Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. tapsah

    tapsah 2nd gear

    no entäs dusteri sitten, näyttää äkkiseeltään oikeelta asialta mutta takasivuklasi on kiintee?
    kamaroiden kopista tiedä mutta eikös jossain kopassa ole iso takaklasi vois olla hätspäkki semmonen.
     
  2. grantorino

    grantorino Gearhead

    Duster on 2 d coupe valiant, mutta ei ht, koska kiinteä tolppa. Valiantiltakin löytyy 2 d Sedan, samantyylinen kuin tuo 2 d American Rämleri.
     
  3. Kimi-oz

    Kimi-oz Gearhead

    99% varmuudella (vuosimalli ja ulkokuoren + sisustan väri täsmää) sama SEDAN, jonka faija joskus 15-20v sitten elvytti ajoon. Joku "puolitutun tuttu" oli soittanut ja kertonut perikunnan etsineen ostajaa 10+ vuotta rintamamiestalon tallissa seisoneelle autolle. Oli tosi ehjän oloinen auto, vain jotain niveliä/puslia tms oli pitänyt silloin vaihtaa jotta leima irtosi pitkän seisonnan jälkeen. Ei tietoa sen jälkeisistä vaiheista, oli leimassa/ajossa mutta ei MR-kilvissä kun lähti jonnekin eteenpäin. Täytynee muistaa kaivella kuvia esille ja varmistaa kun seuraavan kerran käyn porukoilla.
     
    Inlinee tykkää tästä.
  4. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Savossa Duster on kuppee Valiant
     
  5. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Hinnoittelupohdintaa. Ehkä jäin harrastukseni kanssa viime vuosikymmenelle mitä autojen hintoihin tulee. Maailma muuttuu, sanovat... En keksi miksi tällaisia myynti-ilmoituksia jätetään, koska tuskimpa näiden myyjätkään uskovat myyvänsä autoja näillä hinnoilla? Pitäisiköhän samalla logiikalla laittaa Vauxhall myyntiin 30 000 eurolla, koska en aio myydä sitä? Tai jos käviksikin niin, että joku soittaisi, niin pitäisi äkkiä painaa puhelimen punaista nappia.

    Kuplavolkkari, johon laitettu Porschea muistuttava lasikuitukoppa. Loppumetreillä väsyminen iskenyt: mittareita ei toimi, rättikattoa ei ole, ovipaneelit on viimeisen päälle ym.
    Ja aina tee-se-itse avoautoa koristava "marjakorin kantokahva" kaunistaa tätäkin autoa. Hinta: 34 000 euroa... https://www.nettiauto.com/volkswagen/kupla/12286661

    Kanttiautojen hintatavoitteet ovat mielenkiintoisia, kun suurin osa näiden autojen harrastajista on jo haudattu omaisten läsnäollessa. Juuri siksi näitä kanttiautoja onkin usein tarjolla. Esim. A-Ford, joka ilmeisesti on pula-ajan laikka pick up. Hinta: 40 000 euroa....
    https://www.nettiauto.com/ford/a-model/9180620

    Saksan Classic Data antaa suuntaa-antavaa neuvoa auton arvosta, jos autoaan aikoo myydä. Suomalainen myyjä tietää tämän, ja katsoo hinnan aina kuntoluokka 1 kohdalta, olipa oma auto missä kunnossa tahansa: Esim, perussiisti, mutta nuukahtaneen näköinen MB 190. Hinta: 34 500 e... https://www.nettiauto.com/mercedes-benz/190/12610105
     
    juko7, Peeaa, f34 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  6. litres

    litres Gearhead

    nettiauto id 12607730 hinta tullut alaspäin reippaat kolkytdonaa...
     
  7. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    juko7 ja Isamu tykkäävät tästä.
  8. Soikhei

    Soikhei 3rd gear

    isalmela tykkää tästä.
  9. karra

    karra Double Gearhead

    Autosta sen enempää tietämättä, mutta myyntikuvat! Lunta konepellillä :odconfused: ja miksi autossa pitää olla parkit päällä kuvattaessa, noh monilla on ajovalotkin päällä eli wow, hienoa!
     
  10. Inlinee

    Inlinee Gearhead

  11. spike

    spike Gearhead

    Ymmärtääkseni siellä on statusta olla vasemmalta ohjattava eurooppalainen tai amerikkalainen auto. Kaikki isomoottoriset on siellä järkyttävän kalliita omistaa joten ei ole ollut millään tavallisella tallaajalla tollaset siellä.
     
    Inlinee tykkää tästä.
  12. north

    north Gearhead

    Toi sama Cadillac oli kesällä myynnissä tuusulassa hintaan 3700€ ja sittemmin huutokaupa.comissa en muista mihin hintaan meni olisko ollu jotain alle 3000€.
    Cadillakissä oli hirveesti sähkövikoja no olishan nesit korjattu?
    https://www.nettiauto.com/cadillac/fleetwood/12490128
     
    Inlinee tykkää tästä.
  13. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Katos, nytpä muistan itekkin tämän. Vai värinvaihtokin vielä.
     
    north tykkää tästä.
  14. Isamu

    Isamu 3rd gear

    Ovat tosiaan statussymboleita tuolla suunnalla ja paljon sieltä on tuotu tännekin mersuja sekä bemareita jotka on vasuriohjauksella vaikka niitä olis saanu myös oikealta ohjattavana.

    Cadillacia ei tietääkseni ole ikinä valmistettu oikean puolen ohjauksella
     
    Inlinee tykkää tästä.
  15. north

    north Gearhead

  16. grantorino

    grantorino Gearhead

    Kyllä useimmat brittiläisen kansanyhteisön maat haluavat cadillacin oikealta ohjattavana.
     
  17. Larry

    Larry Double Gearhead

    malvasto ja Peeaa tykkäävät tästä.
  18. tapsah

    tapsah 2nd gear

    ^yllättävän arvokasta tavaraa tollaset dokumentaatiot. olis pitäny säästää kaikki paperimoska kun noin kallista on, dokumentteja on televiissiossa usein joissa on ihmisiä joita nimitetään hoardereiksi, nekin kerää paperimoskaa..
     
  19. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Oldsmobile Cutlass Cutlass Supreme Brougham T-top Coupe Coupé 1977 - Vaihtoauto - Nettiauto

    Tämähän on ollu ennenki myynissä, nyt kattosin huvikseen ilmotuksenki lävi kunnolla.

    Fullsize -> Mid-size oikeasti

    Alkuperäinen -> Ilmastointi poistettu ( evaporator boxi tuliseinässä tallella), apulaiterauta laturille ilmastoimattomasta mallista. Jos AC-kompuran poistaa ei tarvi vaihtaa laturin paikkaa, riittää vaan eri mittaisen hihnan laitto. Laturi kuuluis olla tuossa kuskin puolella ylhäällä, mistä puuttuu koko apulaiterautakin tätä nykyä. Pistää mietityttämään onko alkuperäinen konekkaan.. Ja cowli puuttuu syylärilta.
    Näyttäs olevan manuaaliryypyllinen ( = aftermarket) kaasari ( sisäkuvassa näkyy tod.näk käsiryyppy)

    Apparin ovesta puuttuu oven sulku"hihna", ja en tiiä hämääkö kuvat värieroa vai onko ovipahvit ja muu sisusta eri paria muutenkin.

    Supreme Brougham Coupea myytiin yli 90'000kpl pelkästään tuona vuotena, t-top option määrää en tiedä, muttei nyt varsinaisesti kovin harvinainen.

    Kunhan nyt pisti silmään. Oma vanha lie myyty tai sitten ei myynnissä tällä hetkellä- sitä ylipäänsä lähin kattelemaan onko se siellä myynnissä vielä ja osui tuo silmään.
     
    Peeaa ja isalmela tykkäävät tästä.
  20. tapsah

    tapsah 2nd gear

    no noi sizet on ollu sekasin sillä 30 000 viestin kärkimiehelläkin kun möi omaa econo-box etuveto v-6 pontiakkiian, ei uskaltanu edes kaupitella sitä odssä vaan möi sitä "kaverin puolesta" tsättiautossa, pelkäs varmaan että rupee luomi tummuun jos tulee väärä mies sitä "autoo kattoon"?
     

Kerro tästä muillekin!