Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Letku

    Letku 3rd gear

    Toi on jo jotain aivan käsittämätöntä...
     
  2. outroadrebels

    outroadrebels Gearhead


    joo kyllä olin rancerolla ja sain vielä kauniin naisen kyytiin. :pinup:
     
  3. bblock

    bblock 3rd gear

  4. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    ^^hiukka pimeähän se kuva on...
     
  5. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

  6. timuli

    timuli Gearhead

    Mielenkiintoinen nimi myyjällä 8)
     
  7. bblock

    bblock 3rd gear

    On sitten Volvonkin herra Manson teurastanut...
     
  8. A/C

    A/C 1st gear

    Ranchero bongattu Kiteen keskustassa pariin otteeseen lauantaina tai sunnuntaina, en muista kumpana päivänä... Siisti on ja erottuu joukosta jo kaukaa!
     
  9. Fordmieesss

    Fordmieesss 2nd gear

    http://www.nettiauto.com/cobra/kaikki/ Mahtavatkohan nuo nelos- tai kutoskoneiset Cobra-replikat vaihtaa omistajaa tuolla hinnalla? Hienojahan nuo kaikki aikalailla ovat, ei siinä mitään, mutta esimerkiksi tuo halvin noista on ilmoituksen mukaan coupe-Tanarin alustalle tehty. Jokainen saa olla tietysti mitä mieltä haluaa mutta minusta vain tuntuu että 20k€ lasikuitukorisesta kakslitrasesta Taunuksesta on kova hinta.
     
  10. Fordlane

    Fordlane 1st gear

    Juuri näitä autoliikkeen myymiä "harvinaisuuksia" mitkä on ainoastaan ulkonäöltään jotain erikoista ja peltien/lasikuidun alta vanhaa taunusta on ihmettänyt minua jo pidemmän aikaa.

    Miten tälläinen autokauppa voi oikeasti toimia, onko ihan todella ihmisiä jotka ostaa 20k eurolla noita autoja? No varmaan hinta hirvittää vain köyhää...

    Nämä nettiauton ylihintaiset autoliikkeiden myymät löydöt saa ainoastaan mieleen että voisi omaa "erikoisuuttaan" mennä tyrkyttään vaihdossa jos siitäkin saisi 20k eur. :)

    -Juha
     
  11. WBBC

    WBBC Double Gearhead

  12. silirimpsis

    silirimpsis Gearhead

    Tässä taas myyjä kirjoittaa ilmoituksessa että V8 mahdollisuus. :eek:

    http://www.nettiauto.com/cobra/-/5003658

    Onhan se varmaan mahdollista laittaa juu, mutta voipi olla katsastusmies eri mieltä..
     
  13. Dna Kerma

    Dna Kerma Gearhead

    Tai onhan siihen mahdollista laittaa peräkoukku ja peräkärryyn se V8, tai mahdollisuus ottaa vaihdossa V8-kone... tai tai, mahdollisuuksia on niin monia :lol:
    onkos niitä tehty 2.5 litrasia veekaseja, silloinhan se menis siihen 25% haarukkaan..?
     
  14. surmanajaja

    surmanajaja 1st gear

    on tehty. daimler, lambo urracossa on wikipedian mukaan myös ollut 2,5 v8 mutta niitä tuskin löytyy ihan helpolla, daimlereita sentään saa ostettua jostain
     
  15. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Siis ei helvetti. :eek:

    En oo ite edes katellu tuolta nettiautosta noita cobria (kun ei oikein kolahda vaikka aito kelpaiskin), mut nyt ku noita pläräsi läpi, ni ei oo kyllä jumalauta niin hienoa koria tehty että maksaisin 20k€ tai edes 10k€ taunuksen alustan ja tekniikan päälle kyhätystä lasikuituhärpäkkeestä. :eek:

    Ei siinä, ihan hienojahan noi on kuten edellä mainittiinkin, mut siis "cobra", kakslitrasen taunuksen tekniikalla, oikeasti?

    Ehkä oon kapeakatseinen, mut kyllä ns. muskelikoppaan kuuluu muskelin tekniikka, ja kakslitranen taunus on siitä kauempana ku kuu maasta. Sama esim. slantti-challengeri, koppa on komee, mut kyllä mua ahistais jos suorituskyky olis sama ku jossain puntossa.

    Ja itehän ajelen tällä hetkellä kutosvaltterilla, jonka kopan muskelisuus on kaukana cobrasta tai sallenkerista, mut kyllä mua siinäkin vituttaa suorituskyvyn puute, vaikka sillä liikenteen mukana pysyykin. :odroll:
     
  16. JJ

    JJ Gearhead

    Ihan ei mene nyt noi lisätiedot jakeluun,

    "Ulkopuoli ja sisusta alkuperäistä ja siisti ehjä. Viritetty kone 351. Neliportainen ja mekaaninen kampi y.m. Kova turbiini ja metallinen perälukko. Kolmas omistaja"

    http://www.nettiauto.com/mercury/cougar/5006135
     
  17. Patsi

    Patsi 3rd gear

  18. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Mitäs kitinää tuo on, kylmä fakta. Rupee olemaan kaikki 60-luvun nelioviset paalattu tai muutettu 2-ovisiksi, niin pakostakin jäljellejäävien hinnat pompsahtaa.

    Itelläkään ei tähän mennessä ole ollut kuin 2-ovisia harrastepelejä, niin kyllä on alkanut 4D (tosin HT) polttelemaan.
     
  19. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Joku Riki (rekkarista päätellen) on ostanut murtoluku-Fiiun loppupään tuotannosta, mutta ei ole sitten huvittanutkaan ajella kuin vain pari kolmesataa kilsaa vuodessa:

    http://www.nettiauto.com/fiat/x-1-9/4736135
     
  20. ido59

    ido59 Gearhead


    tässä on joku tosi harvinainen ohc vinkkeli, tai sitten muut nokat on takaluukussa :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!