  On tuo autoliikkeen nimi jotenkin enteellinen.
  Autoliike: Viimeinenhinta.fi :D
   
 2. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Lada Samara 1988 myyntitekstissä:
  "Hinnassa voi olla ihan vähän neuvotteluvaraa, mutta älkää loukatko minua typeryyksillä koska jo tuolla hinnalla "otan takkiin" aika paljon."

  Ja hintana on siis 4950 euroa... Minä kun luulin, että 80-lukuisten Maseratien ylläpito saattaa olla kallista puuhaa.... Tuo vikalista mitä autosta lueteltu, niin luulisi että viiden tuhannen autoon kannattaisi jo korjata nuo pikkuviat myyntiä helpottamaan, varsinkin kun niiden korjaamisiin menisi aikaa noin puoli tuntia...

  https://www.nettiauto.com/lada/samara/12519590
   
 3. Lpiikki

  Lpiikki 3rd gear

 4. leivonharri

  leivonharri Gearhead

 5. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Tuulilasin pyyhin on jo, muttei jaksa vaihtaa?! Ottaa mieluummin riskin kyntää sillä pätkällä ura tuulilasiin jos ajatuksissaan tihkusateella koeajaa...
   
  juko7 tykkää tästä.
 6. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  juko7 tykkää tästä.
 7. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Onko tuo Samaran plyysisisustus ihan aitoa made in CCCP:tä, vai joku maahantuojan spesiaali?
   
 8. malvasto

  malvasto 3rd gear

  Muistaakseni tuo sisustus verhoiltiin juurikin maahantuojan toimesta
   
 9. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Joo, mm. Kemissä oli Konelan maahantuontikeskus jossa uusia Ladoja paranneltiin ja ylipäätään korjattiin, että niitä viittii täällä myydä edes sille potentiaaliselle asiakakunnalle.
   
  isalmela ja juko7 tykkäävät tästä.
 10. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Juu, Konela itse noita erikoismalleja teki...ennen Saamaraa oli jo takavetoisista tehty näitä Konela "Specialeja".
  Huimia kaksiväri maalauksia plyysi sisutalla, etupenkit vaihdettu korkeaselkänojaisiin...taisi olla Saab:n penkkejä, ehkä myös Volvon, aluvanteet alla, takalasin ritilää, kattoluukkua, lisävaloa, Nivoissa oli kantti kertaa kantti lokarin levikkeitä jne.
  Olivat sitten erityisen haluttuja siihen aikaan kun venäläiset ostivat Ladat takaisin Suomesta.
   
 11. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Raipossa Lpr likellä oli/on kans kunnostamo. Tais palaa joku vuos sitte. Nappisilmistä saatto puuttua vaijerit ovien sisältä ni ikkunat ei liikkunu. Joissain noista kunnostamoista tehtiin sit jokunen volgia fordin 3,0 v6, nahkasisustuksilla ja automaatilla konelan johtajille. Siitä oli jossain topicissa vanha ilmoituskin että kuluttajillekin kaupattiin. Samarassa alkupään jos sammutti pyyhkijät päällä, ny muista kumpi nopeus hidas vai hitaampi niin poltti sytkäboksin. Oon ollu merkkihuallossa nuarena ja kunnostamossa on ollu työkavereita hommissa.
   
  juko7 tykkää tästä.
 12. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Kyllä ne olivat kasarilla Saabin penkkejä mitä ladoissa käytettiin.
  Nehän sai lisävarusteena.
   
 13. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Myyntilauselma "pientä hipistelyä niin ku 50v vanhaan autoon kuulukin" tarkoittanee, että vanhan Jaguarin omistamiseen kuuluu jatkuva korjaaminen? No, cruisaan mielummin autoilla, jota ei tarvii korjata. Ensimmäisen myyntikuvan kuvauspaikka on kyllä loistava. Myönnän, että matikkapääni on huono, mutta en saa tuosta autosta mitenkään 50 vuotta vanhaa, kun se on vuosimallia 1978.
  https://www.nettiauto.com/jaguar/5-3/12432292

  Tuosta myyntilauseesta, että vanhassa autossa kuuluukin olla korjattavaa, tuli mieleeni reilu 10 vuoden takainen autonostoyritykseni, kun ikämies kauppasi 1960-luvun Mercedestä sanalla "virheetön". Sain autosta kaksi perunalla otettua valokuvaa, joista erotti, että kyseessä on Mercedes. Auton pyyntihinta oli todella rankka, mutta jos auto todella on mutterientisöinnin jäljiltä saatu vastaamaan kuntoluokkaa 1, niin ehkäpä..... Yritin saada tarkempia kuvia, mutta ei kuulemma ollut. Kenelläpä sitä digikameraa olisi. Sana "virheetön" toistui usein, kun kyselin sisustan, konehuoneen, sekä alustan yksityiskohtia. Vaikka hintapyynti varsin kova, lähdin katsomaan, kun parempia kuvia en saanut, eikä minun tarvinnut ajaa kuin 250 km suunta...

  Paikanpäällä "virheetön" Mercedes oli pohjasta ja helmoista ruostunut, sisusta repsotti, koria paikkamaalattu, konehuone epäsiisti jne. No oli se sentään ajokunnossa. Pikkuisen alkoi verenpaine päässä nousta kun vasta paikanpäällä selvisi missä kunnossa usein puhelinkeskustelussa toistettu "virheetön" Mercedes oli. Ärähdin täysin turhasta 500 km menopaluu ajamisesta myyjälle, ja tämän kommentti oli ikimuistettava "Kyllähän sitä vanhassa autossa pientä laittoa KUULUUKIN olla". No ehkä, mutta sellaisten Mersujen hinnassa on yksi nolla vähemmän.
   
  Muokattu: 17.11.2021
  karra, isalmela, Isamu ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 14. viikinki75

  viikinki75 Double Gearhead

  Kaveri etsi tossa kesällä museorekisteröityä harrasteautoa n. 20.000€ +- haarukassa.

  Käytiin kattomassa yhtä MR 2dHT jenkkiä, joka piti olla kaikin puolin kunnossa. 22 taisi olla silloin hintaa.

  Kone vuosi öljyä niin, että konehuoneesta näkyvä osa vaihdelaatikkoakin oli öljyn peitossa.
  Pakosarja vuosi reippaasti, takasivuikkunat ei toiminut ollenkaan, eikä etulasejakaan kuulemma oikein alas asti. Pienempiä, ja vähän isompia maalivikoja oli ympäri autoa.
  Kaikki valot ei toiminut, ym. pikkuvikoja muitakin.
  Ei käyty edes koeajolla. Tiedä mitä siellä olis selvinnyt... Ja museorekisterissa.:rolleyes:
  Ja mistään vioista ei edes puhelimessa kysyttäessä mainittu. Piti olla hyvä.
   
  Muokattu: 18.11.2021
 15. grantorino

  grantorino Gearhead

  Jos auto on ehjä ja hyvä, niin ei sellainen yleensä ole myytävänä, vähemmän hyvät ja rikkinäiset joutaakin myydä pois.
   
 16. jar

  jar Gearhead

 17. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Taas tätä.
  Haluaisin tavata esimerkiksi auto- tai asuntomyyntiorganisaation jonka missio ja toimintatapa on myydä tappiolla.
   
 18. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Eli kaikki myynnissä olevat autot ovat viallisia tai muuten huonoja...? o_O
   
 19. Kimi-oz

  Kimi-oz Gearhead

  Jokainen myyköön sillä hinnalla millä saa kaupaksi, mutta mielestäni on törkeää kusetusta hävittää autosta 130tkm yhdessä yössä. Excursion yksityisellä kaupan, ilmoituksessa lukee selkeästi "ajettu 209 000 mailia". Excursion päivää myöhemmin liikkeessä, "Mittarilukema 209 000 km" ilman lisätietoa, että kyseessä onkin mailit.
   
 20. jar

  jar Gearhead

  Jokainen tekee busineksensä miten haluaa vai pitäisikö sanoa: osaa :D

  Oma pointti oli se, että kun tulee myyntiin kiinnostava yksilö järkevällä hinnoittelulla, niin jobbarit ostaa, ennenkuin ehtii ilmoitusta loppuun lukea.

  Ja jos ostaa ~20 vuottaa vanhaa yli 300 tkm ajettua jenkkiä, niin itse arvostan sitä että voi ostaa edelliseltä omistajalta, joka osaa sanoa muutakin kuin, että "juuri katsastettu, ei mitään vikaa" Tosin reppanoita mahtuu joukkoon varmaan tälläkin puolella.
   

Kerro tästä muillekin!