Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  [​IMG]
  [​IMG]
  jotain tuttua tuossa näkymässä on. Kia Niro vs -89 Electra Estate
   
 2. mpower

  mpower Double Gearhead

  Juu, ja W222 ässämersuun on yhtäläisyys myös kaksipuolaisuuden osalta!:D[​IMG]
   
  leivonharri tykkää tästä.
 3. J.J. Laakso

  J.J. Laakso Gearhead

  Kiitos, aika lailla samalla tyylillä tulee aina autot myytyä oli kyse sitten harrastepelistä tai käyttöautosta. On heti ostajalle paremmin selvillä mitä on tulossa katsomaan eikä tule yllätyksiä. Vaikka tuleehan niitä soittoja silti ettei oo luettu koko ilmoitusta...

  Tossa noita hyviä syitä oli jo lueteltu, mutta yksi iso juttu oli se, että kevytkuorkkiin olisi pitänyt rakentaa väliseinä ja siinä häviää se monikäyttöisyys mihin tuo auto on alunperin suunniteltukin. Normaalisti 9-hengen auto, mutta taaimmainen penkki poistamalla ja keskipenkit kaatamalla kulkee yli 2,5 metrinen tavara (tai muuten vaan hitosti romua) helposti mukana. Jos talous kaatuu siihen, että maksaa kesän ajeluista reilu 300 euroa veroja niin ei tällaista autoa kannata edes miettiä. Menee enemmän rahaa kerralla jo siinä kun vetää ton 151 litran tankin tyhjästä 98sia täyteen...
   
  juko7, Roberto, LehtinenA ja 7 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 4. Stratos

  Stratos 2nd gear

 5. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Ilmoitus poistettu ilmeisesti nettiauton toimesta, kun Valkeakosken yrittäjä ei muuten taida uskoa, että yritykset ei voi ilmoittaa nettiautossa maksutta tekeytymällä yksityiseksi.
   
 6. T5

  T5 Gearhead

  Eikös tuo väliseinäpakko tullut vasta joskus 80-luvulla? Ja muistanko oikein että se koko seinämäpakko olisi kumottu jo? Vai onko umpikorisissa ja pikkareissa eri säädökset?
   
 7. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Mercury Monterey 4D HT -64. Nyt olis sopivaan hintaan tarjolla nettiautossa. Vain 38500€...;)
   
  isalmela tykkää tästä.
 8. karivanner1

  karivanner1 2nd gear

  On kumottu. Joskus 90-luvun lopulla oli pienen hetken oltava kaksi väliseinää... Se vasta käsittämätön sääntö oli.
   
 9. Isamu

  Isamu 3rd gear

  isalmela tykkää tästä.
 10. Stratos

  Stratos 2nd gear

  Ok, joo.
  En ilmoituksesta niin välittänyt, mutta tuo Justy Keke-Edition. Tuollaisen olemassa olosta en oo tiennytkään.

  PS.
  Justyssä on muuten miehekkäät äänet jos äänenvaimennusta on vähennetty tai muuten äänekäs pakoputki. Kuin rivi-6.
   
 11. teddy99

  teddy99 Gearhead

  juko7 tykkää tästä.
 12. KKOSKINEN

  KKOSKINEN Gearhead

 13. SK-

  SK- 2nd gear

 14. juko7

  juko7 Double Gearhead

 15. KKOSKINEN

  KKOSKINEN Gearhead

  Kyllä ne jenkeissä tehtiin.
   
  juko7 tykkää tästä.
 16. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Juu muistaakseni jenkeissä, vaan se oli joku "Hessun paja" tms. Suomalainen kaveri muistaakseni joka ne jenkeissä teki ja sitte pisti Suomeen tulemaan :D Saa korjata jos olen väärässä.
   
  juko7, Peeaa ja SK- tykkäävät tästä.
 17. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Floridan Lake Worthissa oli Heikki Heidenstrauchin verstas, jossa Camaro/Firebirdeistä tehtiin lava-autoja. Valmistusmäärä on erittäin pieni, ilmeisesti 142 autoa, koska kateus on tämän maan viranomaisten voimavara. Eli verottaja ei millään voinut hyväksyä sitä, että Lada / Corolla kansa meinasi päästä ajamaan Camaroilla, vaikkakin lavamallisella. Mutta sitä en tiedä millä keinolla verottaja esti näiden myynnin reilun sadan auton jälkeen? Kun muutama muu silloinen pick up oli myös tee-se-itse pidennetty Suomea varten, kuten VW Caddy ja Subaru pick up. Huhu kertoo ongelmaksi muodostuneen Camarosta puuttuneen lastausluukun, mutta sitä vaatimusta ei taida vieläkään olla lakitekstissä? Ken osaa sanoa?

  Ja sitten toisenlainen lava-auto. Jos olisin Woltin pizzalähetti, niin tämä täytyisi hankkia. Tuo maksaa ainoastaan puolet siitä, kuin se kalusto, jolla tummahipiäiset Wolt lähetit pizzoja tällä suunnalla kuskaa. Tuottavaa bisnestä siis??
  Krazeja on muutama muukin rekisterissä, mutta millä kikkakolmosella autot on saatu rekisteriin, kun leveyttä on 2,75 metriä?
  https://www.nettikone.com/kraz/255b/2150508

  Edit: Alle 40 kpl tuotantomäärä voi pitää paikkaansa Firebirdin kohdalla. Kokonaistuotanto oli ilmeisesti 142 autoa.
   
  Muokattu: 4.10.2022
  juko7, Charger´69 ja Seevu tykkäävät tästä.
 18. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  Niin ilmoituksessahan on firebird,ei camaro. Niiden määrä voi hyvinkin olla pienempi vaikka periaatteessa samoja autoja ovatkin.
   
  juko7 ja Charger´69 tykkäävät tästä.
 19. KKOSKINEN

  KKOSKINEN Gearhead

  Tolla Legendan paluulla tarkoitin sitä että tämä PU-yksilö on ollut myynnissä vuosia sitten erittäin kovalla hintapyynnillä. Aiheutti silloin paljon parranpärinää. OD:lla. Itse lavakonseptia vastaan mulla ei ole mitään. Päinvastoin, olen itsekin omistanut -82 Z28:n. Olen omistanut 5 Genkolmosta ja tuon myyminen on ainoa joka joskus vähän hsrmittaa.

  Tarkemmin kun ajattelee niin tosiaan Camaroitahan ne yleensä on.
   
 20. Harri S

  Harri S Double Gearhead

  Muistaakseni Krazin saa ylileveänä museorekisterin kautta kilpiin.
   
  isalmela tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!