Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  Otetaan nyt kantaa noihin Vallun vesiletkuihin , valitettavasti silloin -70-80 luvulla ei ollut muuta kuin sini/puna AN-liittimiä saatavana. Ja sen teräspunoksen tarkoitus on ainakin alkuun ollut tarkoitus vahvistaa letkuja, niin mekaaniselta hankaantumiselta kuin myös estää letkua turpoamasta ja räjähtämästä paineistuessaan. Ohuemmat letkut oli yleensä aina valmiita teräspunos pälysteisiä, mutta noi paksut n.2" letkut eli lähinnä syylärin ylä ja alaletku niihin laitettiin punossukka päälle vahvistamaan ja päihin noi suojat , ettei teräs punossäikeet ala rispaantua ja töki käsiin , samoin noi ei ollut AN-liittimiä koska ei se jäähdyttimen lähtökään ollut AN vain letkuklemmari lähdöllä.
  Ulkonäkö on sitten jo jokaisen makuasia . Ei noi kopio Centerline vanteetkaan niin hyvin istu tuon Vallun muuhun näköön.
   
 2. FuryIII '71

  FuryIII '71 Double Gearhead

  SK- tykkää tästä.
 3. Peeaa

  Peeaa Gearhead

 4. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Höpöhöpö. Laitapa tähän linkki mistä saat tommosen 5-6k€:lla.
   
 5. Peeaa tykkää tästä.
 6. FuryIII '71

  FuryIII '71 Double Gearhead

  Peeaa tykkää tästä.
 7. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Stang_81 tykkää tästä.
 8. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Noiden teidän vertailevien linkkailujen jälkeen taidan vaihtaa harrastusta, en näemmä tajua vittuakaan siitä minkälaisia laitteita pidetään samanarvoisina :rotfl::poff:

  Onhan tossa vertailtavana olevassa +15k vehkeessä selvästi ilmaa hinnassa mutta joku raja sentään vois olla noissa verrokeissaki :D
   
  isalmela ja kippis tykkäävät tästä.
 9. kippis

  kippis Gearhead

  Charger´69 tykkää tästä.
 10. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Voisihan sitä tietty kokeilla, että löis tekijämiehen käteen kymmpitonnin ja sanois:

  Tee tästä...
  [​IMG]
  tämmönen:
  [​IMG]
  ...paitsi laita noi klemmarit ja liittimet jostain nätimmästä.
   
  SK-, Arkkumies ja Charger´69 tykkäävät tästä.
 11. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Jep, tuossa on jo sinnepäin kelponen verrokki ja lähempänä tuota hintaluokkaa tuon valkosenkin "verrokkiauton" pitäs olla ku mitä 20 kiloa.
   
 12. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Mitähän erityispalveluja asiakas saa, kun autoliike edellyttää Korean Chevyn 3900 euron hinnan päälle melkein 300 euron toimistomaksua ??
  https://www.nettiauto.com/chevrolet/spark/13232112
  Tästä loistoidea vaikkapa jollekin ruokakaupalle: Jokaisen maitopurkin, leivän tai vaikka hernekeittopurkin hinnan päälle laitettaisiin noin 8% toimistomaksu.
  Tämäntasoisesta lisämaksusta tulee mieleen tapaus parin vuoden takaa, kun eräällä pääkaupunkiseudun autojobbarilla oli hyvät perusteet reilunpuoleisille hintapyynneille: Kun häneltä osti ylihinnoitellun auton, sai lahjakortin "happy end" thai hierontapaikkaan. Vaikka sen "hoidon" olisi varmasti saanut paljon halvemmalla suoraan kyseisestä hoitolaitoksesta.

  Harrasteautojen hinnat näyttää edelleen olevan nousussa? :odroll: 1989 farmari Corolla 1,6 saisi nyt 9000 euroon. "Corollan pohja käyty keväällä -22 ammattilaisen toimesta läpi, jonka jälkeen se on ruostesuojattu" Onhan tuo siisti ja hyvä, että ruosteet on jo hitsattu, kun sitä on muuten näissä aina. 80-luvun autot nyt kovin haluttuja??
  https://www.nettiauto.com/toyota/corolla/13241640

  Osaako joku kertoa miksi esim. avo BMW tai MB W124 saattaa maksaa 2 -3 kertaa sen mitä vastaavakuntoinen Saksassa? Tulee ihan hyvä tuntipalkka, jos pitkän viikonlopun tuhraa hakureissuun ja säästää 15000 euroa Suomipyynteihin. Vaikkapa:
  https://www.nettiauto.com/bmw/325/12750157

  Melko harvinaisuus. Miksiköhän on menty purkamaan? Tässä on rehellinen myyjä: "on ollut ajossa katsastettuna yhden kesän...... tämän kohdalla ei tarvii pelätä että alkuperäistä menee pilaamaan kun se on tehty jo.."
  https://www.nettiauto.com/toyota/century/13176253
   
  Muokattu: 12.11.2022
  Peeaa ja SK- tykkäävät tästä.
 13. Rebel_1996

  Rebel_1996 2nd gear

  Osaa kertoa. Sille viikonlopun hakureissulle ei monikaan ole valmis. Poistuminen kotikylästä on liian iso kynnys, perus suomipojalla koulussa ei tullut viitattua kuin vessaan, etenkin kielten tunnilla, porukoilla on asenne "hetitännenyt" ja lisäksi on turhaa verrata hintoja siihen saksalaista lentokenttää lähinnä olevan turkkilaisen hinnat alkaen paskaan vs. moneen Suomeen erikseen poimittuun helmeen. Oisko tossa tarpeeksi syitä?
   
  Muokattu: 12.11.2022
 14. Procharged Vette

  Procharged Vette 2nd gear

  Kyllä suomalaisilla on myös tapana tavoitella kuuta taivaalta. Ilmoituksen tekovaiheessa summa on usein posketon mutta todellinen hinta jolla kaupat tehdään, ihan muuta. Ostajia on vähän. Eräs Camaro tuli myyntiin yli vuosi sitten, hinta pudonnut jo 10 k€ ja yhä myynnissä.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 15. Rebel_1996

  Rebel_1996 2nd gear

  Koskeeko tämä muita kansalaisuuksia vai pelkästään suomalaisia?
   
 16. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Tuolla on ajettu kolari, jonkinlaista oikomista pelteihin on sen jälkeen tehty mutta ruttuinen se kuitenkin on.
  Moottori ja vaihteisto on siirretty 1966 vuoden toyota crown farkkuun sekä myös niitä jarruosia ja ripustuksia.
  Crown on myös leimattu kyseiselle tekniikalle.
  Se crown on tuon centuryn myyjällä.
  Edit: https://photos.app.goo.gl/j8PBREqLEkZT8Z3N8
   
 17. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  Tyylikkäät suomisähköt vedetty.
   
  kad_boost tykkää tästä.
 18. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

 19. litres

  litres 3rd gear

 20. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Hienohan tuo on. Vähän oon tuommosesta haaveillu, mutta ei uskalla soittaa, ku sitä ei myydä haaveilijoille...:(
   
  litres tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!