Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Stugenaattori

  Stugenaattori 1st gear

  Kyllä ne 3-4 tonnin Aspenit on usein kaukana siististä orkkiksesta, ja eihän nuo ökymallit nyt sama asia ole kuin taksimallin Aspen. Poikkeuksena nyt tuo uusin löytö jonka edellisessä viestissä bongasin. Onhan silläkin väliä että on oikeasti harvinaisempi variaatio kyseessä.

  Rahamiehet yleensä katselevat vain turhan kalliita vehkeitä jotka eivät ole mitenkään uhanalaisia, itse pyrin aina bongailemaan autoja joilla on riski että päätyvät huonolle käytölle.

  Muista asioista sitten täysin samaa mieltä. Nettiautossa olisi 300 eurolla Audi 100 Forssassa, jossa vikalistalla vaik yksi reikä ja ihan pikkuvikoja. Mutta ei kelpaa kenellekään kun ilmoitus luokkaa "Vikalistalla, VAIN SOITOT"
   
 2. Ftw-

  Ftw- Gearhead

  No itsehhän sä otit ne aspenit vertaukseks ekassa viestissä. Eihän se toikaan siisti ole. "Pintamaalausta tehty koska aurinko siniseen vaikuttanut haalentavasti." Jotenkin muistikuva että tästä oli muita kuvia missä maalaukset oli spraylla tehtyjä ja kolhimisen vauriot on aika arvotus kun kuvattu just toiselta puolelta. Tuulilasikin kuitenkin samalla haljennut. Harvinaisuus ei automaattisesti nosta arvoa tai haluttavuutta
   
 3. karra

  karra Double Gearhead

 4. Mac

  Mac Gearhead

 5. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  litres ja Arkkumies tykkäävät tästä.
 6. Patsi

  Patsi 3rd gear

  Peeaa ja litres tykkäävät tästä.
 7. Ftw-

  Ftw- Gearhead

  Peeaa tykkää tästä.
 8. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Nojoo sama autohan oli vielä pari viikkoa sitten noin kympin pyynnillä Paraisilla yksityisellä myynnissä.
   
 9. Isamu

  Isamu 3rd gear

  Just meinasin linkata tuon tänne ja kommentoida samaa. Jobbari yrittää vedättää jotain hölmöä.
   
 10. Mac

  Mac Gearhead

  litres ja Isamu tykkäävät tästä.
 11. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Suurin osa näistä uudemmista USA-tuonneista on vaurioautoja, joko kolaroituja tai kastuneita. Kaikki myyjät eivät muista siitä mainita, ellei hoksaa kysyä...:rolleyes:
   
  litres tykkää tästä.
 12. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Eikös joku käynyt vuosi pari sit läpi nettiauton uudet Challengerit ja oliko niistä puolet kolaroituja.
   
  litres tykkää tästä.
 13. TomiFIN

  TomiFIN 1st gear

  Ainakin tossa joku aika sitten kun laitoin omaani myyntiin niin kattelin samalla muita myynnissä olevia niin 7/13 oli vaurioautoja.
   
  litres tykkää tästä.
 14. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  litres tykkää tästä.
 15. karivanner1

  karivanner1 2nd gear

  se on suomennettuna "autoon tulleita vikoja ei ole koskaan viittiitty korjata, ajetaan kunnes leviää ja sitten laitetaan myyntiin seuraavalle onnettomalle"
   
  hartsa69 tykkää tästä.
 16. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

 17. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Isamu tykkää tästä.
 18. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  Varmaan joillekin nuo uudemmat Chargerit edustaa jotain hienoutta, mutta onhan ne vähän muovisia.. Mitä maksanee Jenkeissä, 3000 dollaria?
   
 19. Isamu

  Isamu 3rd gear

  V6 perusversioita näemmä saa vajaaseen 5000 dollariin, hemikoneiset R/T versiot jo +20000$ helposti nopealla googlen vilkuilulla.
   
  hartsa69 tykkää tästä.
 20. teddy99

  teddy99 Double Gearhead

  Noin typeristä autojobbari myyntiteksteistä koen myötähäpeää. Tosin nyt en lainkaan yllättynyt myyntitekstin tasosta, kun myyjänä näkyy olevan Paimelan Paroni.

  Miten autojobbarien myyntikehutekstit voi joskus olla niin täysin päinvastaisia, kuin jos itse olisin myymässä samaista autoa. Esim. tässä jobbari kehuu: "Komea sekä harvinainen klassikko Volkswagen Karmann Coupe !" Ja saman asian kirjoittaisin, "Jonkun asiasta ymmärtämättömän melkoisen pahaksi paskoma VW Karmann-Ghia." Jos olen joutunut ottamaan vaihdossa jonkun tuontasoisen räpellyksen, niin kyllä sen myös selkeästi tuon myyntitekstissä esiin, jotta mahdollinen ostaja tajuaa mihin on sekaantumassa.
  https://classic.nettiauto.com/volkswagen/karmann-ghia/14331642

  Ja lopuksi vähän positiivisempaa. Kas kun tämä ei ole mennyt kaupaksi. En ole autoa livenä nähnyt, mutta vaikuttaa kyllä hintansa arvoiselta:
  https://classic.nettiauto.com/ford/thunderbird/14333034
   
  biker, eeko, Isamu ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!