Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Isamu

  Isamu 3rd gear

  En usko tuollaisen esittelyllä turpiin tulevan porsche harrastajilta, vaikuttais olevan tavoitteena safari 911 tyyppinen toteutus jollaisia on valmistunu ihan tehtaalta kun porsche lähti pariisi-dakar ralleihin jne.
   
 2. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Ei ole valittavissa. Hakusanojahan näköjään jotkut kirjoittavat ilmoitukseen. Näyttää esim "museo" -sanan käyttö jossain kohtaa tekstiä johtavan siihen, että pikalinkki "museoautot" poimii ilmoituksen kyseiselle listalle.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 3. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Jep, ainaki se museoautohomma menee just noin että riittää ku ilmotuksessa mainittu se perinteinen "helpolla museoon" niin päätyy museoautoihin... Ja sivuhuomautuksena että ne "helpolla museoon" jne. on yleensä melko helkkarin kaukana siitä :rotfl:
   
  Seevu, Isamu ja Inlinee tykkäävät tästä.
 4. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Mulle se on samassa lokerossa kuin "ilmastointi vaatii vain täytön".
   
  Charger´69, bathory, SK- ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 5. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Nopeusmittari ei varmaan toimi kun mittaristo kuuluu uudempaan...ehkä DRAC/VSSB moduuli puuttuu tai sen modaus epäonnistunut ?
  Saattaa palaa myös valoja, kun -89 mittariston kytkentäkin on aivan eri, vaikka mittaristo olisikin jostain 90/91 autosta peräisin...uudemmassa ei natsaa enää pistokekaan.
  Onkohan ollut erillispenkit ja laitettu joku Cheyenne:n halpis hetekka tilalle ?
   
 6. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

 7. -tl-

  -tl- Gearhead

  "Pari vuotta sitten tehty museokatsastus hyväksytysti, mutta poistettu viime vuonna museokilvistä." Miksi? Pelastettu museoinnilta?
   
 8. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Nastarenkaat alla, olisikohan seuraava omistaja halunnut museoauton sijaan tyylikkään käyttiksen?
   
 9. -tl-

  -tl- Gearhead

  Saahan MR autolla ajaa vuoden ympäri jos ottaa tavallisen vakuutuksen.
   
  isalmela tykkää tästä.
 10. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Taas sekoitetaan mr rekisteröinti ja mr vakuutus.
   
 11. grantorino

  grantorino Gearhead

  Miksikö poistettu museokilvistä? Kuuluukin poistaa noin vajaakuntoinen Aspen, puuttuu kiiltävät pyöränkaaren listat, pölykapselit, maski ja takapaneeli töhritty mustaksi.
   
  SK- tykkää tästä.
 12. Inlinee

  Inlinee Gearhead

 13. Peeaa

  Peeaa Gearhead

 14. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Itse asiassa ei sekoiteta. Jos se on museoautoksi rekisteröity niin sille ei voi saada normaalia vakuutusta. Tämä on semmonen yleinen harhaluulo ja kävisi kyllä järkeen, mutta kyllä se museorekattu auto on museoajopäivien uhri niin kauan ennenku rekattu taas normi peliksi. Ja tämä on ihan varmaa tietoa ainakin OP Pohjolan käytännöstä.
   
 15. matti R

  matti R 2nd gear

  Kyllä minä olen If:sta saanut normaalin jatkuvasti voimassaolevan vakuutuksen museorekisteröidylle autolle. Suurimman osan vuodesta oli tietysti poissa liikennekäytöstä mutta eipähän tarvitse laskeskella ajopäiviä.
   
  -tl- ja isalmela tykkäävät tästä.
 16. Akit

  Akit 2nd gear

  Eikos se museoautoksi rekisteröinti rajaa käyttöpäivät 30/vuosi. Eikä vakuutuksella ole mitään merkitystä käyttöpäiviin. Museo auto vakuutus taasen on edullinen kun on tarkoitetu 30 päivän käyttöön/vuosi. Ja saahan museo autolla ajaa läpi vuoden kunhan ei 30 pvä ylity. Näin olen itse ymmärtänyt, mutta voinhan toki olla väärässäkin.o_O
   
 17. -tl-

  -tl- Gearhead

  "Yleisen käsityksen mukaan museoautolla ei saa ajaa kuin 30 päivää vuodessa, mutta Trafin osastopäällikkö Otto Lahden mukaan tämä ei pidä paikkaansa.

  – Usein oletetaan, että johtuu laista, mutta se on vakuutus, joka rajaa ajamisen 30 päivään. Jos autoon ottaa tavallisen kalliimman vakuutuksen, niin sillä saa ajaa vaikka joka päivä."
   
  Catiska, matti R, north ja 1 muu tykkäävät tästä.
 18. Akit

  Akit 2nd gear

  Hyvä jos näin. Tässähän on siis porsaanreikä millä kiertää käyttömaksuja.:odcool:
   
  roadmaster95 tykkää tästä.
 19. litres

  litres 2nd gear

  No niin, jos näissä hinta asioissa pysytään...suurin osa nettiauton jenkkiautoista
  on hinnoiteltu aivan metsään. Käykö kauppa?
   
 20. Artsi Bunker

  Artsi Bunker 2nd gear

  litres tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!