Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. koivuhalko3

  koivuhalko3 2nd gear

  Nyt rämpylän ostanut taho on painanut tuplaa nappia.
   
 2. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Kiire on ollu ku ei ole edes traikulta saatu alas kuvien ottoon.
   
 3. 1320

  1320 Gearhead

  Vai olisko myyjä edelleen sama, mutta nyt käyttänyt vaan auton leimalla. Jotenkin myyjän nimi kuullostaa siltä että olisin sen tuon auton myynti-ilmoituksessa nähnyt ennenkin...

  Voi olla vaikea myydä tuohon hintaan. Itse ostin vuosi sitten vuotta vanhemman samanlaisen, leimattuna ja paremmassa kunnossa kuin tuo, hintaluokka oli sama kun mitä tuo yksilö maksoi leimaamattomana...
   
 4. Larry

  Larry Double Gearhead

   
  Hai ja SK- tykkäävät tästä.
 5. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Siisti on Rämpylä ja 2 ovisena ei ainakaan se asia jää vaivaamaan että "vanha taksi" tuli ostettua joko ihan oikeasti tai vertauskuvallisesti.
  Kuvista katsoen kakku on päältä kauniskin ehkä myös paikanpäälläkin tutkien,hintakaan ei luulisi olevan ylivoimainen este jos kuvat kertoo totuuden .
  On muuten harvinainen auto amerikoissa jos tuommoisen siellä pistää hakuun eikä asia pahemmin muutu jos pikkasen uudempaa jos vanhempaakin Rämpylää tuosta haluaa lähes mitä mallia tahansa ellei Javelin tai AMX joita nyt sentään jonkinverran säästynyt.
  Marlinitkin kiven alla ja varsinkin 67 joka mielestäni todella hieno ja persoonallinen vehje.
  Tuo liikkuu ihan kivasti kutosellakin eikä mikään estä muuttamasta pikkukasille ihan AMC valikoimasta jos haluaa niin vielä ripeämpi hienojen äänien kera.
  Onnistuu mutta aika ahdas sovitus kuulemma olipa AMC tai Chevyn vinkkeli.

  Ei tuu enää kovinkaan usein vastaan moisia toisin kuin ennenvanhaan ,noita piisasi Suomessa aikalailla mutta mikään työläisauto se ei ollut täällä toisin kuin kotimaassaan.
  Mitenkän paljon noitakin lojuu metsissä ja pihanperillä yhäkin jossain kuntoluokassa ikiunessa.
  Paksu lomsa köyhälistösuomessa tuohonkin vaadittiin ja kestäviähän nuo oli,lähes ikiliikkujia vailla häävisti mitään lisävarusteitakaan varastomallina.
  Nuorena miehenä jäi harmittamaan hulluina uustuontivuosina kun näin eräällä jobbarilla Närpiön tienoilla tuommoisen avomallin Kaliforniatuontina.

  Perhana...ennakkoluulot oli kumminkin liian vahvat nuorellemiehelle kun valinnanvaraa oli 3 suurenkin malli+merkkikirjolla mutta miettikääs koskapa on tuommoinen avomalli tullut vastaan eikä lie valmistusmäärätkään isoja missään Americaneissa saati avossa.

  Osia ei taida häävisti tarjolla olla ulko kuin sisäkuoseihinkaan saati nyt uustuotantoa mitään eli nippelit ja nappelit peltiosien kera on raadoista kerattävä tai käytettyinä muuten jahdattava.
  Tekniikan osia lienee ihan kohtuudella saatavissa yhäkin.
   
  Muokattu: 19.1.2022
  Peeaa ja KKOSKINEN tykkäävät tästä.
 6. tapsah

  tapsah 2nd gear Bannattu

  ^joka kesä useesti nääsvilleessä tulee tommonen avo vastaan.
   
 7. KKOSKINEN

  KKOSKINEN Gearhead

  Kyllä sinne V8 mukavasti mahtuu.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 8. tapsah

  tapsah 2nd gear Bannattu

  tippa-renulla särkee hammasta tsätti-autossa??
   
  455STW tykkää tästä.
 9. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  juko7, malvasto, isalmela ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 10. Solvent

  Solvent 2nd gear

  https://m.nettiauto.com/dodge/coronet/12649129

  Tätä joskus 12 vuotta sitten kattelin itelle, ennenkuin ostin Dartin. Oli silloin just maalattu. Konekin oli muistaakseni "freesattu". Hintaa oli n. 9000e. Nyt perinteisesti ei hintaa, niin saa ottaa mahdollinen ostaja puhelimen kouraan ja alottaa väsytystaistelun hinnantiedustelusta, joka varmaan päättyy sanoihin: "tule tarjoamaan tuotteen vierelle, ei kuitenkaan pakkomyynnissä"....
   
 11. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Siis löytyy avona ainakin 1 Americaano ollen Nääsvillessä ja joskus oli muistaakseni mobilistissakin moinen kauan sitten esittelyssä ,oisko sitten sama,en tiiä mutta ei niitä montaa varmaan ole minkäänkuntoisina suomenmaassa ja tuliko maahantuojan kautta yhtään?
  Sama ongelma farmaripuolella,American farmaria en ikään livenä itse nähnyt mutta varmaan semmoinenkin löytyy teiltä joltakulta ja saattoi olla että niitä tuli jopa uutena muutamia?
   
  Muokattu: 22.1.2022
  Peeaa tykkää tästä.
 12. Larry

  Larry Double Gearhead

  Peeaa, leivonharri ja malvasto tykkäävät tästä.
 13. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  "Vähän ajettu Veloto"

  Mä kyllä haluaisin nähdä sen paljon ajetun.
   
  Blue Oyster ja Inlinee tykkäävät tästä.
 14. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Joskus näkee ilmoituksia, joissa hintaan on lipsahtanut ylimääräinen nolla. No tuohon on lipsahtanut 2 ylimääräistä nollaa.... Koronan syytä varmaan tämäkin.
   
 15. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

 16. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  No, tarkennetaan sitten että asiallinen käyttötekniikka rakennettu yli viiskytvuotiaaseen harrasteautoon jolla ajetaan Suomessa vuoden ympäri.
   
  Inlinee tykkää tästä.
 17. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Joo tää kuulostaa oikeammalta ;) Ihan on hienon olonen Camino. On siellä toinenkin, missä on ainaki ilmotuksen tietojen mukaan sitten ihan vakuuttava se tekniikkakin. Seki tosin mikä vakuuttaa toisen niin ei välttis sitä toiselle tee, makuasioita :D
   
 18. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Kuvan auto saattaa ehkä jopa peräti olla American. No, ainakin avo. Kuva Forssasta noin 20 vuotta sitten.

  [​IMG]
   
  Peeaa ja Z11 tykkäävät tästä.
 19. tapsah

  tapsah 2nd gear Bannattu

  ^sama peli
   
 20. -tl-

  -tl- Gearhead

  Charger´69, Seevu, esmi ja 4 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!