Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Mikä sit on se hinta valmiille autolle? Tuohonkin on varmasti palannu enempi rahaa tuohon kuntoon saadakseen kun siitä ollaan vailla. Yllättävän paljon palaa rahaa metsällä nossi/ repro-osille, ja kuntoon pistämiselle.

  Aina on tarinoita kuinka teki harrasteella rahaa, mutta omaa historiaa miettien taitaa museorekattu Yamaha XJS750-naku 80-taitteesta olla ainut mistä sai edes omansa takasin, ja sekin tuli aikoinaan vaihtarina vanhaan T100 Triumphiin. Se mitä kukin on valmis maksamaan mistäkin on sitten täysin eri tarina, flipperit erikseen.

  Itselläkin heräs Buickin vaihtokuume, tekis mieli jotain vanhan mantereen tuotetta tällä kertaa.. Italo/ Ranskalaista, ehkä MGB.. Eikä ikipäivänä saa Buickistakaan omiaan takas, se on se hupivero harrastuksesta..
   
  isalmela tykkää tästä.
 2. Ostat Roverin SD1:n kasilla, niin saat GM:n sukuisen koneenkin..;)
   
  isalmela tykkää tästä.
 3. T5

  T5 Gearhead

  Laitoin mökillä ollessa myynti-ilmon ja koneella ei ollut muita kuvia autosta. Tänään päivittelen parempia kuvia.
   
  Seevu, Lemmu, Inlinee ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. Isamu

  Isamu 3rd gear

  Vilkasin just, stnan komee. Jos olis ollu tällainen myynnissä kesällä -19 niin varmasti oisin ostanu ennen kun innostuin monte carlosta.
   
 5. isalmela

  isalmela Gearhead

  Tuossa on se @Miguelos Poropeukalos ehdottama Rover. Tuo on ollut pitkään myynnissä, olisi varmasti @Inlinee
  Sulle tinkivaraa. Raskisit sitten myydä mulle sen Buickin oikein halvalla :cool: Vaan ei tässä Roverissakaan ole tekemistä kun projektia haet
   
 6. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Nyt ei mitään kasia, vaan jotain ihan uutta. Elämä on liian lyhyt nähdäkseen vaan yhen toellisuuden.

  Tosiaan. Jos joku halajaa, Nokian vanha Buick saattaspi olla kaupan.. 2t-350 Jawa Sportti saattas olla kovaa valuuttaa vaihos..
   
  isalmela tykkää tästä.
 7. litres

  litres 3rd gear

  Ihan noin yleisesti, ei oikein tunnu kauppa käydä.... samat vekottimet viikosta kuukaudesta
  toiseen myynnissä...kertokaa autokaupan ammattilaiset että mikä mättää?
   
 8. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Liian vähän kuvia.
   
 9. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Tätä se on kun ostovoimaa viedään alaspäin. Tosin, kun ite yritin ostaa itelleni jotain omat speksini täyttävää vania tuon nykyisen kotteroni tilalle, niin eipä ketään oikein edes kiinnostanut kauppaa tehdä. Siellä ne autot on edelleen myynnissä. Mutta tavalliset alle kympin perheautot liikkuu kyllä aika nopsaan, varsinkin dieselit vaikka niin kehuivat etteivät käy kaupaksi.
   
  litres tykkää tästä.
 10. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead


  No sitähän voi aina miettiä, mutta 17k€ ankeimmalla neekerimallin tekniikalla varustetusta Valiantista on saatanasti liikaa, riippumatta paljonko on palanu rahaa. Muistaakseni amerikan raudassa esitelty valkoinen kuusvitonen oli myynnissä 15k€, ja sekin oli vimpan päälle nykerretty, mutta siinä oli tekniikkana turbotettu ls:ä jne.
   
  viikinki75, LehtinenA, el borrachitos ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 11. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  Ilmaiseksi kun saa ilmoitella, niin mitä sen on väliä, meneekö kaupaksi vai ei. Ei välttämättä ole edes tositarkoituksella myynnissä.
   
  isalmela, FuryIII '71 ja Isamu tykkäävät tästä.
 12. Peter Ashington

  Peter Ashington 1st gear

  Jos ei kauppa käy, niin hinta on ostajan kannalta liian korkea tuotteeseen nähden.
   
  el borrachitos tykkää tästä.
 13. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  Autojen hinnoittelu, inflaatio, polttoaineen hinta, kaupungistuminen(ei ole paikkaa/osaamista), harrastajien määrän vähentyminen.
   
 14. isalmela

  isalmela Gearhead

  Kesä on kääntymässä loppua kohti, tapahtumissa on jo käyty ja lomat muuttuneet arjeksi. Myyjät juuttunut keväällä asetettuihin hintapyyntöihin eivätkä tarkista alaspäin vaikkei kysyntää ole ollut
   
  litres tykkää tästä.
 15. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  malvasto tykkää tästä.
 16. litres

  litres 3rd gear

  Oikein runonmitta laitettu myynti ilmoitukseen:D 8900€ köh köh köh:confused:
   
 17. Stang_81

  Stang_81 Double Gearhead

  En mä ainakaan kehtais tolla hintapyynnillä olevaa autoa myydä eteenpäin vuotavalla syylärillä. Mut sit taas tulee mieleen, et mitähän muuta "pientä" sieltä löytyy, jos ei edes vuotavaa syyläriä ole viititty korjata. Josta tulee sitten se seuraava, että tuo pienempi fordin kasi on sitten kallis rempata.
   
  isalmela ja Isamu tykkäävät tästä.
 18. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Tuntuu että katsastettu, V8-moottorinen 60-luvun laite alle kympin on tänä päivänä kohtuuhintainen... Ja laitettavaa on vanhassa laitteessa aina, eli ihan varmaan on muutakin kun vuotava jäähdytin, riippuen tietenkin miten tarkkaan kampaa :rotfl: Isoin virhe tuossa on kuitenkin nuo kammottavat Barzetta-tinavanteet, ne vaihtoon niin olisi ihan siistin näköinen auto.
   
  el borrachitos tykkää tästä.
 19. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  En ole ammattilainen, mutta mielipide on väkevä. Hinnat joko aivan päin vittuja ja/tai paskat ilmoitukset. Aloitetaan ensimmäisestä.
  Eukko myi Buickinsa sen verran nopeasti, ettei kukaan täällä näköjään ole ehtinyt edes reagoimaan. Soittoja tuli 1,5 päivän sisällä useita. Auto oli markkinahintainen. Ei kallis, ei halpa. Aikataulujen sovittamisessa duunien takia vähän säätöä, toinen paikalle päässyt vei auton. ’70 Buick GS350, match# tekniikka, yleissiisti käyttökunto, ilmoitus tarpeeksi informatiivinen, Hinta 21500€. Asialliselle ostajalle tinki siitä vähäsen.
  Sit toiseen knobbiin. Mä en jaksa arvuutella, kysellä ja kuunnella paskapuheita tunnearvosta tai vaarin vanhasta popedasta, saati ajella huonon ilmoituksen takia, jos ei edes perusjuttuja sekä ilmaiseksi ladattavia kuvia ole saatu aikaiseksi laittaa. Mulla on muutakin tekemistä. Varsinkin nämä jo kalliimiksi luokiteltavat autot, joiden hinnat on +30 tai +40 tonnia, tai ei ole hintaa ollenkaan ja ilmoituksessa yksi kuva, sekä selosteena tietäjät tietää, niin myyköön mun puolesta jollekkin itämaan ihmetietäjille. Jätän väliin vaikka tilillä olisi katetta ostaakkin. Siirryn seuraavaan ilmoitukseen. Olen jokusenkin auton ostanut herätteenä, kun ilmoituksesta käy hyvin asiat ilmi ja sen jälkeen mun kanssa on nopea ja helppo tehdä puotia. Ei alaleuattomia tarjouksia tai tuntien renkaanpotkimisia. Ei sellaisia jaksa kukaan. Koskaan ei tiedä millä oksalla piru istuu, noi asiat kannattaisi pitää mielessä, kun leipoo nolla tiedoilla olevaa paskaa ilmoitusta.
   
  Muokattu: 17.8.2022
  LehtinenA, 455STW, kuula ja 12 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 20. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Sarjassamme edustavia myyntikuvia eli ostaisitko auton pelkillä sisustan kuvilla...sisusta on kylläkin siisti vai myydäänkö vain sisustaa tai onko ulkokuori niin hirveä ettei siitä uskalla laittaa edes kuvia ennen rajumpaa fixausta...konekin vaihtelee 6.6 -> 6.5...myyjänä jonkin sortin autoliike ? :odeek:

  https://www.nettiauto.com/chevrolet/silverado/13075680

  Erikoinen yhdistelmä sinänsä, K1500 4x4 jatkohytti Sportside, diesel ja vieläpä paku...yleensähän nämä sepelimyllyt on mukslattu jollain konstilla K-A:ksi täällä :odroll:
   
  Isamu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!